marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εαν θες κατι ρωτα,αλλιως μην με δουλευεις εσυ ετσι.θες κατι η οχιΜας δουλευεις ετσι?
εαν θες κατι ρωτα,αλλιως μην με δουλευεις εσυ ετσι.θες κατι η οχιΜας δουλευεις ετσι?
Το Αγροτικό της κάνει το κορίτσι.....!
Αποφασιζουμε και διαταζουμε κυρια μου,σιγα να μην δωσουν εξηγησεις...Και επαναλαμβανω ..αν θέλει κάποιος mod να απαντήσει..Γιατί δεν υπάρχει πλέον το banned ,γιατί σταμάτησαν τα muted,moderated,warned?Nομίζω αρκετά μέλη αναρωτιούνται.
Αντελήφθην. Επαρχιακό το ξενοδοχείο που θα σε ξεναγήσει.
Και επαναλαμβανω ..αν θέλει κάποιος mod να απαντήσει..Γιατί δεν υπάρχει πλέον το banned ,γιατί σταμάτησαν τα muted,moderated,warned?Nομίζω αρκετά μέλη αναρωτιούνται.
αφροδισια ε??δλδ εχει σχεση με συμπτοματα που εμφανιζονται στα γενιτικα οργανα??εαν θες κατι ρωτα,αλλιως μην με δουλευεις εσυ ετσι.θες κατι η οχι
δεν ειναι εδω στο σωστο θρεντ,οπως θα λεγε ο πλες......αφροδισια ε??δλδ εχει σχεση με συμπτοματα που εμφανιζονται στα γενιτικα οργανα??
Και δεν σε δουλευω,μηλαω σοβαρα..απλα εχω αποριες και δεν ξερω πολλα πραγματα
κουφαλες καλημερα...ο psaxnw δεν πεθανε...ζει και βασιλευει απλα πλεον κανει οικογενειακη ζωη καπου στην επαρχια μακρια απ την πλανευτρα Αθηνα και την ξελογιαστρα Θεσσαλονικη..Ριχνω καμια ματια στο σαιτ που και που ετσι για να θυμαμαι τα παλια...μου λειπετε ολοι με τις κουφες συζητησεις που καναμε εδω...θα τα λεμε που και που να στε ολοι καλα...
Γεια σου ρε pleasure αλεπουδιαρη!!!!!
προς μαλάκες που δε γνωρίζουν τι εστί πλέζουρας στην κανονική ζωή....
ο κλώνος που στέλνετε πι εμ δεν είναι αυτός που θα θέλατε να είναι.
όχι.Εσύ τον έφτιαξες?
πρόσεχε για θα σε στειλω στη ΡίταΕγω που δεν αναρωτιεμαι
πρεπει να ανησυχω? κ.κ Αλιντισσα
ξερεις απο περιεργα συμπτοματα στα γενιτικα οργανα η δεν ξερεις??δεν ειναι εδω στο σωστο θρεντ,οπως θα λεγε ο πλες......
ξερεις απο περιεργα συμπτοματα στα γενιτικα οργανα η δεν ξερεις??
αγάπη μου λοβοτομή μου δεν τον έφτιαξα εγώ.
οχι μας επριξες..βγες και ξανα μπες μηπως στρωση..εκει στα πμ κανεισ κατι υπαρχει περιπτωσει να εινε κατι κλειδωμενο η απενεργοποιοημενω.ευχαριστο.