Νέα

Για ποιό λόγο ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλη ομάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Οταν ερθει η ωρα θα δουμε ποιος θα τρεξει να κρυφτει  :dancing:

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Μηπως ξεχασατε το φιλικο ματς του "Ολυμπικο" ( 1999 ) :

Ρομα - πισωγλεντης ολυμπιλαγος : 6 - 1 :dancing:

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Aσχολειθήτε με την ομάδα σας και αφήστε τον Ολυμπιακό.

ʼλλοι βλέπουν πρωτάθλημα μόνο με κυάλια.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Δεν γινεται να μη ασχοληθουμε με τον ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ολυμπιλαγο :2funny:

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ο Ολυμπιακός όμως σας την φοράει τα τελευταία 10 χρόνια λαγοί.Κ ακόμα να συνέλθετε, θέλετε κι άλλο.

Μην ανησυχείτε έρχεται...

Δεν γινεται να μη ασχοληθουμε με τον ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ολυμπιλαγο :2funny:

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Τουμπεκι για Μπασκετ και Βολει εεε ? :dancing:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
καλα βρε μαλακα monimo sex,αμα εισαι εσυ 33 χρονων οπως λες...Εσυ κανεις χειροτερο και απο 12χρονο,αμα δε κολλησεις ενα emotion μετα απο τις μαλακιες που λες,δε μπορεις με τιποτα.Μαλλον εχεις ψυχο-ιδεαναγκασμο με τα emotions............. :birdman:
.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Κολυμπι : ο πανελληνιος παιρνει πρωταθληματα.

Πολο : ξεχνας με ποιο τροπο σου πηρε το πρωταθλημα περσι στην εδρα σου ο αυτοκρατορας του ελληνικου πολο εθνικος , ποναει ε :grin:

Στιβος : ψαξε ποσα πρωταθληματα εχεις... Εχεις ενα μονο το οποιο ειναι φετινο και ειναι απατη ( ακομα κατεγγελει ο πανελληνιος ) !
Ασε εμενα που εχω 59 Πρωταθληματα :dancing:

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου φίλε μου στο συγκεκριμένο θέμα.
Είσαι εκτός τόπου κ χρόνου και θολωμένος.
Θα σου περάσει όσο μεγαλώνεις.
Περαστικά

Κολυμπι : ο πανελληνιος παιρνει πρωταθληματα.

Πολο : ξεχνας με ποιο τροπο σου πηρε το πρωταθλημα περσι στην εδρα σου ο αυτοκρατορας του ελληνικου πολο εθνικος , ποναει ε :grin:

Στιβος : ψαξε ποσα πρωταθληματα εχεις... Εχεις ενα μονο το οποιο ειναι φετινο και ειναι απατη ( ακομα κατεγγελει ο πανελληνιος ) !
Ασε εμενα που εχω 59 Πρωταθληματα :dancing:

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Χμμμ εχεις δικιο ειμαι θολωμενος  :boobies:
Στην Κολυμβηση ειστε πρωτοι σε τιτλους.
Ενταξει ;
Ευχαριστημενος , πισωγλεντη ολυμπιλαγε ;  :birdman:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
monimo sex scanner βρήκες;  :grin:

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
παλι τον ηπιαμε εχτες.ποτε θα γινουμε ομαδα ρε πουστη μου?

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστή τα είπε όλα στις δηλώσεις του ο Rivaldo... άστα να πάνε κάθε χρόνο τα ιδία και τα ίδια με την ευρώπη.... :cussing:

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να πω κι εγω την γνωμη μου λοιπον:
Θυμάστε μήπως που επί Μπαγιεβιτς πάιζαμε πολυ καλη μπάλλα στην εδρα μας και δεν πέρναγε κανείς;; Ο άνθρωπος επαιζε 4-4-2 κ ειχε κανει μια σοβαρή, σφιχτή κ πολύ αξιομαχη ομάδα. Ο Κόκκαλης έκανε την μαλακία να τον διωξει 2 φορές, κ ο Σολιντ δεν βλέπει πως μια ελληνική ομάδα δε μπορεί να πάίζει στην Ευρωπη λες κ εχει απέναντι της τον Πανιώνιο. Επίσης ενώ τον Ντουσκο λέγαν πως αργει να κάνει αλλαγές, αυτός αργεί περισσότερο (χαναμε περυσι από τη Ροζενμποργκ εδώ κ εκανε μια στο 87 κ την αλλη στο 89!!!) , κ σχεδον ποτε δεν κανει 3 αλλαγές. Εχει πολύ μεγαλύτερο μπατζετ απο τον Μπαγ.  αλλά παίζει ακόμη με τον Ανατολάκη (που θυμίζω πως  επί Μπάγ. ήταν στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ ενδεκαδα του Τσαμπιονς Λιγκ)!!!
Νομιζω πως αν δεν εφευγε ο Ντουσαν ηταν θεμα χρονου να παμε λιγο πιο ψηλά στην Ευρωπη (άλλωστε ολοι θυμούνται την ατυχία με τη Γιουβεντους, κ την προπερσινη πορεια με τους 10 βαθμούς που τελικά μειναμε εκτός από την ομάδα που το κατεκτησε στο τελος).
Και πάνω απ ολα παιζαμε καλή μπάλλα κ παιρναμε κ αποτελέσματα (εστω κ εδω μέσα, πλέον το χάσαμε κι αυτο!!!).
Τι λέτε κι εσεις ρε παιδιά, εχω άδικο;;;;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φυσικα και εχεις αδικο! Σου θυμιζω οτι ο Μπαγιεβιτς δεν ηταν μονο προπονητης το 1999 και το 2005 (με τα 7 γκολ σε δυο αγωνες απο Νιουκαστλ). Ηταν και στο Μολντε...Στην Ελλαδα ηταν απο το 1988 εως το 2005. 17 χρονια με τον εκπληκτικο απολογισμο στην ΑΕΚ 0 νικες σε 18 παιχνιδια και με τον Ολυμπιακό 0 νικες σε 21 ματς εκτος εδρας... Τί να συνεχισουμε... Ενταξει αν μεινει 40 χρονια καποτε θα κανει κατι καλό . Μπαγιεβιτς και Ευρωπαικη πορεια ειναι ανεκδοτο. Τωρα αν ο Σολιντ αποδειχτει χειροτερος δεν ξερω. Παντως το να απομονωνουμε απο 17 χρονια 1,5 καλη σεζον για να βγαλουμε καλο τον Μπαγιεβιτς το θεωρω τουλαχιστον αστειο...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστή η ομάδα θέλει ανανέωση ο γεωργάτος ο τζολε κ.τ.λ προσφέρανε εδώ και 10 χρόνια τους ευχαριστούμε δεν τους ξεχνάμε αλλά τόπος στα νίατα ;) καιρός να παίξουνε και άλλοι π.χ. ταραλίδης ,παππάς,
πόσο χάλια θα ητάν χθες αν έπαιζε ο πατζατζόγλου απο τον καφέ  :jerking:; νομίζω ότι και ο Σόλιντ έχει τα κολλήματα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom