Επισκέπτης
απο ολα αυτα που γραφω αυτα καταλαβες ρε καμμενε συνεχισε εχεις μεγαλη πλακα οταν προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο εχεις πλακατι είναι ψέμματα απ το ποστ που παρέθεσες ρε ζώο;
εχεις παει στο ΓΣΠ;
απο πού ψωνίζει ο αποέλ;
απο ολα αυτα που γραφω αυτα καταλαβες ρε καμμενε συνεχισε εχεις μεγαλη πλακα οταν προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο εχεις πλακατι είναι ψέμματα απ το ποστ που παρέθεσες ρε ζώο;
εχεις παει στο ΓΣΠ;
απο πού ψωνίζει ο αποέλ;
γαματα....ήρεμα....
τι δεν ασχολείσαι ρε αρρωστε;εχεις μεγαλη πλακα αλλα επειδή τελικα εισαι μεγαλος κωλοτουμπας απλα δεν αξιζει να ασχολουμε μαζι σου.απλατο κανω για σου δειξω ποσο μαλακας μπορει να εισαι.απλα δεν το καταλαβαινεις.οτυαν αποφασισεις τη ελεγες για το αποελ θα περσει δεν θα περασει τα ξαναλεμε.μεχρι τοτε περαστικά γιατι εισαι προβληματικός και κομπλεξικός οπως σου εχω πει στο παρελθον.εισαι ο μονος που μπορει να διαφωνήσεις με τον ευατο σου γιαυτα που λες
τελικα τον μαλακ δεν το κανεις αλλα εισαι.αυτο καταλαβες.στα εγραψα γιατι δυο μηνες ησουν προκλητικος και εγραφες παπαριες.επεμενες λεγοντας τις γνωστες σου μαλακιες προπαθωντας να μας πεισεις.τωρα λοιπον που αυτα που ελεγες δεν βγηκαν εγω ειμαι ο κωλοτουμπας; αρα εσυ που τα ελεγες τη εισαι γνωστης η ξερολας;σαλατα τωρα γαμησου γιατι τελεικ αεσυ ουτε με τριπλη δεν παιζεσαι αντι να βγεις να πεις εκανα λαθος προσπαθεις να πας την κουβεντα αλλου οτι εγω ειμαι ο αρρωστος.σε ειχα προειδοποιήσει οτι λες μαλακιες και κρατα μικρο καλαθι αλλα εσυ επεμενες.τωρα συνεχισε να μας λες οτι εμεις ειμαστε οι αρρωστοιι και εσυ ο σωστος του σαιτ εισαι πολυ κομπλεξαρας τελικα αλλα πανω απο ολα εισαι ασχετος με το ποδοσφαιρο ;)τι δεν ασχολείσαι ρε αρρωστε;
περίμενες να τελειώσει το παίγνιο να αερχίσεις τα μπινελίκια επειδή έπεσα έξω που πέρασε ο αποελ λες και το προφανές ήταν να περάσει.
εχεις ρίξει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει σε μπινελίκια έψαξες ποστς για να μτην πεις σε ένα νικ στο μπουρδέλα.
κατά τα λοιπά εγώ είμαι κωλοτούμπας και συ είσαι νορμάλ
ναι αγάπη.
λογικά πρέπει να τραβάς τεράστια ζόρια στη ζωή.
περαστικά.
Υ.γ
κατσε θα προβλέψω τώρα ότι ο γάβορς δεν παίζει να πάρει τσουλου.
μόλις το πάρει θυμίσου να μπεις να με πεις κωλοτούμπα.
άρρωστε.
διαβαζω τα γραφομενα απο τις προηγουμενες αγωνιστικες
βγες πες,ειπα μαλακια ειμαι μαλακας το επαιζα παντογνωστης και μιλαγα με τροπο απολυτο και βεβαιος για τα λεγομενα μου μεχρι που διαπιστωσα λογω των αποτελεσματων τι πιπες ελεγα οποτε ανακαλω
δεν ειναι δυσκολο
ανθρωπινο ειναι να λεμε μαλακιες
αλλα οταν λεμε μαλακιες ας ανακαλουμε τουλαχιστον
ολο το φορουμ πρεπει να γελαει με τα οσα διαβαζει
ελα ρε αποελαρα
διαβαζω τα γραφομενα απο τις προηγουμενες αγωνιστικες
βγες πες,ειπα μαλακια ειμαι μαλακας το επαιζα παντογνωστης και μιλαγα με τροπο απολυτο και βεβαιος για τα λεγομενα μου μεχρι που διαπιστωσα λογω των αποτελεσματων τι πιπες ελεγα οποτε ανακαλω
δεν ειναι δυσκολο
ανθρωπινο ειναι να λεμε μαλακιες
αλλα οταν λεμε μαλακιες ας ανακαλουμε τουλαχιστον
ολο το φορουμ πρεπει να γελαει με τα οσα διαβαζει
σαφώς και καταλαβαίνουν.o περσονας ειναι κλασικη μορφη τυπου που κατεχει την απολυτη σοφια και τη διαχεει δωρεαν και μεγαλοψυχα οταν εχει καλη διαθεση σε εμας τους απλτους θνητους στα φορουμ
ειδικευεται στη πολιτικη ,στην οικονομια και στον αθλητισμο.(επισης και στον αυνανισμο)
ενταξει,φερνοντας στο μυαλο τα παλιοτερα ποστ σου καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο για ενα σοφο του φορουμ να παραδεχτει το λαθος του
τι θα πουνε μετα οι μαθητες σου ?
