kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
α ναι το καλυτερο ηταν αυτο.αυτο επρεπε να ειχα γραψει.Και Τζαλακωστα στην επιθεση?
με αυτην μοιαζει ρε τυπε...Δεν ειναι η Δούκισσα αυτη.
α ναι το καλυτερο ηταν αυτο.αυτο επρεπε να ειχα γραψει.Και Τζαλακωστα στην επιθεση?
με αυτην μοιαζει ρε τυπε...Δεν ειναι η Δούκισσα αυτη.
ξέρω εγώ τι κάνω...μη μη μη μη μη ρε....μην μου το κανεις αυτο...απο τον πουρσαιτιδη με πηγες στα μελια...με την δουκισσα...
Για ονομα του θεου...με αυτην μοιαζει ρε τυπε...
ΜεΑγγελοπουλοΣαργκάνη τερματοφυλακα και Χατζηραπτη στο κεντρο.
μα μοιαζει τοσο πολυ ρε φιλε...??καστανοξανθη φαινεται στη φοτο.παντως με την δουκισα εχω θεμα.μου αρεσει πολυ.και η στικουδη εννοειται απο τα τοπ αλλα η δουκισα εχει μια γλυκια ομορφια...σαν προκριση του αποελ ενα πραγμα...Για ονομα του θεου...
Η Στικουδη σού μοιαζει με τη Δούκισσα?
Λαθος εκανα τον Σαργκανη ειχε τερματοφυλακα.Με Αγγελοπουλο τερματοφυλακα και Χατζηραπτη στο κεντρο.
Για ονομα του θεου...
Η Στικουδη σού μοιαζει με τη Δούκισσα?
Αυτή ΕΙΝΑΙ η Δουκισσα.
ε ναι.στο ανφας φαινεται η διαφορα...πως παρασυρθηκα...??μονο που ακουσα δουκισα με επιασαν τα μελια.κοιτα το...τι γλυκοουλικο που ειναι...
καλα ρε.εδω δηλαδη το μονο κολημα που επιτρεπεται να εχει καποιος με μια γκομενα ειναι μονο του απολυτου με το ναταλακι?[size=40pt] ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΗΣΙΟ! [/size]
ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Και μια Εθνική μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στους Έλληνες παίκτες 16 Ελληνικών ομάδων Α' Εθνικής και μερικών ξένων ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.και δεν κρινω μονο με μπατζετ.μια ομαδα μπορει να παρει καταλληλους παικτες με λιγα λεφτα.ο αποελ μπορει να παιρνει μετρια ισως χειροτερα παικτακια αλλα τους πιο καταλληλους για τα λεφτα αυτα ενω ο ρεχαγκελ δεν μπορουσε να διαλεξει και δεν ειχε τη πολυτελεια των μεταγραφων αν και ο ιδιος ειχε κανει την εθνικη μασονια.αν ο αποελ σηκωσει την κουπα τοτε ισως ξεπερασει σε εκπληξη την εθνικη.σε οτι αφορα το επιπεδο ε σκεψου μονο την διαφορα των ελληνων παικτων που σηκωσαν την κουπα με αυτη των αντιπαλων τους...
Νομίζεις,δεν είναι κακό να ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ.ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΔΗΔΕΣ ΕΥΡΩΑΛΒΑΝΟΙ
ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΠΛΕΟΝ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ασε ρεΝομίζεις,δεν είναι κακό να ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ.