Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με το φυσσα επαιζα στο πανιωνιο πριν γινει επαγγελαματιας

μεγάλη βεντέτα δλδ του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μπουρδέλα κωλοτρίβεται.

υγ.
προφανώς ο φύσσας έγινε επαγγελματίας για να σκατζάρει το ότι εσύ διαπρέπεις ως επαγγελματίας βλάκας.

Επισκέπτης
ρε μαλακα απαντας χωρις να σου ποσταρω εισαι τοσο ηλιθιος και τοσο βλακας που χωρις αντιπαραθεση και λεγοντας απλα τη λεξη''μαλακας ''πεταγεσαι και απαντας.στο ξαναειπα εισαι τοσο μαλακας που και να θες να κρυφτεις δεν μπορεις.μαρτυρας χωρος ξυλο :2funny:συνεχισε βλακα απλα μας διακεδαζεις οπως και ολο το σαιτ.αλλωστε δεν ειναι τυχαιος ο τιτλος που σου απμεινε το σαιτ που ξημεροβραδιαζεσαι 20 ωρες την ημερα.ο μαλακας και με τη βουλα :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Περασε ο ΑΠΟΕΛ 0-0 μεσα στην Ρωσσια  :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Δεν τον ειχα δει σε κανενα παιχνιδι. και εκατσα σημερα και τον ειδα. Καλα ελεος περασε αυτο το πραγμα στους 16???? :2funny:

Αμυνα μαζινο, μου θυμισε τις Ελληνικες ομαδες δεκαετια 80 στα εκτος εδρας τους παιχνιδια, που αν περνουσαν μια φορα το κεντρο του γηπεδου, υπηρχαν πανυγηρια στις εξεδρες :grin:. Οκ καθαρα απο τυχη δεν εχασε σημερα....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το χουν βάλει σκοπό να το φέρουν στο νησί φέτος :grin: Τρένοι και ΑΗΤΗΤΤΟΙ! Μπράβο!  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν τον ειχα δει σε κανενα παιχνιδι. και εκατσα σημερα και τον ειδα. Καλα ελεος περασε αυτο το πραγμα στους 16???? :2funny:

Αμυνα μαζινο, μου θυμισε τις Ελληνικες ομαδες δεκαετια 80 στα εκτος εδρας τους παιχνιδια, που αν περνουσαν μια φορα το κεντρο του γηπεδου, υπηρχαν πανυγηρια στις εξεδρες :grin:. Οκ καθαρα απο τυχη δεν εχασε σημερα....

Nτάξει φέρε και συ 0-0 εκτός με τη Ζενίτ. Τι ομάδα είσαι?

Δεν έπαιξε έτσι σε όλα τα ματς, ε σήμερα που με το χ θα πέρναγε σαν πως ήθελες να παιζε δλδ?

Επισκέπτης
δεν χρειαζετε πλεον να ξαναποσταρω τον γνωστο ξερολα που ελεγε οτι δεν θα περασει ο αποελ.περιμενω να δω τη θα μας πει τωρα :2funny: :2funny: :2funny:οσο για τη μαζικη αμυνα στρατηγε οταν παιζει την προκριση τοτε ολα ειναι εφικτα.δεν ειναι τυχαιο οτι κερδισε την πορτο τη ζενιτ και στα δτο εκτος με πορτο ζενιτ και στο τριτο με σαχταρ δεν εχασε.ξερεις εσυ πολλες ελληνικες ομαδες να εχουν τερματισιε αητητητες και να εχουν περασει πριν το τελευταιο ματς στην επομενη φαση;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδώ είμαι.
ρε μαλάκες τελευταίοι στον ύπνο σας με βλέπετε;
παρακολουθεί οαποέλ ο τελειώμενος και σκέφτεται.....
μόλις τελειώσει και περάσει ο αποέλ θα μπω καπακι στο μπουρδέλα να την πω στο νικ περσόνανονγκρατα.

κατά τα λοιπα είμαι τελειωμένος και καμμένος του νετ.
ζώα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
οτι εισαι καμμενος αυτό ειναι τελειωμένο αλλα ρε μαλάκα πες μας; τωρα θα φας σεφταλια με πούτσα ναι η οχι :2funny: :2funny:δεν ειναι κακό να πεις ειμαι μαλακας εκανα λαθος :2funny:γιαυτο εισαι καμμενος πρωτος γιατι μαρτυράς χωρις ξυλο και δευτερον γιατι οταν εχει πει μαλακια ποτε δεν την παραδέχεσαι,περαστικά τωρα και κανε αλλες προβλέψεις :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι εισαι καμμενος αυτό ειναι τελειωμένο αλλα ρε μαλάκα πες μας; τωρα θα φας σεφταλια με πούτσα ναι η οχι :2funny: :2funny:δεν ειναι κακό να πεις ειμαι μαλακας εκανα λαθος :2funny:γιαυτο εισαι καμμενος πρωτος γιατι μαρτυράς χωρις ξυλο και δευτερον γιατι οταν εχει πει μαλακια ποτε δεν την παραδέχεσαι,περαστικά τωρα και κανε αλλες προβλέψεις :2funny:
τωρα την παραδέχομαι ρε τελειωμένε και παλαιότερα.
πρέπει να σας έχω κάνει μεγάλη ζημιά τελειωμένοι.
ααααααααχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο μαλάκας ο τελειωμενος πρέπει να πανηγύρισε περισσότερο απο το νιόνιο γιατί θα ρχόταν στο μπουρδέλα να την πει στο νικ περσόνανονγκρατα.
αααααχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

τόσο κάψιμο ρε τελευταίε;

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Επισκέπτης
αααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχαχα
ασε μας ρε μαλέα κοπρόνα....

Υ.Γ.1
τον κόβω ότι ούτε απ όξω απ το ΓΣΠ δεν εχεις περάσει.
ααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.2 απ τα αζήτητα της ελλάδας ψωνίζουν οι κύπριοι εδώ και χρόνια.
άντε να πάς στην επόμενη φάση τώρα με μπίδη και κόντη.
ααααααααααααααααααααααχαχχααχχααχαχχαχα
ρε η φτώχεια επιτείνει δραματικά το κάψιμο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μάγκα μακάρι να κρατήσουν...
το όλο σκηνικό πάντως μου θυμίζει πολύ ελλάδα του 2004.......
κατάρρευση μετά προβλεπέ.
εάν περασουν 16 θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στο τσουλου μακράν.
καιτο αποκορυφωμα μαλακα  :2funny: :2funny:σαλτα και γαμησου τωρα μαλακα και αποφασισε τη θα λες :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καιτο αποκορυφωμα μαλακα  :2funny: :2funny:σαλτα και γαμησου τωρα μαλακα και αποφασισε τη θα λες :2funny:
διάβασε την τελευταία πρόταση ηλίθιε απο αυτό που πόσταρες.
λες και υπάρχει ένας σε όλη την ευρώπη που πιστεύει το αντίθετο.
ένιωσες πάλι άντρας;
αντε στην πίκρα σου τελευταίε πάλι.
νια νια νια νια νια...
ο περσόνας έκανεεεεε λάθοςςςςςςςςςς

εγκέφαλοι δημοτικού ρε μαλακισμένα.

Επισκέπτης
διάβασε την τελευταία πρόταση ηλίθιε απο αυτό που πόσταρες.
λες και υπάρχει ένας σε όλη την ευρώπη που πιστεύει το αντίθετο.
ένιωσες πάλι άντρας;
αντε στην πίκρα σου τελευταίε πάλι.
νια νια νια νια νια...
ο περσόνας έκανεεεεε λάθοςςςςςςςςςς

εγκέφαλοι δημοτικού ρε μαλακισμένα.
τελικα εισαι τοσο μαλακας και τοσο καμμενος που δεν εχεις τα αρχιδια να πεις οτι ελεγα μαλακιες.γιαυτο θα σε ξεφτυλιζω οπου σε βρισκω ασχετε :jerking:κοιτα τη ελεγες και πως το μαζεψες στο τελςο αυτα σου ποσταρα αλλα εσυ καταλαβαινεις αυτα που εσυ θες.σαλτα τωρα και γαμησου μαλακα και κοιτα τον αποελ τον τελειωμενο στην επομενη φαση :birdman:

Επισκέπτης
αααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχαχα
ασε μας ρε μαλέα κοπρόνα....

Υ.Γ.1
τον κόβω ότι ούτε απ όξω απ το ΓΣΠ δεν εχεις περάσει.
ααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.2 απ τα αζήτητα της ελλάδας ψωνίζουν οι κύπριοι εδώ και χρόνια.
άντε να πάς στην επόμενη φάση τώρα με μπίδη και κόντη.
ααααααααααααααααααααααχαχχααχχααχαχχαχα
ρε η φτώχεια επιτείνει δραματικά το κάψιμο.
και επειδη εκτος απο μαλακας εισδαι και προκλητικος δες τη ελεγες πιο παλια.σαλτα και γαμησου τωρα :s&m_2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικα εισαι τοσο μαλακας και τοσο καμμενος που δεν εχεις τα αρχιδια να πεις οτι ελεγα μαλακιες.γιαυτο θα σε ξεφτυλιζω οπου σε βρισκω ασχετε :jerking:κοιτα τη ελεγες και πως το μαζεψες στο τελςο αυτα σου ποσταρα αλλα εσυ καταλαβαινεις αυτα που εσυ θες.σαλτα τωρα και γαμησου μαλακα και κοιτα τον αποελ τον τελειωμενο στην επομενη φαση :birdman:

τελικά βοδούλα είσα πολύ καμμένος.
τέζα λέμε.
τελειωμένος.
συνέχισε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και επειδη εκτος απο μαλακας εισδαι και προκλητικος δες τη ελεγες πιο παλια.σαλτα και γαμησου τωρα :s&m_2:
τι είναι ψέμματα απ το ποστ που παρέθεσες ρε ζώο;
εχεις παει στο ΓΣΠ;
απο πού ψωνίζει ο αποέλ;

Επισκέπτης
ασε μας ρε κοπρε.
τόσα χρόνια στο νησί λες να μην ξέρω τις δυνατόητες του αποέλ;
ασε που κατά λάθος μπήκε το πρώτο γκολ του μαντούκα.
απο τσαφ εφτασε η μπάλλα.
κοιμήθηκε ο θεός.
τεσπα και μέχρι εδώ που έφτασε άθλος είναι.

Υ.Γ.
πού πας ρε καραμήτρο με καρδιακό κόντη στα χαφ;
και θα συνεχιζω να σε ξεφτυλιζω γιατι δεν παραδεχεσαι ποσο μαλακας εισαι.αλλα ειμαι σιγουρος οτι φορας φουστα σαν τον σισε  :2funny:δες μαλακα ποσο προκλητικος εισαι.σου εχω ξαναπει εντυπωσεις δεν κερδιζεις με τον βριζεις και να πετας μαλακιες.ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΦΕς ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΜΜΝΕΝΟΣ; :2funny: :2funny: :2funny:συνεχισε να επιβεβαιώνεις ποσο μαλακας εισαι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom