Νέα

Για ποιό λόγο ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλη ομάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ο Φέργκιουσον είπε ότι ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα δύσκολος, και μάλιστα μετά την απόλυτη ξεφτίλα μας στο Μάντσεστερ 5-0 βγήκε και είπε ότι "ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτσι" κτλ.

Όσο για τον Μουρίνιο, την χρονιά που κατέκτησε το ΟΥΕΦΑ είπε ότι ο δυσκολότερος αγώνας ήταν με τον ΠΑΟ..

Και αυτές είναι μόνο δύο περιπτώσεις..

Επισκέπτης
Αν και γαυρος απο τα γενοφασια μου θα ηθελα να σας πω και εγω την αποψη μου.:ο ΟΣΦΠ και ο προεδρος του που τον αντιπροσωπευει εδω και 7 χρονια εχει βαλει σαν μοναδικη προτεραιοτητα στο μυαλο του,στο κορμι του και γενικα σε ολο του το "ειναι" το πρωταθλημα ελλαδος και οι απ'αυτο προερχομενες οικονομικες και κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις του(ο νοων νοειτω) με καθε τιμημα(φοβιζοντας τον αντιπαλο με καθε τροπο θεμιτο ή αθεμιτο,με διαιτησια) με συνεπεια οταν βγαινει η ομαδα στην ευρωπη να ειναι απλα γελοια τις περισσοτερες φορες....(αν εξαιρεσουμε το 2004-2005 και τη σεζον 1998-99)......ειμαστε η μοναδικη ομαδα που δεν εχει βγαλει εναν παικτη πρωτης ομαδος απο τα φυτωρια της και τα περιμενουμε ολα απο εναν ΡΙΜΠΟ......δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.....στο εξωτερικο να βγαζουν απο τα φυτωρια τους οι μεγαλες ομαδες εστω 1-2 ποδοσφαιριστες που θα παιζουν στην πρωτη ομαδα και μετα θα πλαισιωσουν και τις μεγαλες μεταγραφες της ομαδας τους(βλ.πουγιολ,ινιεστα,ραμος,κασιγιας,ραουλ,μπεκαμ,σολδαδο,βικτορ κλπ...)Ο ΠΑΟ τουλαχιστον και λιγο λιγοτερο η ΑΕΚ εχουν βγαλει αρκετους καλους ποδοσφαιριστες που μπορουσαν και μπορουν να παιξουν σε ευρωπαικο επιπεδο(βλ.καραγκουνης,μπασινας,λεοντιου,δαρλας,χουτος,γκουμας,νικοπολιδης κλπ....)ο ΟΣΦΠ ποιον εβγαλε???????τον μενδρινο και τον φακινο οι οποιοι σιγουρα ειναι αξιολογα ποδοσφαιρικα ταλεντα(οπως και ο κονε που τον πηρα η ΑΕΚ-αν ειναι δυνατον να σου παιρνουν τετοιο ταλεντο μεσα απ'τα χερια σου) αλλα δεν τους δινεται η ευκαιρια........εδω θα μου πεις δεν δινουν την ευκαιρια στον ταραλιδη που για μενα εχει παρα πολλα προσοντα να παιξει σε αρκετα μεγαλο συλλογο του εξωτερικου και εμεις παιζουμε με τον στολτιδαρο και τον καφε ενιοτε..........ο Παππας προσωπικα με εχει απογοητευσει απο την αποψη οτι ειναι λιγος για μια ομαδα που εχει ευρψπαικους προσανατολισμους αλλα σαφως ειναι καλυτερος απο μπαμπατσικιτες και οκκαδες..........Πηραμε εναν ποδοσφαιριστη-μπετατζη(τον μιχαλακη βεβαια εννοω) για να κανει ο κοκκαλης και καλα σπασιμο στον βαρδη....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!κ.κοκκαλη φυγετε οσο το δυνατον γρηγοροτερα απο τον ολυμπιακο μας γιατι δεν παει αλλο....η νοοτροπια σας ειναι αρρωστη για το ποδοσφαιρο....Εδω πηγε και προσελαβε για προπονητη εναν πρωην δημοσιογραφο(ΤΡΟΝΤ ΣΟΛΙΝΤ) και ξερετε βεβαια ποιο ηταν παλι το κριτηριο?μα φυσικα το σπασιμο στον βαρδη.....ειχε κανει νυξη αρχικα ο ΠΑΟ τον δεκεμβριο του 2004 για να αναλαβει τις τυχες του αλλα δεν συμφωνησαν και φυσικα το καλοκαιρι (σου λεει  ο σοκρατες) οτι για να τον κυνηγαει ο ΠΑΟ θα ειναι καλος.......Σε λιγο καιρο να ειστε βεβαιοι οτι θα φερει και τον μπακε ή τον μαλεζανι......αρρωστες νοοτροπιες,παντελης αγνοια απο τεχνικο επιτελειο αναζητησης νεων ταλεντων με ορεξη και ΚΑΥΛΑ για τη διακριση,φιλοδοξια......Και το χειροτερο ειναι οτι τον επικροτει ο κοσμος....τον βλεπει σαν θεο!!!!!!!!οχι πια...τελειωσαν τα ψεμματα κ.κοκκαλη.........ο ολυμπιακος μεχρι τωρα ειναι μικρη ομαδα δυστυχως......ας αφησετε το ποδοσφαιρικο τμημα που θελει εναν ανθρωπο που να εχει οραμα ποδοσφαιρικης πανδαισιας,ποιοτητας και οχι λαμογιστικης αντιληψης περι του ποδοσφαιρου......δοξα τω θεω υπαρχουν παρα πολλοι που θα ηθελαν να γινουν οι ηγετες μιας τετοιας προσπαθειας.......και κατι τελευταιο......γιατι κ.κοκκαλη πηγατε και φτιαξατε το "συγχρονο" αθλητικο κεντρο του ολυμπιακου στο ΡΕΝΤΗ?????????καμια συγχρονη ομαδα δεν εχει το αθλητικο της κεντρο μεσα σε βιομηχανικη περιοχη....ισως μονο η ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ και η ΡΑΠΙΝΤ ΤΙΡΑΝΩΝ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ και δε συμμαζευεται......αν πατε κ.κοκκαλη στις εγκαταστασεις του ΠΑΟ θα παθετε ιλιγγο...............

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες μια συμβουλη, αν σας αρεσει το ποδοσφαιρο να παιζετε πολυ κ να βλεπετε λιγο!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο lampros ο γαύρος με κάλυψε πλήρως στο θέμα του Ολυμπιακού εμένα τον ΑΕΚΤΖΗ,ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ πρωτίστως.

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Θα μπορούσα να γράφω ώρες για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον για τον Ολυμπιακό.
Τώρα γιατί ο ΟΣΦΠ δέν είναι μεγάλη ομάδα ένα μικρό περιστατικό μόνο θα πώ που το έχω ζήσει.
Στόν έκτο χρόνο της πέτρινης δεκαετείας μίλαγα με ένα φίλο του ολυμπιακού καλοκαίρι ήταν και λέγαμε ποιος θα πάρει πρωτάθλημα .Ο φίλος φυσικά έλεγε ο Ολυμπιακός και στην ερωτηση μου γιατί έχει ομάδα ? μου απαντούσε ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ και αν δεν το πάρει με την ομάδα θα του το δώσουν!!!!!!!και ήταν και χαρούμενος.
Αλήθεια πόσα τρόπαια έχουν δώσει στην πλέον ευνοημένη ποδοσφαιρική ομάδα της υφηλίου.
Πόσα φάουλ κέρδισε ο Ριβάλντο ο Οκκάς κ.λ.π σε όλα τα ευρωπαικά ματς μάλλον λιγότερα από όσα σε ένα ματς Ελλάδας.
Ας μην συνεχίσω άλλο γιατί δεν θα τελειώσω ούτε αύριο.
ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες μια συμβουλη, αν σας αρεσει το ποδοσφαιρο να παιζετε πολυ κ να βλεπετε λιγο!!!!!!!

Κι αυτο που βλεπετε να είναι ισπανικης προελευσεως αντε και αγγλικης..εχω δει ματς διαφορων ομαδων φετος στην ελλαδα μιλαμε για τρελες σουπες..αδιανοητα κακο ποδοσφαιρο..με το που τελειωνε το ματς ενιωθα λες κι εσκαβα 5 ωρες στα χωραφια απο την κουραση..

Επισκέπτης
Κι αυτο που βλεπετε να είναι ισπανικης προελευσεως αντε και αγγλικης..εχω δει ματς διαφορων ομαδων φετος στην ελλαδα μιλαμε για τρελες σουπες..αδιανοητα κακο ποδοσφαιρο..με το που τελειωνε το ματς ενιωθα λες κι εσκαβα 5 ωρες στα χωραφια απο την κουραση..

σαν ιπταμενος ολλανδος σιγουρα δεν μπορεις να παρακολουθησεις σουπες ελληνικης προελευσης........εσυ εχεις συνηθισει τις "σουπες" των cruyff,neeskens,rep,krol,van der kerkhoff,haan,van basten,gullit,bergamp,muuren,overmars,seedorf κλπ.....

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
φιλε kinkychris, με ολο τον σεβασμο αλλα μονο προχτες με την Σαχτιορ 3 φαουλ εξω απ την περιοχη εκτελεσε ο ριμπο... ατυχο παραδειγμα εδωσες... ειναι σαν να σου λεω εγω οτι επειδη ποτε δεν εχει φαει κοκκινη ο ανατολακης στην ευρωπη.... ειναι αδικιμενος στην ελλαδα που δεχετε καρτες... κ επειδη ο κωστουλας εφαγε κοκκινη στο παιχνιδι με την νιουκαστλ... πρεπει κ στην ελλαδα να τρωει καρτες...

Επισκέπτης

ειναι αυτο που λεμε...λιγα λογια και περειεκτικα.....παντως αν σας αρεσει το ποδοσφαιρο να εκτιματε πρωτα και αν μπορειτε να παιξετε διοτι αν δεν ξερετε να παιζετε(τα βασικα χαρακτηριστικα ειναι εμφυτα) καλυτερα παιξτε κατι πιο ανωδυνο γιατι μπορει να χτυπησετε και καποιους που ξερουν καλα τα μυστικα του ποδοσφαιρου....και ειναι κριμα να παθουν σοβαρες ζημιες εξαιτιας τους!!!!!!!

Επισκέπτης
Θα μπορούσα να γράφω ώρες για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον για τον Ολυμπιακό.
Τώρα γιατί ο ΟΣΦΠ δέν είναι μεγάλη ομάδα ένα μικρό περιστατικό μόνο θα πώ που το έχω ζήσει.
Στόν έκτο χρόνο της πέτρινης δεκαετείας μίλαγα με ένα φίλο του ολυμπιακού καλοκαίρι ήταν και λέγαμε ποιος θα πάρει πρωτάθλημα .Ο φίλος φυσικά έλεγε ο Ολυμπιακός και στην ερωτηση μου γιατί έχει ομάδα ? μου απαντούσε ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ και αν δεν το πάρει με την ομάδα θα του το δώσουν!!!!!!!και ήταν και χαρούμενος.
Αλήθεια πόσα τρόπαια έχουν δώσει στην πλέον ευνοημένη ποδοσφαιρική ομάδα της υφηλίου.
Πόσα φάουλ κέρδισε ο Ριβάλντο ο Οκκάς κ.λ.π σε όλα τα ευρωπαικά ματς μάλλον λιγότερα από όσα σε ένα ματς Ελλάδας.
Ας μην συνεχίσω άλλο γιατί δεν θα τελειώσω ούτε αύριο.
ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

δυστυχως δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο οποτε μαλλον θα αρχισω να υποστηριζω την ομαδα της περιοχης μου......που ετσι και αλλιως μεσα στα λαμογια ειναι και εισαι σιγουρος οτι ποτε δεν προκειται να κανει αξιολογη προσπαθεια.......δυστυχως εκει καταντησαμε την ελλαδα....

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ετσι μπραβο φιλε λαμπρο..αρχιστε να υποστηριζετε τις ομαδες της περιοχης σας!..τι ναι αυτο το πραγμα ολοι παναθηαναικολυμπιακαεκτζηδες???

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο Φέργκιουσον είπε ότι ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα δύσκολος, και μάλιστα μετά την απόλυτη ξεφτίλα μας στο Μάντσεστερ 5-0 βγήκε και είπε ότι "ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτσι" κτλ.

Όσο για τον Μουρίνιο, την χρονιά που κατέκτησε το ΟΥΕΦΑ είπε ότι ο δυσκολότερος αγώνας ήταν με τον ΠΑΟ..

Και αυτές είναι μόνο δύο περιπτώσεις..
Όντως εκεινη η δηλωση του Μουρινιο απεικόνιζε την πραγματικότητα. Εκεινη τη χρονια η Πόρτο τα χρειαστηκε στους αγωνες με Παναθηναϊκό.
Και το 2001 στους ημιτελικους του ΟΥΕΦΑ Λιβερπουλ-Ρόμα ο τερματοφυλακας της Λιβερπουλ Σαντερ Βεστερφελντ ειχε δηλωσει ενοψει των αγώνων. «Εδω αποκλεισαμε τον Ολυμπιακό, θα φοβηθουμε τη Ρόμα?». Προηγουμένως η Λιβερπουλ ειχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σαν ιπταμενος ολλανδος σιγουρα δεν μπορεις να παρακολουθησεις σουπες ελληνικης προελευσης........εσυ εχεις συνηθισει τις "σουπες" των cruyff,neeskens,rep,krol,van der kerkhoff,haan,van basten,gullit,bergamp,muuren,overmars,seedorf κλπ.....

κι απο το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο εκεινης της ολλανδιας αναγκαζομαι εδω να βλεπω το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του μπρεσκα και του γουνδουλακη..γαμησε τα.. :headbang:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλούτσικη εκεινη η Ολλανδία, οπως το 1954 η Ουγγαρία αλλά κάποια άλλη ήταν λιγο καλυτερη... Η Γερμανία!!!!  ;)
Και φίλε lampros και τη χρονιά που έχασε ο Ολυμπιακός το πρωταθλημα πάλι τον ηπιε στην Ευρώπη. ʼρα δεν μπορει να φταιει αυτό...

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κλασσικη γερμανια ειχε τον τροπο να τα παιρνει τα παιχνιδια..απο την ουγγαρια εντωμεταξυ στην διοργανωση ειχε χασει με 8-3 νομιζω στον ομιλο και στον τελικο ηταν πισω 0-2 και το γυρισε!!
και η η ολλανδια το 74 ειχε προηγηθει αλλα το γυρισαν οι γερμανοι..
η ατακα για τους γερμανους αλλωστε ειναι γνωστη..
``Το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που παιζουν 11 εναντιον 11 και στο τελος κερδιζουν παντα οι γερμανοι!`` ..τωρα βεβαια ψαχνουν να δουν κι αυτοι τι φταιει..

Επισκέπτης
Καλούτσικη εκεινη η Ολλανδία, οπως το 1954 η Ουγγαρία αλλά κάποια άλλη ήταν λιγο καλυτερη... Η Γερμανία!!!!  ;)
Και φίλε lampros και τη χρονιά που έχασε ο Ολυμπιακός το πρωταθλημα πάλι τον ηπιε στην Ευρώπη. ʼρα δεν μπορει να φταιει αυτό...

και τι φταιει δηλ.?

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για να προχωρησει μια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη πρεπει να παιζει με λιμπερο πισω..παει και τελειωσε..αφου δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες ποιοτητας και ψαχνεις για λαχεια κρατα πισω και χτυπα στις αντεπιθεσεις με 2 γρηγορους μπροστα..με τι συστημα εκανε ο παναθηναικος τις πορειες?
για σκεφτειτε το..

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι δυνατον να βγαινεις να παιξεις ευρωπη με ανατολακη,κωστουλα,παντο,ντομι,γεωργατο?αμυνα ειναι αυτη?για ελλαδα μια χαρα..για ευρωπη οχι.με ενα μονο αμυντικο χαφ??ημαρτον
και ο παναθηναικος δεν παει πισω...ειναι δυνατον να χεις στον παναθηναικο μπακ τον βυντρα και τον δαρλα?απιστευτο..και ιδιως για τον βυντρα εχει μεγαλη περιοδο χαριτος..αξιοπεριεργο!..μηπως τον γουσταρει ο ``σωφερ``??

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για να προχωρησει μια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη πρεπει να παιζει με λιμπερο πισω..παει και τελειωσε..αφου δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες ποιοτητας και ψαχνεις για λαχεια κρατα πισω και χτυπα στις αντεπιθεσεις με 2 γρηγορους μπροστα..με τι συστημα εκανε ο παναθηναικος τις πορειες?
για σκεφτειτε το..
καποιοι ξερολες λενε οτι οι πορειες του ΠΑΟ εγιναν με το συστημα τσουκου-τσουκου ball .εγω πιστευω οτι τοτε ειχαμε καλους παικτες που τους αφησαμε να δεσουν και σαν ομαδα...τωρα καθε λιγο ψωνιζουμε παικτακια και τους αλλαζουμε σαν πουκαμισα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom