1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ
Καλα το κανω ρε??
τέλεια. απλά να φωνάζεις λιγο λιγότερο.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ
Καλα το κανω ρε??
γουσταρεις τρελα
γιατι πηρες το αβαταρ του?ειναι δικο του συμφωνα με πνευματικη ιδιοκτησια.
ο πλε ηταν ο πεθερος μου για λιγο
κλάψεασε κατω το αβαταρ του πλεζουρ οσο να ναι ηταν προσωπικοτητα εδω μεσα,και θα μας λειψει!ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ.
ασε κατω το αβαταρ του πλεζουρ οσο να ναι ηταν προσωπικοτητα εδω μεσα,και θα μας λειψει!ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ.
Το ότι διαγράφηκε ο Πλέζουρας για το πόστ που αναφερόταν σε παιδοφιλία ήταν η αφορμή και όχι η αιτία ή οι αιτίες. Άν τον διέγραψαν μόνο γι' αυτό τότε θα πρέπει να διαγράψουν και ένα άλλο μέλος που πόσταρε μια φωτό και προκαλούσε τον Βολφάκι να του πεί άν ο κώλος είναι παιδικός ή η πούτσα μεγάλη.
τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό?[move]ντιπ ζωον. [/move]
βγαλε ρε πουστρακι το αβαταρ μου και μη με αντιγραφεις.
κλααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ναι με τρελαίνει το άρωμά του.
γουσταρεις το ξερω,Ναι με τρελαίνει το άρωμά του.
εγω του ειπα να το βγαλει,αφου ανηκε σε καποιον αλλον.βγαλε ρε πουστρακι το αβαταρ μου και μη με αντιγραφεις.
κλααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εγω του ειπα να το βγαλει,αφου ανηκε σε καποιον αλλον.
Χροοοοοοοοοοοοοοονια τωρα,απο το 2004..[move]ντιπ ζωον. [/move]
γουσταρεις το ξερω,
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα
μωρή μαλάκω λοβοτομή σου έκαναν;
καλημερα σε ολα τα παιδια.θα ηθελα σασ παρακαλω μια βοηθεια.για να σου ερχονται τα πμ τον αλλον παιδιων στισ ρυθμισεισ πρωσοπικων μυνηματων τι ακριβωσ κανεισ γιατι δεν μου ερχονται.σασ ευχαριστο ασ γραψει καποιοσ τησ ενεργειεσ σασ παρακαλω.
Μήπως μυρίζεις και εσύ το ίδιο ?