PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
τυπε βαλε τον εαυτο σου στην δυσκολη θεση και οχι στην ευκολη.
Ας πουμε οτι ανηκες στην ομαδα γονεων που ο Σειραγακης βιασε τα παιδια τους.
Για να ειμαστε σιγουρα στην ιδια σελιδα, just in case, ο Σειραγακης στο υποθετικο μας σεναριο, κωλογαμησε την ανηλικη κορουλα σου ενω εκεινη ουρλιαζε. Και μετα το εκανε σε αλλα 35 παιδια.
Ειναι οντως 15 χρονια αρκετα για εσενα;
Εγω θα ευχηθω απο καρδιας, ενας απο τους γονεις των παιδιων, οποιος εχει αρχιδια δηλαδη, να παρει το νομο στα χερια του και με διακριτικο τροπο να θαψει τον πουτανας γιο, για να δει η κοινωνια επιτελους λιγη δικαιοσυνη σε αυτη την πουτανα χωρα Με τετοια δικαιοσυνη που εχουμε αλλωστε, οποιος γονιος τον σφαξει, μαζι με ελαφρυντικα κτλ, ουτε 5 χρονια δεν θα κατσει.
Τοτε ναι, 5 χρονια ειναι υπεραρκετα για καποιον που σκοτωνει τον βιαστη του παιδιου του.
Στο μεταξυ θα εγραφα Υ.Γ. "Μην αρχισετε να μου λετε εαν ησουν ο πατερας τους τα ιδια θα ελεγες κλπ" γιατι οπως εχω πει στο παρελθον ο μονος που θα εχει δικιο να ζητα ισοβια η θανατο ειναι μονο ο συγγενης των εγκληματων αυτων. Και θα τον καταλαβω και πιθανοτατα θα το εκανα και εγω με τα χερια μου.
Η κοινωνια ωστοσο δε μπορει να ακολουθησει σε αυτο ουτε να ικανοποιησει το θυμικο, το νομικο συστημα πλεον δεν εχει εκδικητικο χαρακτηρα καλως η κακως.
Δε θα παω καν στο πρακτικο του πραγματος του οτι δε χωρανε ολοι αυτοι για παντα.
Η ευκολη απαντηση ειναι να τους κλεισουμε μεσα για παντα, αυτο το ξερουν ολοι.
Εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι τους αφηνουν 15-20? Γιατι δεν υπαρχει δικαιοσυνη στην Ελλαδα και θελουν να τους βγαλουν εξω? Οκ.
Εξηπακουεται οτι ειναι ειναι ειδεχθες εγκλημα και σε αλλες εποχες θα ειχε θανατωθει δε χρειζεται να μου κανετε κηρυγματακι ηθικης, χασατε ολο το point.