Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα γυφτο αυτο καταλαβες.ο αποελ κατα 90% θα περασει και εσυ μαλακα θα αρχισεις κωλοτουμπες αρχιδακι.τωρα ποιος απο το νετ νιωθει σημαντικος στο εχω ξαναπει.20 ωρες το 24 εισαι μεσα στα μπουρδελα ποροσπαθωντα ςνα πεισεις τον ευατο σου ποσο σημαντικος εισαι.το καταφερνεις :s&m_1: η κωλοτουμπα αρχισε τωρα μιλας μονο για τσουλου μαλακα :2funny:αλλα μας ελεγες το σεμπτεβριο καραγκιοζακο.σαλτα τωρα γαμησου και πες μας παλι πως καταγμα κνημης περονης επανερχετε σε 2 μηνες κομλεξικε.παντω ςρε μαλακα πρεπει να τρως πολυ φαπα στη ζωη σου για να εκτονονεσαι εδω μεσα τοσες ωρες :2funny:συνεχισε εισαι απο της ατραξιον και πουλας.αλλωστε ο μαλακας  και ο ηλιθιος παντα πουλανε ;)
που δουλεύεις ρε ηλίθιε;
και εξήγησέ μας και πώς κάθε φορά που ποστάρω απαντάς απέσως αλλά εγώ είμαι 20 ώρες μέσα;
και πως ξέριες ρε γαμημένε ηλίθιε ότι είμαι 20 ώρες μέσα εάν δεν είσαι και συ ρε γαμώπουστα;
σου βαλα δύσκολα τώρα ηλίθιε ανεπάγγελτε ε;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
που δουλεύεις ρε ηλίθιε;
και εξήγησέ μας και πώς κάθε φορά που ποστάρω απαντάς απέσως αλλά εγώ είμαι 20 ώρες μέσα;
και πως ξέριες ρε γαμημένε ηλίθιε ότι είμαι 20 ώρες μέσα εάν δεν είσαι και συ ρε γαμώπουστα;

αυτός παριστάνει την....σοβαρή εκδοχή της πιεξούλας!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και πες μας παλι πως καταγμα κνημης περονης επανερχετε σε 2 μηνες κομλεξικε.παντω ςρε μαλακα πρεπει να τρως πολυ φαπα στη ζωη σου για να εκτονονεσαι εδω μεσα τοσες ωρες :2funny:συνεχισε εισαι απο της ατραξιον και πουλας.αλλωστε ο μαλακας  και ο ηλιθιος παντα πουλανε ;)
τσίμπα ηλίθιε.
μεταχείριση των περόνη της κνήμης κάταγμα: —

θεραπεία εξαρτάται από τη φύση του κατάγματος, και η σοβαρότητα του κατάγματος περόνη της κνήμης. ανύψωση κάταγμα ποδιού είναι η αρχική θεραπεία για την περόνη της κνήμης θραύση, και ο πάγος συσκευασίες εφαρμόζονται για την ανακούφιση του πόνου και τη μείωση των τραυματιών οίδημα περιοχή. περαιτέρω μείωση των τραυματιών αποδιάρθρωση των οστών. ακινητοποίηση του θύματος που επηρεάζονται είναι σημαντική.

αν τα οστά είναι σπασμένα, γύψος ρίχνει εφαρμόζεται για την ενίσχυση της επούλωσης του κατάγματος περόνη της κνήμης, η διάρκεια εφαρμογής του cast είναι έως και 8 εβδομάδες. μερικές φορές χειρουργική επέμβαση γίνεται για να διορθώσει την δυσμορφία και μια ράβδο, πινακίδα, καθορίζονται σε περόνη της κνήμης κάταγμα ανά περιοχή, όπως πρέπει. πεζοπορία με ενίσχυση κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης που προτείνεται.

ασκήσεις πρέπει να γίνουν μετά την περόνη της κνήμης κάταγμα είναι επουλωθεί. ασκήσεις stretching, όπως και την ενίσχυση των τραυματιών πόδι, κτλ γίνονται ασκήσεις και θα πρέπει να ενισχυθεί η παροχή αίματος στην περιοχή. φυσιοθεραπεία είναι πολύ χρήσιμη για την αποκατάσταση της λειτουργίας των ποδιών.

λίγα αρχή χρησιμοποιείται για τη μείωση οίδημα, πόνο και τη φλεγμονή που είναι:

* Ανάπαυσης – επαρκή ανάπαυση είναι απαραίτητη για να διορθώσει την δυσμορφία.

* Πάγο – πάγο συσκευασίας εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια των πρώτων 72 ωρών από την περόνη της κνήμης κάταγμα.

* Συμπίεσης – χρησιμοποιούν έναν άσσο WRAP για το πόδι.

* Ανύψωση-αστράγαλο του ποδιού τραυματίες περόνη της κνήμης πρέπει να είναι αυξημένα πάνω από το επίπεδο της καρδιάς του ασθενούς, ενώ συνεδρίασης.

8 εβδομάδες.

πολύ ασχολήθηκα μαζί σου γαμιόλη σκουπιδι ανεπαγγελτε.
εχουν καταλάβει όλοι τι ηλίθιος κομπλεξικός τελευταίος είσαι.
μπαναρισμένος εστελνες πιεμ να κλαψομουνιάζεσαι που σε πέταξαν εξω σκουπίδι.

παω να φάω τώρα φάπες έξω. ηλίθιε.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τι κάνει το ΑΠΟΕΛ ρε μάγκες; Ισοπαλία έξω και νίκη μέσα με ομάδα που έχει σηκώσει ΟΥΕΦΑ και CL. :rockon:

Respect. :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι κάνει το ΑΠΟΕΛ ρε μάγκες; Ισοπαλία έξω και νίκη μέσα με ομάδα που έχει σηκώσει ΟΥΕΦΑ και CL. :rockon:

Respect. :)
μάγκα μακάρι να κρατήσουν...
το όλο σκηνικό πάντως μου θυμίζει πολύ ελλάδα του 2004.......
κατάρρευση μετά προβλεπέ.
εάν περασουν 16 θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στο τσουλου μακράν.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
συχαρητηρια πηρες το οσκαρ μαλακιας νοεμβριου.
και εχει μονο 2 ο μηνας..
κατσε και ζήσε μέ τό ολυμπιακό σου και τόν παναθηναικό σου'''''
περίμενε τόν πρίγκηπα  νά σού φέξει με το μαγικό λυχναρι του
αλαντιν....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

θα περάσει εχει σαχταρ μεσα  ;)

Ax_Vax

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο στο ΑΠΟΕΛ.
Μακάρι να υπάρχει συνέχεια στις επιτυχίες του.

Επισκέπτης
που δουλεύεις ρε ηλίθιε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:συνεχισε εχεις μεγαλη πλακα καισ ε λιγο θα δεις πως θα γινεις ρομπα οπως λεω οτι εισαι τοσο καιρο.σε πειραζει πως ξερω οτι εισαι 20 ωρες ρε βλαμενε και δεν σε πειραζει οτιν αυτο ειναι αληθεια :headbang:

Επισκέπτης
ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας του σαιτ :2funny: :2funny: :2funny:τωρα ....''μακαρι να κρατησουν''..καλα ρε μαλακα δεν εχεις καθολου τσιπα πανω σου ..πριν δυο μια σελιδα χλευαζες και κοροιδευες τον μπιδη τον κοντη ..αλλα τωρα κωλοτουμπα μαλακα :2funny:συνεχισε να αποδεικνυεις ποσο μεγαλο νουμερο εισαι και ποσο κομπλεξικος και κωλοτουμπας :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχαχα
ασε μας ρε μαλέα κοπρόνα....

Υ.Γ.1
τον κόβω ότι ούτε απ όξω απ το ΓΣΠ δεν εχεις περάσει.
ααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.2 απ τα αζήτητα της ελλάδας ψωνίζουν οι κύπριοι εδώ και χρόνια.
άντε να πάς στην επόμενη φάση τώρα με μπίδη και κόντη.
ααααααααααααααααααααααχαχχααχχααχαχχαχα
ρε η φτώχεια επιτείνει δραματικά το κάψιμο.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :birdman: :birdman:ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Επισκέπτης
ααααααααααααααχχαχαχαχααχαχ
ο δέλλας στα αζήτητα;
ααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχα
συνέχισε να με διασκεδάζεις
ααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχαχα

ασε που η αποελάρα πηρε τον πάρντο τωρα και πάει για ημιτελικά τσουλου.
ααααααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τσίμπα ηλίθιε.
μεταχείριση των περόνη της κνήμης κάταγμα: —

θεραπεία εξαρτάται από τη φύση του κατάγματος, και η σοβαρότητα του κατάγματος περόνη της κνήμης. ανύψωση κάταγμα ποδιού είναι η αρχική θεραπεία για την περόνη της κνήμης θραύση, και ο πάγος συσκευασίες εφαρμόζονται για την ανακούφιση του πόνου και τη μείωση των τραυματιών οίδημα περιοχή. περαιτέρω μείωση των τραυματιών αποδιάρθρωση των οστών. ακινητοποίηση του θύματος που επηρεάζονται είναι σημαντική.

αν τα οστά είναι σπασμένα, γύψος ρίχνει εφαρμόζεται για την ενίσχυση της επούλωσης του κατάγματος περόνη της κνήμης, η διάρκεια εφαρμογής του cast είναι έως και 8 εβδομάδες. μερικές φορές χειρουργική επέμβαση γίνεται για να διορθώσει την δυσμορφία και μια ράβδο, πινακίδα, καθορίζονται σε περόνη της κνήμης κάταγμα ανά περιοχή, όπως πρέπει. πεζοπορία με ενίσχυση κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης που προτείνεται.

ασκήσεις πρέπει να γίνουν μετά την περόνη της κνήμης κάταγμα είναι επουλωθεί. ασκήσεις stretching, όπως και την ενίσχυση των τραυματιών πόδι, κτλ γίνονται ασκήσεις και θα πρέπει να ενισχυθεί η παροχή αίματος στην περιοχή. φυσιοθεραπεία είναι πολύ χρήσιμη για την αποκατάσταση της λειτουργίας των ποδιών.

λίγα αρχή χρησιμοποιείται για τη μείωση οίδημα, πόνο και τη φλεγμονή που είναι:

* Ανάπαυσης – επαρκή ανάπαυση είναι απαραίτητη για να διορθώσει την δυσμορφία.

* Πάγο – πάγο συσκευασίας εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια των πρώτων 72 ωρών από την περόνη της κνήμης κάταγμα.

* Συμπίεσης – χρησιμοποιούν έναν άσσο WRAP για το πόδι.

* Ανύψωση-αστράγαλο του ποδιού τραυματίες περόνη της κνήμης πρέπει να είναι αυξημένα πάνω από το επίπεδο της καρδιάς του ασθενούς, ενώ συνεδρίασης.

8 εβδομάδες.

πολύ ασχολήθηκα μαζί σου γαμιόλη σκουπιδι ανεπαγγελτε.
εχουν καταλάβει όλοι τι ηλίθιος κομπλεξικός τελευταίος είσαι.
μπαναρισμένος εστελνες πιεμ να κλαψομουνιάζεσαι που σε πέταξαν εξω σκουπίδι.

παω να φάω τώρα φάπες έξω. ηλίθιε.
ρε μαλακα αυτα που σου λενε δεν ειναι σωστα.ο γκουντιοσεν παντως θα κανει πανω απο 6 μηνες να γυρισει και πιστεψε με εχει παθει καταγμα κνημης περονης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αυτα που δεν γραφει η παπαρια που ποστερες ειναι τη γινετε οταν χρειαστει να γινει επεμβαση μαλακισμενο.αλλα αυτα οπως σου εχω πει ειναι για να κερδισεις εντυπωσεις χαμενε :birdman:

Επισκέπτης

Άρθρα:

Επιστροφή
Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 23:50 Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες
Σοκ με Γκούντιονσεν: Συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης

Σοκ στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Έιντουρ Γκούντιονσεν, της ακριβότερης καλοκαιρινής «επένδυσης». Ο Ισλανδός συγκρούστηκε με τον Φράνκο Κοστάνσο και υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης. Ο επιθετικός της ΑΕΚ θα μπει στο χειρουργείο την Κυριακή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ωστόσο, ο Γκούντιονσεν στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Σύμφωνα με τους γιατρούς της ΑΕΚ δεν υπήρξε μετατόπιση οστού, πράγμα που σημαίνει ότι η επαναφορά είναι σαφώς πιο εύκολη. Έτσι, ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται στους τέσσερις μήνες.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
σωστός! και μετά έρχεται ο Αθηναϊκός που είχε πάρει 0-0 από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ
1 ο ΑΠΟΕΛ δεν ειναι ελληγνικη ομαδα αλλα κυπριακη οι κυπριοι δεν ειναι ελληνες αντιθετα βριζουν την ελλαδα διοτι πιστευουν λανθασμενα οτι εμεις φταιμε που δεν μπορεσαν να υπερασπιστουν το νησι τους ας ηταν αντρες να το υπερασπιζοντουσαν.αρα η μεγαλυτερη εκπληξη ηταν μακραν ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ εχασε στο β ημιχρονο της παρατασης στο ολντ τραφορντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom