Επισκέπτης
κ εγω δηλωνω αμορφοτος κ αγαμητος(το λεω αλλωστε κ στην υπογραφη μου) γιαυτο μπαινω στο bourdela για να καλυψω το συναισθηματικο μου κενο.Δεν γαμεις τουλαχιστον γλυτωνω τα φραγκα απο τον ψυχολογο κ τα προζακ.Κατι ειναι κ αυτο...
παληκαρια, ωραιο θρεντ για χαβαλε (κι ο βασος ηταν και πολυ απ αυτο), αλλα ας μην μπινελικωνομαστε.. ο-ε-ο..
εγο εχο εργασμο με το κοτο ,να δοκιμασισ και σι 5 εβρο μονο το ενακ εγω δηλωνω αμορφοτος κ αγαμητος(το λεω αλλωστε κ στην υπογραφη μου) γιαυτο μπαινω στο bourdela για να καλυψω το συναισθηματικο μου κενο.Δεν γαμεις τουλαχιστον γλυτωνω τα φραγκα απο τον ψυχολογο κ τα προζακ.Κατι ειναι κ αυτο...
κ εγω δηλωνω αμορφοτος κ αγαμητος(το λεω αλλωστε κ στην υπογραφη μου) γιαυτο μπαινω στο bourdela για να καλυψω το συναισθηματικο μου κενο.Δεν γαμεις τουλαχιστον γλυτωνω τα φραγκα απο τον ψυχολογο κ τα προζακ.Κατι ειναι κ αυτο...
+1000000....ο Fethry όμως που είναι???
γεια σου αγορι..
Ποιος ειπε οτι με ΝΟΙΑΖΕΙ?Και 100 φίλους να έχεις πάλι μοναξιά μπορεί να νιώθεις. Εσένα τι σε νοιάζει αν κάποιος που νιώθει μοναξιά προσπαθεί να καλύψει το κενό του μέσω του διαδικτύου;
Γουστάρεις να τον δεις να αυτοκτονεί καλύτερα;
με εκανε προτοτιπο προσ σινταγογραφι ο δασκαλοσ μουρε περσόνα......τώρα τελευταία γράφεις σαν τον βόθρο ρε.....να το κοιτάξεις.....μπορεί να εξελιχθεί αν δεν πάρεις κανένα φάρμακο.........
Ποιος ειπε οτι με ΝΟΙΑΖΕΙ?
Αν καποιος ειναι τοσο μαλακας να σπαταλαει το χρονο του σε χιλιαδες ανουσια ποστ με "φιλαρακια" μεσω ιντερνετ καλα κανει.
Το να πεις ομως μια αποψη οτι η ολη φαση ειναι για το πουτσο και να την ακους απο πανω,εχει το ενδιαφερον της και την δικη μου ψυχαγωγια επισης!
Προσωπικα,ξερω οτι στο 1 ποστ που εκανα και εξεφρασα την αποψη ,2-3 τυπακια "θιχτηκαν" και πανε να την βγουν απο πανω.
Οταν ομως φιλε εισαι ΚΑΜΕΝΟΣ ,οτι παπαρια και να γραψεις οσα εμοτικονς βαλεις,αυριο θασαι παλι εδω στο κενο σου.
Χαιρετω τον ασχημο μοναχικο συναγωνιστη γιατι εχω δουλεια στον πραγματικο κοσμο τωρα.
Η σκυταλη στους career posters του site με τις μεγαλες ΦΙΛΙΕΣ και ΠΑΡΕΕΣ!!!
φιλε ....Ποιος ειπε οτι με ΝΟΙΑΖΕΙ?
Αν καποιος ειναι τοσο μαλακας να σπαταλαει το χρονο του σε χιλιαδες ανουσια ποστ με "φιλαρακια" μεσω ιντερνετ καλα κανει.
Το να πεις ομως μια αποψη οτι η ολη φαση ειναι για το πουτσο και να την ακους απο πανω,εχει το ενδιαφερον της και την δικη μου ψυχαγωγια επισης!
Προσωπικα,ξερω οτι στο 1 ποστ που εκανα και εξεφρασα την αποψη ,2-3 τυπακια "θιχτηκαν" και πανε να την βγουν απο πανω.
Οταν ομως φιλε εισαι ΚΑΜΕΝΟΣ ,οτι παπαρια και να γραψεις οσα εμοτικονς βαλεις,αυριο θασαι παλι εδω στο κενο σου.
Χαιρετω τον ασχημο μοναχικο συναγωνιστη γιατι εχω δουλεια στον πραγματικο κοσμο τωρα.
Η σκυταλη στους career posters του sites με τις μεγαλες ΦΙΛΙΕΣ και ΠΑΡΕΕΣ!!!
λαλάκ ξέχασες και κάτι ακόμα.........το δασύτριχο στήθος...το θεληματικό πηγούνι .... τα χρυσαφιά μάτια.....και τους μύς του μπράτσου που κινούνται σαν πύθωνες....δηλαδή εμένα......Παντως σε αυτο το σαιτ πρεπει να το παραδεχτουμε οτι ολοι εχουν αποψη , ειναι ιδιοφυιες , γαμανε πιο πολυ απ ολους , ειναι ξερολες και γνωριζουν τα παντα.
Μπραβο επιπεδο που μαζευτηκε εδω..
Δε κανουμε καμοια εργασια για τη ΝASA ρε παιδες ?
Εχουμε ολα τα χαρακτηριστικα στοιχεια για κατι τετοιο...
Παντως σε αυτο το σαιτ πρεπει να το παραδεχτουμε οτι ολοι εχουν αποψη , ειναι ιδιοφυιες , γαμανε πιο πολυ απ ολους , ειναι ξερολες και γνωριζουν τα παντα.
έτσι είναι και συ δάσκαλός μου μεγάλος είσαι μου έδειξες το σωστό δρόμο της ποιότητας και της αξίας, της μόρφωσης και του ωραίου.με εκανε προτοτιπο προσ σινταγογραφι ο δασκαλοσ μου
εγο θα με αρχιγοσ στι τροφοδσια του πλιροματοσ του διαστιμικο λεοφοριου,θα βαλο στι διετα καθιμερινο κοτο και πασινιΠαντως σε αυτο το σαιτ πρεπει να το παραδεχτουμε οτι ολοι εχουν αποψη , ειναι ιδιοφυιες , γαμανε πιο πολυ απ ολους , ειναι ξερολες και γνωριζουν τα παντα.
ελληνες δεν ειμαστε;;;;;Παντως σε αυτο το σαιτ πρεπει να το παραδεχτουμε οτι ολοι εχουν αποψη , ειναι ιδιοφυιες , γαμανε πιο πολυ απ ολους , ειναι ξερολες και γνωριζουν τα παντα.
έτσι είναι και συ δάσκαλός μου μεγάλος είσαι μου έδειξες το σωστό δρόμο της ποιότητας και της αξίας, της μόρφωσης και του ωραίου.
Είστε όλοι καλά παιδία φχαριστώ θα γίνω ο πρεσβευτής σας σε όλους/
κατσε να ηξερες που ειναι ο Βασος και ο [size=20pt]Τζον Αβλακιωτης[/size] και θα σου ελεγα εγω αμα δεν επερνες μερος εδω μεσα
και στις ιδιωτικές ασφάλειες για τον απλό κοσμάκη.Δασκαλε λεσ να με βαλουν και στι σινταγογραφισι του Τεβε η μονο του Ικα