foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
δεν τιθεται θεμα προκρισης
αλλα σημερα το βλεπω x
αλλα σημερα το βλεπω x
θαυμα ήταν και το 1970 του παναθηναικου...απο οτι φαίνεται το ταξίδι του ΑΠΟΕΛ τελειώνει σε αυτή τη σειρα.η ρεαλ μοιάζει ανίκητη και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.για μένα αν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα ειναι τεράστια επιτυχία.ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε τα δεδομένα αφού έχει το μικρότερο μπάτζετ απο τις 16 ομάδες που είχαν περάσει από του ομίλους και ένα απο τα μικρότερα σε ολη τη διοργάνωση. ξκαλη επιτυχία σήμερα και ελπίζω να δούμε ενα κάλο παιχνίδι.θαύματα βεβαία στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αλλα επειδή οι αγωνες ειναι διπλοί οι πιθανότητες μειώνονται στο να κάνει το μπαμ.
δεν θαβαζα στοιχιμα πάνω απο 10 ευρω για το χ...δεν τιθεται θεμα προκρισης
αλλα σημερα το βλεπω x
6 ευρω θα παιξωδεν θαβαζα στοιχιμα πάνω απο 10 ευρω για το χ...
πάντως το μονο σύστημα που ταιριαζει είναι κατενάτσιο μέ καμμια ξαφνική επίθεση και ο χιοτης να κανει θαυματα....
τουλαχιστον μία ισοποπαλία στην λευκωσία καί όχι διασυρμός στην ισπανία θά πρέπει να είναι τό σύνθημα..
για να δουμε
βάλε πολλά παραπάνω...6 ευρω θα παιξω
εαν παρω κατι εχει καλως
αλλιως δεν θα παω για freddo παραλιακη αυριο
με ρεχαγκελ προπονητη για δυο μονο παιχνιδια κατι μπορουσε να γίνει..
στην Ισπανία σε 29 ματς έχει 95-26 γκολ ....
δλδ.... βάζει σε ομάδες που παίζουν κατενάτσιο κατά μέσο όρο 3.25 γκολ και τρώει λιγότερα απο 1........
το ΧΙ είναι όντως εφικτό.
πάμε και στο τσουλου......
24 γκολ σε 8 αγώνες και 4 παθητικό...
δλδ εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.....
βάζει μόλις 3 γκολ σε κάθε παίγνιο και τρώει μόλις ...... μισό...........
κάτι μου λεει όμως ότι επειδή είμαι αμπαλλος η ΑΠΟΕΛΑΡΑ θα περάσει.
βάλε πολλά παραπάνω...
σε τέτοια παίγνια γίνονται τα μεγαλύτερα στησίματα γιατί ο πρόκριση είναι δεδομένη και στα ενδιάμεσα κάποιοι (όσοι ξέρουν) βγάζουν πολλά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ρε κομπλεξικέ ειδες να πει κάνεις οτι θα περασει;εσυ μαλάκα έλεγες οτι δεν θα περάσει ουτε στο γιουροπα και έχει φτάσει στους 8 βγάλε τώρα το κόμπλεξ σου λέγοντας μαλακίες.άντε μαλάκα τωρα γιατί ο αποελ σε έχει εκθέσει πολυ φέτος και εχει δείξει ποσο άσχετος εισαι με το άθλημα.να μην πω για φερειρα μαρινο και σιμαο
στην Ισπανία σε 29 ματς έχει 95-26 γκολ ....
δλδ.... βάζει σε ομάδες που παίζουν κατενάτσιο κατά μέσο όρο 3.25 γκολ και τρώει λιγότερα απο 1........
το ΧΙ είναι όντως εφικτό.
πάμε και στο τσουλου......
24 γκολ σε 8 αγώνες και 4 παθητικό...
δλδ εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.....
βάζει μόλις 3 γκολ σε κάθε παίγνιο και τρώει μόλις ...... μισό...........
κάτι μου λεει όμως ότι επειδή είμαι αμπαλλος η ΑΠΟΕΛΑΡΑ θα περάσει.
λες ναχει παιξει ο διαιτητης ασσο κανενα εκατομμυριο ευρώ??βάλε πολλά παραπάνω...
σε τέτοια παίγνια γίνονται τα μεγαλύτερα στησίματα γιατί ο πρόκριση είναι δεδομένη και στα ενδιάμεσα κάποιοι (όσοι ξέρουν) βγάζουν πολλά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
σου φαίνεται απίθανο;λες ναχει παιξει ο διαιτητης ασσο κανενα εκατομμυριο ευρώ??
Πολυ καλη προσπαθεια πραγματι...κριμα
αυτη η υπερπροσπαθεια που κανανε σημερα αξιζε το χ..
αλλα νταξι.. ρεαλ ειχε μπροστα
ως εδω.. ωραια ηταν
Πολυ καλη προσπαθεια πραγματι...
Αλλά το Χ δεν θα ηταν δικαιο, με 24-0 τελικες!!!!
Έτσι είναι οι πουτάνες οι ισπανικές ομάδες.Ούτε με 70%-30% κατοχή μπάλας
Τέσπα καλά τα πήγαν αναλόγως ,αν και μέχρι να πάω να πουδράρω τη μύτη μου , από 0-0 , βρέθηκαν να τρώνε τρία :S