Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω δεν ειμαι παντογνωστης. θενξ για την απαντηση θα σε διαβαζω.
καλα κρατα και λιγο δεν ειμαι ουτε εγω παντογνωστης.και μιλαω εκει που θελω.τωρα το μονο που μπορεις να διαβαζεις ειναι αποψεις που δεν σημαινει οτι ειναι και σωστες.αυτα ειναι υποκειμενικα ;)

Επισκέπτης
και επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα και καποιοι εδω ειπαν τις μπαρουφες τους εχω να πω οτι ηταν λιγοι για την ελλαδα και για τις μεγαλες ομαδες ο χιωτης ο πουρσαιτιδης ο χαραμπιδης ο γιαχιτς ο ματουκα  ακομα και ο παρντο που στη θεση του πηραν τον κοστανζο με τα τριπλα λεφτα.ακομα και ο γιοβανοβιτς τον εδιωξαν στον ηρακλη σαν αποτυχημενο και λιγο και ειδα τη εγινε μετα και την καταντια τους.αυτοι οι παιχτες οι δικοι μας τους βλεπανε και γελαγανε γιατι δεν τους εκαναν και φερνανε κατι σαπαικια τυπου σοσουζα στο βαζελο τυπου ντατολο που τους χρυσοπληρωναν.τωρα ας δουν τη εχουν χασει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα και καποιοι εδω ειπαν τις μπαρουφες τους εχω να πω οτι ηταν λιγοι για την ελλαδα και για τις μεγαλες ομαδες ο χιωτης ο πουρσαιτιδης ο χαραμπιδης ο γιαχιτς ο ματουκα  ακομα και ο παρντο που στη θεση του πηραν τον κοστανζο με τα τριπλα λεφτα.ακομα και ο γιοβανοβιτς τον εδιωξαν στον ηρακλη σαν αποτυχημενο και λιγο και ειδα τη εγινε μετα και την καταντια τους.αυτοι οι παιχτες οι δικοι μας τους βλεπανε και γελαγανε γιατι δεν τους εκαναν και φερνανε κατι σαπαικια τυπου σοσουζα στο βαζελο τυπου ντατολο που τους χρυσοπληρωναν.τωρα ας δουν τη εχουν χασει.

Ακριβώς . Πράγμα που δείχνει τη σαπίλα και την αρρώστια στο ελληνικό ποδόσφαιρο που προέρχεται από ψηλά...

Επισκέπτης
Ακριβώς . Πράγμα που δείχνει τη σαπίλα και την αρρώστια στο ελληνικό ποδόσφαιρο που προέρχεται από ψηλά...
ειναι μεγαλο θεμα αυτο που θελει μεγαλη κουβεντα.δε ειναι μονο η σαπιλα αλλα και η ασχετοσυνη καποιων παραγοντων αλλα και καποια λαμογια που λυμαινουν χρονια το ποδοσφαιρο.αυτα γιατι θα φτασουμε αλλου ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τυπε τετοιες κουβεντες δεν μπορουν ναγινουν ετσι.εχω σχεσει με την μπαλα [size=18pt]ημουν παλιος παιχτης και συμπαιχτης με πολλους παιχτες που κατεκτησε η εθνικη του ευρω το 2004.[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΗΔΕΝ.

έχυσα παικταρά μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε αποτυχημένε ο μάντζιος ο μεγάλος είσαι;

και σ είχα και σε εκτίμηση ρε στράκι.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ειπα και εγω ο μαλακας του σαιτ δεν θα εμφανηστει :2funny:

Επισκέπτης
καποιοι εδω μεσα μαρτυρουν χωρις ξυλο :2funny:ειπα μαλακα χωρις να κανω αντιπαραθεση αλλα καποιος που ακουσε και καταλαβε ποσο μαλακας  ειναι απαντησε μονος του δηλωνοντας παρων :2funny: :2funny:αυτο ειναι που λεμε η πουτανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...οπου πουτανα βαλετε μαλακας :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καποιοι εδω μεσα μαρτυρουν χωρις ξυλο :2funny:ειπα μαλακα χωρις να κανω αντιπαραθεση αλλα καποιος που ακουσε και καταλαβε ποσο μαλακας  ειναι απαντησε μονος του δηλωνοντας παρων :2funny: :2funny:αυτο ειναι που λεμε η πουτανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...οπου πουτανα βαλετε μαλακας :2funny:
λέγε ρε αποτυζημένε ιντερνετικά;
είσαι ο άκης ναι ή όχι;

Επισκέπτης
αν και δεν χρειαζτε να σου απαντησω αν ξερεις αυτον τον βλακα τοτε ολα εξηγουνται :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε τετοιες κουβεντες δεν μπορουν ναγινουν ετσι.εχω σχεσ[size=30pt]ει[/size] με την μπαλα ημουν παλιος παιχτης και συμπαιχτης με πολλους παιχτες που κατεκτησε η εθνικη του ευρω το 2004.κατι λιγα ξερω και απο την καλη και απο την αναποδη.αλλα τη σημασιθα εχει εδω ο καθενας ειναι παντογνωστης οποτε δεν αξιζει να ασχοληθω σοβαρα.με αυτους που εχω μιλησει προσωπικα και εκτος σαιτ ξερουν τη εχω πει και ολα εχω πει τα πιο πολλα εχουν βγει.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

με την ορθογραφια δεν εχεις καμια σχεση παντως τυπε  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συμπαιχτης λεει ημουν αχαχαχαχα

ελα ρε παιχτη....

εχτη δημοτικου.

Επισκέπτης
συμπαιχτης λεει ημουν αχαχαχαχα

ελα ρε παιχτη....

εχτη δημοτικου.
και επειδη εισαι και πονηρουλης απλα σκεψου οτι υπηρχαν εκεινη την εποχη μικτες αθηνων αλλα και εθνικες παιδων και νεων.ολοι πλην του φυσσα εχουν παιξει εκει.με το φυσσα επαιζα στο πανιωνιο πριν γινει επαγγελαματιας ετσι για να σου λυσω την απορια.και αν εκανα και κανενα ορθογραφικο...συγχωρεσε με  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom