Νέα

Για ποιό λόγο ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλη ομάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ρε γαμώτο, τι είναι αυτό το φετινό με τον γαύρο...

Εμάς τους φιλάθλους του, μας έχει κάνει καρδιακούς. Σχεδόν κάθε φορά βλέπουμε τον Χριστό φαντάρο, και όμως στο τέλος κερδίζουμε.

Οι άλλοι, σχεδόν κάθε φορά τρίβουν τα χέρια από την χαρά που θα χάσει βαθμούς, αλλά στο τέλος μένουν με το πουλί στο χέρι.

ΥΓ. Να σημειώσω ότι υφίσταται ένα έντονο συγκρισιακό πρόβλημα για την ομάδα του Ολυμπιακού. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει αποδειχθεί (περίτρανα) ότι, όπως είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με μια μέση ευρωπαϊκή ομάδα επιπέδου CL, άλλο τόσο ιεροσυλία είναι να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με τον εγχώριο ανταγωνισμό. Όπως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός για τα ελληνικά δεδομένα, είναι και πολύ κακός για τα ευρωπαϊκά.

Κατά την άποψη μου αυτή είναι η αλήθεια.

Τώρα, ιστορίες περί "γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλη ομάδα", με προφανές το εξ αντιδιαστολής επιχείρημα "εμείς είμαστε" (όπου εμείς = ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), τις ακούω βερεσέ. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τα πρωταθλήματα. 

ʼλλως ο καθένας μπορεί να καταστρώσει τους δικούς του δείκτες, για να κάνει το κομμάτι του. Όπως ο βάζελος προτάσσει το ευρωπαϊκό προφίλ, και η ΑΕΚ την ομαδικότητα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πει "είμαστε η πιο τουρλουμπούκι ομάδα", ο ʼρης "είμαστε η πιο κίτρινη ομάδα" ή ακόμα και ο Ιωνικός "είμαστε η ομάδα που γαμεί και δέρνει").

Πρωταθλητής το Μάιο όμως είναι μόνο ένας.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε γαμώτο, τι είναι αυτό το φετινό με τον γαύρο...

Εμάς τους φιλάθλους του, μας έχει κάνει καρδιακούς. Σχεδόν κάθε φορά βλέπουμε τον Χριστό φαντάρο, και όμως στο τέλος κερδίζουμε.

Οι άλλοι, σχεδόν κάθε φορά τρίβουν τα χέρια από την χαρά που θα χάσει βαθμούς, αλλά στο τέλος μένουν με το πουλί στο χέρι.

ΥΓ. Να σημειώσω ότι υφίσταται ένα έντονο συγκρισιακό πρόβλημα για την ομάδα του Ολυμπιακού. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει αποδειχθεί (περίτρανα) ότι, όπως είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με μια μέση ευρωπαϊκή ομάδα επιπέδου CL, άλλο τόσο ιεροσυλία είναι να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με τον εγχώριο ανταγωνισμό. Όπως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός για τα ελληνικά δεδομένα, είναι και πολύ κακός για τα ευρωπαϊκά.

Κατά την άποψη μου αυτή είναι η αλήθεια.

Τώρα, ιστορίες περί "γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλη ομάδα", με προφανές το εξ αντιδιαστολής επιχείρημα "εμείς είμαστε" (όπου εμείς = ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), τις ακούω βερεσέ. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τα πρωταθλήματα. 

ʼλλως ο καθένας μπορεί να καταστρώσει τους δικούς του δείκτες, για να κάνει το κομμάτι του. Όπως ο βάζελος προτάσσει το ευρωπαϊκό προφίλ, και η ΑΕΚ την ομαδικότητα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πει "είμαστε η πιο τουρλουμπούκι ομάδα", ο ʼρης "είμαστε η πιο κίτρινη ομάδα" ή ακόμα και ο Ιωνικός "είμαστε η ομάδα που γαμεί και δέρνει").

Και αποκλεισμένος κάθε Δεκέμβριο απο τους ομίλους του CL είναι επίσης ένας !

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Κατά το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με το Αιγάλεω ακουστηκαν απο την εξεδρα των οργανωμένων υβριστικά συνθηματα για τον Κόκκαλη ( αποστομωτική απάντηση σε οσους επιμενουν να συντηρούν το παραμύθι για "οργανωμένους στρατούς των προεδρων"). Οι αλητες οι αθλητικοι δημοσιογραφοι γραφανε σημερα οτι "ο κοσμος εστειλε μηνυμα". Οταν καποτε οι ιδιοι οργανωμενοι καταφερονταν εναντιον του μεγάλου κ αγέλαστου προπονηταρά οι δημοσιογραφοι εγραφαν," αλητεία οργανωμενων που θελουν να κάνουν κουμάντο". Kωλοτούμπα οι κύριοι...
Συμπερασμα. Αλητες ρουφιανοι αθλητικοι δημοσιογραφοι.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Φίλε sxsitegr, και γω γαύρος είμαι αλλά προσωπικά βαρέθηκα τον Θρυλέοντα να γαμά εντός, αλλα εκτός νάναι πάτος και να μην κάνει έστω μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Για μένα καλύτερα απο δω και πέρα μια μέτρια εμφάνιση εντός ( εξάλλου τόσα πρωταθλήματα έχει ) αλλά εκτός να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και πορεία. Φτάνει πια άλλο να'ναι ο Θρύλος μια επαρχιώτικη ομάδα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλαγή νοοτροπίας.

Να ξηλωθούν οι περισσότεροι παίκτες πουρά και παλτά κι αυτός ο ηλίθιος και αποτυχημένος προπονητής.
Πιστεύω οτι η ΑΕΚ με τον Φερέρ είναι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση.

Επιτέλους θέλουμε για τον Θρύλο την αξιοπρέπεια που του αρμόζει.

ΥΓ  Κύριε Κόκκαλη ξυπνήστε.....

stv

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ειναι πολυ απλο γιατι ο ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης τον μαιο...

σας θυμιζουν μηπως κατι περιεργα σφυριγματα τα τελευταια χρονια ??και υπερ του γαυρου και κατα των διεκδικητων ...

η μηπως οι ομαδες δορυφοροι ( ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να .. )..

τρανη αποδειξη τον παραπανω οτι μονο η αεκ και ο βαζελος εχουν κανει κανενα ψιλοαποτελεσμα στην ευρωπη...

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε sxsitegr, και γω γαύρος είμαι αλλά προσωπικά βαρέθηκα τον Θρυλέοντα να γαμά εντός, αλλα εκτός νάναι πάτος και να μην κάνει έστω μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Γιατί πολύ απλά, με τα σημερινά δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα πλέον μια ελληνική ομάδα να κάνει κάτι ουσιαστικά καλό. Πριν 10 χρόνια ίσως.

Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά τελευταίος στην πόλη.
Και όσοι λένε ότι δεν ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα, λένε μαλακίες.
(Κατά το γνωστό, "όσα δεν φτάνει η αλεπού...").

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ.

ειναι πολυ απλο γιατι ο ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης τον μαιο...

.. γιατί είναι η καλύτερη ομάδα και ελλείψει ανταγωνισμού.

Μόνο πέρσι, ο Ολυμπιακός κέρδισε εντός και εκτός, σε οποιεσδήποτε συνθήκες, τους βασικούς ανταγωνιστές. Η ΑΕΚ σε 3 ματς έφαγε 9. Ο βάζελος σε 2 πεντάρα.

Απλά πράγματα.

σας θυμιζουν μηπως κατι περιεργα σφυριγματα τα τελευταια χρονια ??και υπερ του γαυρου και κατα των διεκδικητων ...

Όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν σφυρίγματα.
Το πρόβλημα είναι όταν οι μεγάλες ομάδες θέλουν να παίρνουν σφυρίγματα απέναντι στις άλλες μεγάλες ομάδες...

Ειδικά φέτος, δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Στο Καραϊσκάκη η διαιτησία σας πήγε πολύ καλά και ένα ημίχρονο παίζατε με παίκτη παραπάνω. Αλλά και πάλι χάσατε.

η μηπως οι ομαδες δορυφοροι ( ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να .. )..

Αυτό το κατανοώ μόνο επειδή το λέει χανούμι.

τρανη αποδειξη τον παραπανω οτι μονο η αεκ και ο βαζελος εχουν κανει κανενα ψιλοαποτελεσμα στην ευρωπη...

Εδώ κολακεύεις τον εαυτό σου. Φέτος έκανες την πρώτη νίκη.
Κάνε και λίγο κράτει.