ελα πες μας καμια γενικοτερη προβλεψη τωρα να παρεις ζωη αλλα φροντισε αυτη τη φορα να ειναι πιο μακροπροθεσμη
δεν θα ασχοληθω αλλο οσοι εχουν διαβασει τοσο καιρο τα οσα γραφεις εδω καταλαβαινουν
αγοράκι μου πές μήν ντρέπεσε δέν θά σέ δείρει η μαννουλα σου ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟρε γκιόζη η λογικη δεν πέφτει παντα μέσα.
σχεδόν πάντα.
εφερα παράδειγμα το 2004 την ελλάδα.
ο άλλος κι αυτό το έκανε σημαία να μου την πει.
που ακριβώς είναι το λάθος;
πόσα εκατομμύρια άνθρωποι επεσαν έξω το 2004?
όλοι αυτοί μαλάκες και άμπαλλοι είναι.
ρέντα το αποελ ρέντα και η ελλάδα.
οκ έγινε η μεγαλύτερη έκπληξη στο τσουλου.
εσείς ας πούμε πέσατε μέσα γιατί ησασταν σίγουροι ότι θα περάσει.
τι να πω εδώ μέσα.
μιλάω με ποδοσφαιρικούς μέντιουμ.
όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε μαλάκες.
Υ.Γ.
ξέρω ξέρω όταν φάει ο ΑΠΟΕΛ 6-7 όποως η Γκενκ χθες θα λέτε ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
μπορεί η ρέντα να συνεχιστεί και να φτάσει και στους 8.....
ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ θ αρχίσουν τι έλεγε ο περσόνας και κατά βάση ο μέσος ποδοσφαιρόφιλος.
όλοι μαλακες εδώ μόνο υπάρχουν 2-3 μέντιουμ που μπορούν να προβλέψουνμ μέχρι και το γιούρο το 2004.
τελειώσαμε μαλάκες.
ξεκαβλώσατε νιώσατε μάγκες χύσατε που την είπατε στον περσόνα.
αλλωστε είμαι σίγουρος ότι εσύ και ο άλλος ο άρρωστος γινατε πλούσιοι παίζντας όλα σας τα λεφτά στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στο στοίχημα.
αστον ,περιμενει να ηττηθει ο αποελ απο καμια μπαρτσελονα η ρεαλ για να βγει να μας κοροιδεψει ρε
ρε περσονα εισαι πολυ κομπλεξικος
γαμω το κεφαλι σου
τι σχεση εχει ο αποελ με το τι πτυχια εχεις ?
στα αρχιδια μας για τα πτυχια σου βαλτα στο κωλο σου
ειμαι φοιτητης πανεπιστημιου και ειλικρινα ντρεπομαι που οταν βγω θα νομιζουν πως ειμαι σαν κατι μαλακες του λογου σου που το παιζουν ιστορια και περιμενουν η κοινωνια να τους ανοιξει τα ποδια επειδη μορφωθηκαν
αλλα ξεχασα,τα φορουμ αυτα ειναι το βασιλειο του καθε κομπλεξικου
κανεις ενα mail γραφεσαι με ενα nick και μπαινεις και φορας οτι προσωπειο θες
το παιζεις επιστημονας φιλοσοφος αθλητικογραφος τα παντα
γαμω τα κομπλεξ της ψυχης σου ρε καραγκιοζη
ψοφα (και να φαω μπαν στα αρχιδια μου )
που τα ανέφερα τα πτυχία και σε ποιόν είπα όλα τα παραπάνω ότι ισχύουν για μένα ρε νούμερο;ποια πουτσα ρε μαλακα με ξερεις εξω και δεν σε θυμαμαι?
τι νομιζεις πως και να εχω λεφτα η να με ομορφος η να οδηγαω καλο αμαξι θα κατσω να το περηφανευτω λεγοντας το σε αγνωστους σε ενα φορουμ ρε κομπλεξικε ?
εχω δει αρκετους μαλακες σε αυτο το φορουμ αλλα εσυ ξεπερνας καθε προηγουμενο
τα πτυχια εσυ τα ανεφερες μεχρι και σε αυτο κωλοτουμπα θα μας κανεις ρε ?
ψοφα δεν εχω ορεξη να ασχοληθω αλλο μαζι σου
αντε γαμησου