You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Αν και καινουριος εδω,απο τα λιγα που ειδα νομηζω οτι ενα ευχαριστω για τα φωτα σου και ενα εχε γεια το αξηζεις με το παραπανω.Καλα να εισαι οτι και να κανεις!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Χαιρετώ μετά τιμής.
Κριμα ρε ΒΑΣΟΣ.
Απο προχθες διεκρυνα μια θλιψη στα λεγομενα σου για το τεσσερα και οτι δεν θα
πας και για αυτο σε ρωτησα αν θυμασαι τι τρεχει..................................................
Οπως και να εχει να ξερεις οτι ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι που σε γουσταρουν
απο οσους νομιζεις................................................................................................
Δεν ειναι μονο αυτοι που γνωριστηκες και γινατε φιλαρακια αλλα και ολοι εμεις που
διαβαζαμε τις αποψεις και τις μπουρδελικες σου αναζητησεις...................................
και παντα μας αρεσε η συντροφια σου.....................................................................
Θα ηθελα να το ξανασκεφτεις .................................................................................
Αν οχι ,με σεβασμο και θλιψη για την αποφαση σου.....................................ΑΝΤΙΟ...
ΜΦΧ g.69
Απο προχθες διεκρυνα μια θλιψη στα λεγομενα σου για το τεσσερα και οτι δεν θα
πας και για αυτο σε ρωτησα αν θυμασαι τι τρεχει..................................................
Οπως και να εχει να ξερεις οτι ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι που σε γουσταρουν
απο οσους νομιζεις................................................................................................
Δεν ειναι μονο αυτοι που γνωριστηκες και γινατε φιλαρακια αλλα και ολοι εμεις που
διαβαζαμε τις αποψεις και τις μπουρδελικες σου αναζητησεις...................................
και παντα μας αρεσε η συντροφια σου.....................................................................
Θα ηθελα να το ξανασκεφτεις .................................................................................
Αν οχι ,με σεβασμο και θλιψη για την αποφαση σου.....................................ΑΝΤΙΟ...
ΜΦΧ g.69
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
..εγω στο ειχα πει να κανεις εντατικα ντιλιβερι για να μη σε βαρεσει αλλα δεν μ ακουγες....
ας ειναι..
ας ειναι..
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ενταξει ρε λεβεντες μη βαζετε και τα κλαματα....οποιος δεν γουσταρει τα παραταει.....οποιος θελει παρακαλια κανει και μια δηλωση του τυπου αποχωρω κλπ κλπ οταν αλλαξει τσιγαρα θα στειλει δηλωση στην καπνοβιομηχανια; αν αλλαξει την εφημεριδα που διαβαζει θα στειλει γραμμα στον εκδοτη; λιγα παρακαλια ακομα και κατασυγκινημενος θα αλλαξει γνωμη....
Καταρχήν φίλε περαστικά. Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί να αποχωρήσεις. Πειράζει σε τίποτα να έχεις ενα λογαριασμό και να μπαίνεις μια στο τόσο.. Δεν πληρώνεις φόρο.
+
Επισκέπτης
+++++ενταξει ρε λεβεντες μη βαζετε και τα κλαματα....οποιος δεν γουσταρει τα παραταει.....οποιος θελει παρακαλια κανει και μια δηλωση του τυπου αποχωρω κλπ κλπ οταν αλλαξει τσιγαρα θα στειλει δηλωση στην καπνοβιομηχανια; αν αλλαξει την εφημεριδα που διαβαζει θα στειλει γραμμα στον εκδοτη; λιγα παρακαλια ακομα και κατασυγκινημενος θα αλλαξει γνωμη....
Επισκέπτης
ευχομαι οτι καλυτερο φιλε Βασο.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 7.775
Κριμα που φευγει ενα απο τα παλαιοτερα και εμπειρα στελεχη του forum και εγω σαν νεος ευχομαι vasos να εισαι καλα ο,τι και να κανεις.
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ηθικό είναι δημοσίως να είμαστε καλοπροαίρετοι (ειδικά απέναντι σε άτομα που ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε) και να κρατάμε τις αμφιβολίες για τον εαυτό μας και για τις ιδιωτικές συζητήσεις μας.ενταξει ρε λεβεντες μη βαζετε και τα κλαματα....οποιος δεν γουσταρει τα παραταει.....οποιος θελει παρακαλια κανει και μια δηλωση του τυπου αποχωρω κλπ κλπ οταν αλλαξει τσιγαρα θα στειλει δηλωση στην καπνοβιομηχανια; αν αλλαξει την εφημεριδα που διαβαζει θα στειλει γραμμα στον εκδοτη; λιγα παρακαλια ακομα και κατασυγκινημενος θα αλλαξει γνωμη....
Αν και νέος κατάλαβα ότι αν φύγουν τα παλιά στελέχη, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Οπότε...Καταρχήν φίλε περαστικά. Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί να αποχωρήσεις. Πειράζει σε τίποτα να έχεις ενα λογαριασμό και να μπαίνεις μια στο τόσο.. Δεν πληρώνεις φόρο.
Επισκέπτης
ακομη δν διεγραψε το λογαριασμο.....μπορει να επιστρεψει....Φίλε Vasos ήταν απο καιρό αυτό επιλογή σου. Καλά να περνάς και σε ευχαριστούμε για τις ευχάριστες στιγμές και τις γνώσεις σου που μας προσέφερες.
ρε ποιον μου θυμιζει...ρε ποιον μου θυμιζει....που ειπωθηκε παρομοια σε παλια ταινια ελληνικου κινηματογραφου......
Γραφικοτητα....σε ολο της το μεγαλειο.....
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παντως φιλε vasso , εγω διαφωνω καθετα με την αποφαση σου ν αποχωρησεις. Κατ αρχην να σου ευχηθω ολοψυχα περαστικα και κατα δευτερον δεν νομιζω να σε χαλαει τοσο πολυ ,ωστε ν αφησεις τον λογαριασμο σου ανοιχτο και να μπαινεις μεσα οταν εσυ νομιζεις οτι εχεις κατι να μας πεις.
Εξ αλλου που θα βουμε τετοιο φιλαρακι να μας δινει και καμια Ιατρικη συμβουλη;;;( εκτος απο τις φραπεδιες σου που ειναι απαιχτες!!!)
Λοιπον vasso μην κανεις κανα αστειο και κλεισεις τον λογαριασμο..
> > > >
Εξ αλλου που θα βουμε τετοιο φιλαρακι να μας δινει και καμια Ιατρικη συμβουλη;;;( εκτος απο τις φραπεδιες σου που ειναι απαιχτες!!!)
Λοιπον vasso μην κανεις κανα αστειο και κλεισεις τον λογαριασμο..
> > > >
ακομη δν διεγραψε το λογαριασμο.....μπορει να επιστρεψει....
ρε ποιον μου θυμιζει...ρε ποιον μου θυμιζει....που ειπωθηκε παρομοια σε παλια ταινια ελληνικου κινηματογραφου......
Γραφικοτητα....σε ολο της το μεγαλειο.....
Pε μαλακοκλειν εισαι πολυ εμετικος αδελφακι μου..Τα λεφτα του μπαμπακα σου εχουν παρει τα μυαλα
Pε μαλακοκλειν εισαι πολυ εμετικος αδελφακι μου..Τα λεφτα του μπαμπακα σου εχουν παρει τα μυαλα
Αν και βριζεις με το καλημερα........(εννοω με το 1 ποστ)
+1 απο μενα..................................................................
;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226