tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.845
- Πόντοι
- 606
Φημες λενε οτι κανεις ιδιαιτερα τα βραδυα :oΕ πως θα μάθω να χορεύω;
Φημες λενε οτι κανεις ιδιαιτερα τα βραδυα :oΕ πως θα μάθω να χορεύω;
Πάθος για τη γυναίκα, συμφωνώ μαζί σου.
Χυστάκο θα μου τον γνωρίσεις άμα επιστρέψει στην ενεργό δράση;ροτιστε και κανα παιδακι πουτον εχι γνορισσι απο κοντα...
το παιδι ειναι αστερι....χρισι καρδια και ταπινοσ μεχρι το κοκαλο...
αππαπα ...μιν ακουο τετια λογια....ντροπι χιστες μου!
ιμε απιστοσ πολι στο κοτογαμω την τρέλα μου, είσαι απιστευτος ρε μπαγάσα
Φημες λενε οτι κανεις ιδιαιτερα τα βραδυα :o
συμφωνει...διαφωνονταςε συγνωμη που ακριβώς συμφωνεις ;;;
Οχ,λάθος! Συμφωνώ με τον Χρηστίδη ήθελα να πω!
Οχ,λάθος! Συμφωνώ με τον Χρηστίδη ήθελα να πω!
Δέκα ευρώ ο χορός και δέκα ευρώ το ποτό. Τι πολλά ρε;αληθεύει, χαλάει πολλά για να μάθει, θέλει να γίνει ο νέος john travolta
Δέκα ευρώ ο χορός και δέκα ευρώ το ποτό. Τι πολλά ρε;
ξεχασεσ τα 2,5 στιν ισοδο
Δε χαλαει μια σε ενημερωνω.Και ειναι και καλος.αληθεύει, χαλάει πολλά για να μάθει, θέλει να γίνει ο νέος john travolta
λες εσυ....και μπορεις να λες (οπως ακριβως ΚΑΙ ΕΓΩ)οτι θελεις.....πρόσεχε πως μιλάς για άτομα τα οποια δεν έχεις γνωρίσει, εκφράζεις μια άποψη που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα....
ο ανθρωπος ειναι περιπτωση...
παρε τους κλωνους σου και στο καλο (και να μην μας γραφεις.... ;) ;))
γεια σου νο1 κλωνε ;) ;) ;) ;)μιλαει ο αρχη καμμενος χρηστιδης με 1500000000 ποστ μαλακιας,κομπλεξ και κατωτεορτητας..
να προσεχεις οταν τσακωνεσαι μηπως μπερδευτεις και αντι να δαγκωσεις σκισεις κανενα καλτσον..... ;) ;) ;)δεν λεω τίποτε Χριστιδη, αποφευγω να τσακώνομαι γιατί δαγκώνω όταν νευριαζω πολύ.... ο γιατρός μου συστήνει να βάλω φίμοτρο αλλά του λέω ας το ρε Ζιβάγκο όλο και κάποιος Χριστίδης θα πάει να μου πετάξει κανα κοκκαλάκι...
βασοσ ρουλσγεια σου νο1 κλωνε ;) ;) ;) ;)
ΚΑΘΟΛΟΥ δεν καρφωθηκες....