Επισκέπτης
να προσεχεις οταν τσακωνεσαι μηπως μπερδευτεις και αντι να δαγκωσεις σκισεις κανενα καλτσον..... ;) ;) ;)
δεν πειράζει ξέρω ότι είσαι καλή φιλενάδα, όλο και κάποιο venus victoria θα έχει μεινει στην αποκριάτικη καρταρόμπα σου
να προσεχεις οταν τσακωνεσαι μηπως μπερδευτεις και αντι να δαγκωσεις σκισεις κανενα καλτσον..... ;) ;) ;)
φιλε ταπεινος ενας που φτιαχνει θρεντ: φευγω-κλαψτε ,γυριζω- πανηγυριστε ...βρε μι λετε τετια λογια για τον βασο...
ροτιστε και κανα παιδακι πουτον εχι γνορισσι απο κοντα...
το παιδι ειναι αστερι....χρισι καρδια και [size=20pt]ταπινοσ [/size]μεχρι το κοκαλο...
αππαπα ...μιν ακουο τετια λογια....ντροπι χιστες μου!
φιλε ταπεινος ενας που φτιαχνει θρεντ: φευγω-κλαψτε ,γυριζω- πανηγυριστε ...
εισαι σιγουρος;;;;;
δεν συνεχιζω γιατι φοβαμαι μη με δαγκωσεις λυσσαρα μου....δεν πειράζει ξέρω ότι είσαι καλή φιλενάδα, όλο και κάποιο venus victoria θα έχει μεινει στην αποκριάτικη καρταρόμπα σου
δεν εχω ορεξη να ξαναλεω τα ιδια αλλα θα το πω για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα......τις απαντήσεις τις δίνεις μόνος σου... ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
εμείς όλοι που τον ξέρουμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ....
εκτός αν για όλους μας έχεις άποψη, όπου σε αυτή την περίπτωση χρίζεις ιατρικής παρακολούθησης...
δεν συνεχιζω γιατι φοβαμαι μη με δαγκωσεις λυσσαρα μου....
αν εχετε βγει και σου εχει ξηγηθει δεν με ενδιαφερει....
περι του οτι εχει αναγκη τα ''παλαμακια'' εχεις να πεις κατι;;;;
σεμνοτισ ταπινοτισ ,διδασκι ο προτιπουργοσ του σεικερ οποτε ακολουθα το πιμνιοΡε παιδια ουτε γκομενα να ηταν ο ανθροπος και να σφαζοντε παλουκαρια στα ποδια του
χαλαρωστε
ελατε να κανουμε λιγη πλακιτσα
Μα να μπει ο χρονος με καυγα ??
ημαρτον
φιλε αληθεια σε ρωταω τωρα σε ειχα για σοβαρο....θελεις συζητηση η να μαλακιζομαστε σαν τα γατια;;;;αν είχε βγει με όλους και είχε ξηγηθεί σε όλους θα είχε μείνει μπατίρης....
περι του οτι έχει αναγκη τα παλαμάκια, εσύ τι κάνεις αυτή τη στιγμή;
φιλε μπορει εσυ να το καταλαβαινεις αλλα δυστυχως αλλοι δεν μπορουνΤο οτι ειναι καλο παιδι δεν αναιρει ομως και αυτο που λεει ο hristidis ναι ?
Το νομισμα εχει παντα δυο οψεις
Δεν υπαρχουν δηλ καλα και γαμω παιδια που ειναι ανασφαλη ... ?
Ρε παιδια ουτε γκομενα να ηταν ο ανθροπος και να σφαζοντε παλουκαρια στα ποδια του
χαλαρωστε
ημαρτον
Το οτι ειναι καλο παιδι δεν αναιρει ομως και αυτο που λεει ο hristidis ναι ?
Το νομισμα εχει παντα δυο οψεις
Δεν υπαρχουν δηλ καλα και γαμω παιδια που ειναι ανασφαλη ... ?
φιλε αληθεια σε ρωταω τωρα σε ειχα για σοβαρο....θελεις συζητηση η να μαλακιζομαστε σαν τα γατια;;;;
δηλ τι εννοεις εγω τι κανω τωρα;;;;;
ανταλασσω αποψεις για ενα θεμα με συμφορουμιστες....
ουτε εκλιπαρω να με λιβανισουν ουτε κατι αλλο...
πες μου που ακριβως και τι δεν καταλαβαινεις;;;;;
εσι παπα κανα φραπε θα κερασισ.....;) > :o :- :-* :'( :S[περισσότερα]
εγω φιλε μια αποψη ειπα σε ενα θρεντ σχετικο και καποιοι κλασσικοι ελληνες οσφυοκαμπτες θιχτηκαν....Ρε παιδια ουτε γκομενα να ηταν ο ανθροπος και να σφαζοντε παλουκαρια στα ποδια του
χαλαρωστε
ημαρτον
μαστιχα χιου απο τα διοδια μεσινιασεγω φιλε μια αποψη ειπα σε ενα θρεντ σχετικο και καποιοι κλασσικοι ελληνες οσφυοκαμπτες θιχτηκαν....
μεσα ειμαι... σιγα μη μασησω σε ιντερνετικους τσαμπουκαδες....
εξω μονο μασαω....
;) > :o :- :-* :'( :S[περισσότερα]
τελος και απο μενα.....στο ίδιο καζάνι ανασφάλειας βράζουμε όλοι lalakukakis, ο καθένας το εκφράζει με τον δικό του τρόπο....
Χριστίδη, το τελειώνω εδώ, δεν έχω διάθεση να μπω σε κανέναν διαδικτυακό καβγά.