Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
όλα τα κάλα κάποτε τελειώνουν....
καλή πορεία οι κουμπάροι....και το σημαντικότερο....23 εκατομμύρια ευρώ .................

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Α και ο Μουρίνιο είναι υπεργκόμενος , ο πούστης , από κοντά. Το γυαλλί του κόβει γοητεία  :grin:
Τον είχες ποτέ πελάτη;
Και μη δω καμιά εξυπνάδα του τύπου: "Ποια είναι, ο Γκουαρντιόλα;;;;"  :tickedoff:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Τον είχες ποτέ πελάτη;
Και μη δω καμιά εξυπνάδα του τύπου: "Ποια είναι, ο Γκουαρντιόλα;;;;"  :tickedoff:

:S εξυπνάδα δεν παίζει να δεις , δεν το κατέχω το σπόρ. Χαζογκόμενα είμαι  :2funny:

Σου αρεσουν οι κοντοί?

Μου αρέσουν οι όμορφοι.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Έτσι είναι οι πουτάνες οι ισπανικές ομάδες.

Και ειδικά οι ρεάλ κ μπάρτσα.
η ατλέτικο μπιλμπαο προσωπικα μου αρεσει ποιο πολύ σάν ομάδα...
έχει να ρίξει τσαπου...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και λιγα εφαγε 80% κατοχη ειχε η ρεαλ και ουτε ενα σουτ ο αποελ! :2funny: :2funny:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

Μέχρι ένα σημείο ναι.  Από κει που αρχίζει το λιβάνισμα στον Ολυμπιακό , κάνει ακριβώς αυτό που έκραζε στην πρώτη παράγραφο.
Ειδικά στο σημείο που λέει "......ΟΙ αγώνες Ρεάλ – Ολυμπιακού, ακόμα και εκείνοι που η ελληνική ομάδα ΕΧΑΣΕ, με ευρύ σκορ, ήταν πάντα ΔΥΝΑΤΟΙ και ΑΜΦΙΡΡΟΠΟΙ, αγώνες μεταξύ δύο ομάδων το λιγότερο ΙΣΗΣ δυναμικότητας " είναι για γέλια , ακόμα και σε μένα που είμαι Ολυμπιακός.

Λίγη αυτογνωσία δεν έβλαψε κανεναν.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Μέχρι ένα σημείο ναι.  Από κει που αρχίζει το λιβάνισμα στον Ολυμπιακό , κάνει ακριβώς αυτό που έκραζε στην πρώτη παράγραφο.
Ειδικά στο σημείο που λέει "......ΟΙ αγώνες Ρεάλ – Ολυμπιακού, ακόμα και εκείνοι που η ελληνική ομάδα ΕΧΑΣΕ, με ευρύ σκορ, ήταν πάντα ΔΥΝΑΤΟΙ και ΑΜΦΙΡΡΟΠΟΙ, αγώνες μεταξύ δύο ομάδων το λιγότερο ΙΣΗΣ δυναμικότητας " είναι για γέλια , ακόμα και σε μένα που είμαι Ολυμπιακός.

Λίγη αυτογνωσία δεν έβλαψε κανεναν.
Τί περιμένεις..έλληνες <<δημοσιογράφοι>>..Προσωπικά δεν άντεξα να το παρακολουθήσω όλο το παιχνίδι..ευτυχώς που στην εποχή του ίντερνετ είναι εύκολο να δεις άλλο αγώνα (πχ χτες το Μπενφίκα-Τσέλσι)..γενικά πάντως όποιος γνωρίζει ξένη γλώσσα είναι καλύτερο να παρακολουθεί όλους τους αγώνες με περιγραφή άγγλων/γάλλων/γερμανών ακόμα και αράβων..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
οταν επαιξε το αποελ με την λυον στην κυπρο ειμουνα ουκρανια χωρις λαπτοπ αφου με εκλεψαν.πηγα να δω το αποελ στο ελληνικο εστιατοριο της οδυσσου αλλα οι μαλακες ουκρανοι ηθελαν την μπαρτελωνα να δουνε και ο μικρος εκει τους το εβαλε.παντου οπου πηγαινα μπαρσα εβλεπαν.δεν ηξερα αποτελεσμα κανεις δεν απαντουσε στην κυπρο.περπατουσα στον δρομο κλαιγοντας γιατι ενιωθα προκριθηκαμε.την επομενη μερα μου απαντησε ο φιλος μου και λεει σε αλλον πλανητη ζεις κερδισαμε στα πεναλτυ!τρελαθηκα,ηταν φοβερη εμπειρια,ολη η αγωνια δεν ηξερα το σκορ.μονο αποελ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom