- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.055
- Πόντοι
- 42.697
*Αν έχεις τηλ.στείλτο μου σε παρακαλώ
check pm
*Αν έχεις τηλ.στείλτο μου σε παρακαλώ
Donecheck pm
μαγαζι σε απολυτη παρακμη με γυναικες μπαζα, που πρεπει να σε πληρωσουν για να τις αφησεις να στον δουν, που διοικειται απο την ημιπαρανοικη κα Ευα.
Περιποιηση απο την 1η , η θα εχουμε πεταμενα λεφτα?
η ευα απο φ15???Ναι, απο την πρωτη, οσο για τα παρακατω σχολια, ολα ειναι θεμα γουστου. Δεν βρισκω ευκολα το service που θελω αλλου.
ευα απο φ15???Φιλε angel2004, την ξερω πολυ καιρο και περνω super μαζι της. Σε πληροφορω μια φορα, που δοκιμασα μια καινουργια και ουτε φραπε, ηρθε με ρωτησε πως πηγε, της ειπα πως εμεινα με τον ΚΥΡΙΟ στο χερι, και φροντισε να μην φυγω στεναχωρημενος . Ναναι καλα το κοριτσι με τα καυτα χειλακια. Και κανει και καλο μασαζ και σε χαλαρωνει και με την Κα Ευα social time κανουμε. Σου λεω γενικως τα κοριτσια εκει ειναι σωστα. Για παρα περα , δεν ξερω, γιατι δεν το εχω ζητησει, αλλα υποθετω και νομιζω πως ναι.
κ εκει σεριφισα ηταν!Δεν νομιζω george 11, η Κα Ευα ειναι η σεριφισσα.
πριν χρονια ειχε μαγαζι στην Στουρναρη!Τι, να σου πω, δεν ξερω, παντως εδωειναι πολλα χρονια.
OXIΗ Νάντια από Γ Σεπτεμβριου 59 που είναι πορτίερισα είναι;
η ναντια πως ειναι εμφανησιακα;;;
ναι απο τεμαχια αξιζει;;;το θέμα δεν ειναι πώς ειναι εμφανισιακά..στο κάτω κάτω μνί το ένα μνί και τάλλο!το θέμα είναι ότι από φραπενείο εξελιχθηκε επιτέλους σε ημιγαμείο!
ναι απο τεμαχια αξιζει;;;