Επισκέπτης
Αν ο ολυμπιακός δεν είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τότε η ΜΙΣΗ Ελλάδα δεν ασχολειται  με το ποδόσφαιρο αλλά με το ΠΛΕΞΙΜΟ ? τώρα ράβω ένα καινούργιο κασκολακι για το εγγονακι μου ?

p.s. προς τον Συντάκτη του τίτλου: το ξέρεις ότι ακόμα και η χρήση ναρκωτών διώκεται? (μην καρφώνεσαι αγόρι μου)

stv

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε sxsite να σου θυμισω οτι οταν η αεκ επαιρνε ολα τα ντερμπυ λεγατε οτι η σταθερη αποδοση ειναι αυτη που δινει τα πρωταθληματα... δεν εχει κερδισει ποτε η αεκ τον ολυμπιακο με βοηθεια της διατησιας!!! ΠΟΤΕ.. με κοντρα διατησια εχει κερδισει παμπολλα ντερμπυ.. και οσο αναφορα την ευρωπη. εχουμε φερει Χ στο μπερναμπεου ενω εσυ χανεις 1-0 απο το ελ. βελ.
η ομαδα της μπιριμπας δεν κανει να μιλαει...μηπως εκτος του Μπαγιεβιτς πρεπει να παρεις και τον Νικολαιδη για προεδρο ?

Επισκέπτης
οτι και να πουμε για αυτην την κωλομαδα που δυστυχως και εγω την πατησα απο μικρος και υποστηριζω(τον ολυμπιακο βεβαια εννοω) ειναι σαν να μιλας με τον τοιχο.....και να περιμενεις απαντηση....τοσα χρονια το μονο που διακρινεις σε ολους τους τομεις(φιλοσοφια,προπονητες,scouting,ακαδημιες κλπ....) ειναι η προχειροτητα.....και παλι η προχειροτητα.......α!και κατι ακομα...Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ..!!!!!!!!δυστυχως οι συναγωνιστες γαυροι που αναφερθηκαν προηγουμενως στη πλειοψηφια τους ειναι αποφοιτοι του 4ου γυμνασιου καστελλας.....οτι και να τους λες θα σου βρισκουν δικαιολογια για να αντιπαρερχονται την μηδαμινοτητα αυτου του συλλογου γενικοτερα στο αθλημα που λεγεται"ποδοσφαιρο".....και θα σας εξηγησω με απλα πραγματα σε σας τους γαυρους που δεν θελετε μετα απο τοσες σφαλιαρες να βγαλετε την τσιμπλα απο το ματι.......1)προχθες εβλεπα τους πιτσιρικαδες του ολυμπιακου που επαιζαν στο ρεντη με το αιγαλεω και διαπιστωσα οτι 3-4 πιτσιρικαδες απο αυτην την ομαδα ειναι πολυ καλυτεροι απο τους αντιστοιχους που εχουμε στην αντρικη ομαδα......ερωτηση:ποτε κυριοι του ολυμπιακοι θα τους προωθησετε αυτους? απαντηση:ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! 2)Σε αντιθεση θα παρουν την αφροκρεμα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου οι οποιοι ειναι οι κατωθι:ντομι,ντανι,μπορχα,μπαμπακιντα,ζεβλακοφ,ουαντου και δε συμμαζευεται............3)η νοοτροπια να παιρνω το πρωταθλημα ντε και καλα ειτε με νταηλικια και τραμπουκισμους(βλ.ριζουπολη) ειτε με διατησιες(βλ.πολλα πρωταθληματα στο προσφατο παρελθον) με μηδεν θεαμα δυστυχως παρα μονο με ατομικες εξαρσεις 2-3 ποδοσφαιριστων........δε πειραζει κ.κοκκαλη ας χασουμε και 3-4 πρωταθληματα και να παμε να φαμε τα μουτρα μας στους προκριματικους του αυγουστου οπως κανουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ.....4)ανεπαρκεις προπονητικο team σε ολα τα επιπεδα.......αντρικη ομαδα,εφηβικη κ.ο.κ.........πως ειναι δυνατον να μην εχουμε βγαλει εναν παικτη για δειγμα τοσα χρονια απο τα τσικο!!!!! η βαζελοπαιανια γιατι εχει βγαλει και εναν κυριακο, εναν καραγκουνη, εναν μπασινα εναν νικοπολιδη,εναν χουτο,εναν δαρλα,εναν λεοντιου κ.ο.κ.? κυριοι της διοικησεως αν σταματησετε να βλεπετε το ποδοσφαιρο με λαμογιακο χαρακτηρα και κοιταξετε το μελλον καποια στιγμη ισως αν μας βοηθησει και η τυχη περασουμε και στους ομιλους του ουεφα!!!!!!!!γιατι..μας χαλαει? και για καποιον ο οποιος ειπε οτι καμμια ελληνικη ομαδα τα τελευταια 10 χρονια δεν εχει τιποτα στην ευρωπη....εγω δεν θα πω για την επιτυχια του ΠΑΟ το 2000-01 και 2001-02 που εφτασε στους "8" του CL μετα απο 2 φασεις ομιλων και οχι μια που ειναι τα τελευταια 4 χρονια.....μαλλον δεν ξερετε την τυφλα σας.....και την προηγουμενη χρονια ο ΠΑΟ περασε την πρωτη φαση των ομιλων και αποκλειστηκε απο τους "8" στην δευτερη φαση των ομιλων.......με ποιους τις εκανε τις επιτυχιες?με τους γκουμομπασιναδες και 2-3 ξενους αγνωστους παικτες οι οποιοι εκαναν μια ομαδα που νικουσε τα 50πλασια μπατζετ των αλλων ομαδων....π.χ. ARSENAL,SCHALKE,HAMBURGER SV,BARCELONA,FC PORTO κλπ.......αν και ξερω οτι παλι εμεις οι κωλογαυροι κατι θα βρουμε για να τα αντικρουσουμε και αυτα οπως οτι δεν υπαρχει αλλη ομαδα στην ελλαδα και αλλες τετοιες μπαρουφολογιες.....για αυτο και ο ΟΣΦΠ μεχρι να σαρανταρισει ο djordjevic και ο rivaldo θα παιρνει πρωταθληματα......

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
οτι και να πουμε για αυτην την κωλομαδα που δυστυχως και εγω την πατησα απο μικρος και υποστηριζω (τον ολυμπιακο βεβαια εννοω) ...

...

...αν και ξερω οτι παλι εμεις οι κωλογαυροι...

Αγαπητέ Λάμπρο.

Επειδή βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις πλέον τον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρείς "κωλομάδα" και τους φιλάθλους της "κωλόγαυρους", να μην σε κρατάμε. Ομάδες άλλες υπάρχουν στην Ελλάδα χιλιάδες, και φιλάθλους και οπαδούς, αν μη τι άλλο, η ομάδα έχει μπόλικους.

Δεν νομίζω ότι θα της λείψεις.

Βλέπω δε ότι την επιλογή της νέας (ας πούμε, με κάθε καλή προαίρεση) σου ομάδας την έχεις κάνει. Μόνο φρόντισε με την αλλαγή να προμηθευτείς και ένα μεγάλο φτυάρι.

Γιατί έχεις να σκάψεις λαγούμια....

Επισκέπτης
Αγαπητέ Λάμπρο.

Επειδή βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις πλέον τον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρείς "κωλομάδα" και τους φιλάθλους της "κωλόγαυρους", να μην σε κρατάμε. Ομάδες άλλες υπάρχουν στην Ελλάδα χιλιάδες, και φιλάθλους και οπαδούς, αν μη τι άλλο, η ομάδα έχει μπόλικους.

Δεν νομίζω ότι θα της λείψεις.

Βλέπω δε ότι την επιλογή της νέας (ας πούμε, με κάθε καλή προαίρεση) σου ομάδας την έχεις κάνει. Μόνο φρόντισε με την αλλαγή να προμηθευτείς και ένα μεγάλο φτυάρι.

Γιατί έχεις να σκάψεις λαγούμια....

προφανως εισαι και εσυ απο τους "ολυμπιακαρες" που πιστεψαν οτι ο θρυλος θα παει στον τελικο του ΟΑΚΑ φετος!εκτος αν ο σωκρατης η προεδραρα μας εννοουσε τον τελικο κυπελου ελλαδος....τοτε παω πασο!!!!!!!!!!ΕΓΩ ενα ξερω....οτι παλι τα χειμωνιατικα δεν τα εβαλα στην ευρωπη....και το ΑΕΚΑΚΙ πηρε 8 ποντακια με τον τσιριλο!!!!!με ποιον?  ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ!!!!!!!!!!!αντε να πουμε......καθε φορα που πηγαινα καραισκακη περσι ιδιως που ειχα διαρκειας(Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) Ακουγα ολους τους ανιδεους να κριτικαρουν ποδοσφαιρο....οι ασχετοι!!!!!!!!!!!για αυτο μας λενε "κωλογαυρους" και τους παναθηναικους "βαζελες" κατι ηξεραν αυτοι που τα εβγαλαν!!!!!!!!

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
προφανως εισαι και εσυ απο τους "ολυμπιακαρες" που πιστεψαν οτι ο θρυλος θα παει στον τελικο του ΟΑΚΑ φετος!εκτος αν ο σωκρατης η προεδραρα μας εννοουσε τον τελικο κυπελου ελλαδος....τοτε παω πασο!!!!!!!!!!ΕΓΩ ενα ξερω....οτι παλι τα χειμωνιατικα δεν τα εβαλα στην ευρωπη....και το ΑΕΚΑΚΙ πηρε 8 ποντακια με τον τσιριλο!!!!!με ποιον?   ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ!!!!!!!!!!!αντε να πουμε......καθε φορα που πηγαινα καραισκακη περσι ιδιως που ειχα διαρκειας(Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) Ακουγα ολους τους ανιδεους να κριτικαρουν ποδοσφαιρο....οι ασχετοι!!!!!!!!!!!για αυτο μας λενε "κωλογαυρους" και τους παναθηναικους "βαζελες" κατι ηξεραν αυτοι που τα εβγαλαν!!!!!!!!

Λίγα λόγια για τον Sexy Brouno ρεεε..
Σοβαρά τώρα, σκεπτόμενος και γαύρος δεν πάει ρε συ Λάμπρο, δεν ταιριάζει στην κουλτούρα της ομάδας!!

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε, όχι, τώρα συκοφαντείς φίλε μου!
Δεν έκανε μεταγραφές ο γαύρος?
Έλα ρε, κι ο Ουαντού, η μπαμπατσίτα??
Κακεντρεχής είσαι φίλε μου!!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Σκεπτομενος γαυρος Ν1,
συλλεκτικο κομματι.
φιλε τον τελευταιο καιρο υπαρχουν πολλοι σκεπτομενοι γαυροι και δικαιολογημενα γιατι εχουμε τα χαλια μας.ενω αντιθετα σκεπτομενος βαζελος ειναι ειδος υπο εξαφανιση γιατι οποτε η ομαδα δεν παει καλα ψαχνετε για δικαιολογιες και δεν βλεπετε οτι και εσεις τα μαυρα σας τα χαλια εχετε.

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η διαφορά ξέρεις ποια είναι?
Ότι ο σκεπτόμενος γαύρος, ότι και να κάνει ο θειούλης, θα τον τουμπάρει.
Οι βάζελοι τουλάχιστον αντιδρούν όταν έχουν το κακό τους το χάλι!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
και τι μπορω να κανω εκτος απο το να φωναζω?να τον παρω με τους κορνεδες?αλλωστε εκεινος τον εφτασε στο σημειο να πηγαινει για το 10 πρωταθλημα.μπορει ολοι να τον βριζουν αλλα ολοι κρυφα θελουν εναν κοκκαλη στη μηχανη τους!απλα ο τυπος πανω απο τον ολυμπιακο εχει την τσεπη του,οπως και ολος ο κοσμος νομιζω.

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να μην πας στο γήπεδο ρε συ, να αποδοκιμάσεις με την στάση σου.
Ούτε γιούχες, ούτε κορνέδες!!
Προσωπικά, έναν Κόκκαλη δεν θα τον ήθελα ούτε στους εφιάλτες μου φίλε!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Να μην πας στο γήπεδο ρε συ, να αποδοκιμάσεις με την στάση σου.
Ούτε γιούχες, ούτε κορνέδες!!
Προσωπικά, έναν Κόκκαλη δεν θα τον ήθελα ούτε στους εφιάλτες μου φίλε!

καλημερα!!
αν δεν παει αυτος  θα πανε αλλοι φιλε μου στο γηπεδο!!
οσο για τον κοκκαλη η ιστορια γραφει τιτλους και αυτο μετραει(δυστηχος)!!!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μπορεις να μου πεις γιατι,δε θα τον ηθελες?

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
και να σας πω και κατι αλλο?εγω παραδεχομαι οτι εχουμε παρει πολλα-αμετρητα παιχνιδια με τη διαιτησια.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?απλα εμας μας πηρανε περισσοτερο χαμπαρι.σας παρακαλω μη μου πειτε οτι ο βαρδινογιαννης ειναι εντιμος και δεν εκανε τετοια πραγματα η για την αεκ μελλισανιδης-τροχανας και λοιποι.η καμηλα δυστυχως δεν βλεπει την καμπουρα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom