Blockhot11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μ δεν το ιξερα θα το αλλαξο αμεσα!!!
φιλαρακι ι τυπισα ειναι μελαχρινη ορεα ματακια στο υψος τις ναντιας με πεταχτα βυζια και ορεο κολαρακι αξιζε τα λεφτα τις και ενα τσιμπουκι να σ φυγη το κλαπετο!!
και πόσο?? €€€ ;)ηλικία?, εθνικότητα?, βυζιά σιλικόνη?
καλοκαιρι γαρκαλημερα και απο μενα...
Πρωτο post που κανω..Επειδη η δουλεια μου ειναι κοντα στο συνταγμα εκανα την επισκεψη μου μετα απο παρα πολυ καιρο.
Η ξανθια milf εχει ηδη παει στην πατριδα της και κανει μασαζ η ιδιοκτιτρια του μαγαζιου και η αννα. Απο Ρωσσια κοντα στο 1.70 με πολυ καλο στηθος αλλα μετριο μασαζακι... και τελειωμα με φραπεδακι
Και ζεστο νερο γιοκ... Περιμενουν να τους φτειαξουν τα υδραυλικα
καλημερα και απο μενα...
Πρωτο post που κανω..Επειδη η δουλεια μου ειναι κοντα στο συνταγμα εκανα την επισκεψη μου μετα απο παρα πολυ καιρο.
Η ξανθια milf εχει ηδη παει στην πατριδα της και κανει μασαζ η ιδιοκτιτρια του μαγαζιου και η αννα. Απο Ρωσσια κοντα στο 1.70 με πολυ καλο στηθος αλλα μετριο μασαζακι... και τελειωμα με φραπεδακι
καλημερα και απο μενα...
Μήπως ξέρει κανείς τι πεζοί αυτές τις εποχές εκεί . Επεδι έχω το δρόμο απο εκεί;
μια που ήταν και ο δικός μου δρόμος προς τα κει χτύπησα το κουδούνι, ανέβηκα, είδα τα κορίτσια και... μπήκα (δεν το περίμενα). Η μια ήταν μια μεγαλούτσικη που είναι πάντα εκεί, η άλλη μια αδιάφορη και αυτή που πέρασα μια Βικτώρια νομίζω η οποία μου είπε πριν ότι ήταν Χαλάνδρι. Ο λόγος που την προτίμησα ήταν οι βυζάρες της. Από μασάζ μέτριο όπως σε όλα τα μαγαζιά. Εκτόνωση καλή. Τιμή 50 ευρώ
Ειλικρινα το μαγαζί αυτο το είχα στέκι πριν από μια πενταετία!!! νόμιζα οτι έκλεισε όταν έφυγε αρχικά η Ναντια. Αλλα τώρα διαβάζω ότι είχε επιστρέψει. τι παίζει ρε μαγκες τώρα. ξέρει κανένας??? είναι ανοιχτό? ή όχι??? Η Νάντια εργάζεται ακόμα εκεί ή μπά?
...και φαντασου να παει καποιος συνταγμα που επερνε την ευα στην φωκιωνος,και να του πει,κανω μονο φραπε!!..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..και στην φωκιωνος,την σκυλοπηδουσες....είναι πάντα ανοιχτό με σοβιετικές μιλφάρες που φτάνουν μέχρι φραπέ, καλαμωτό στο τσακίρ κέφι. για τους φίλους της παλιάς φωκίωνος είναι εκεί η Εύα, 30άρα κορμί λαμπάδα, ξανθιά κοντή κόμη, με μικρό, αλλά χαριτωμένο εξόφθαλμο.
σωστος ο φιλος...τη ναντια προ πενταετιας η εστω τριετιας την την ειχα ξεπατωσει ηταν και διπλα μου η δουλεια μου...και μου ελεγε οτι ερχονται και τους κανει μονο φραπε μερικους...την ειχα παρει και σε ξενοδοχειο πολλες φορες οταν μια ελεγε σταματαγε μια ερχοτανε στην απολλωνος....πολυ καλο μιλφ καλα γαμησια και φοβερο βυζι.......και φαντασου να παει καποιος συνταγμα που επερνε την ευα στην φωκιωνος,και να του πει,κανω μονο φραπε!!..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..και στην φωκιωνος,την σκυλοπηδουσες....