Επισκέπτης
Καλως τον
...αφού λοιπόν δεν με παρακάλεσε κανείς να ξαναγυρίσω,εγώ γυρίζω μόνος μου
χαχαχαχα
Γύρισα από την ξενυτιά και έφερα μαζί μου φρέσκο... αέρα
για να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας ,γιατί τελικά σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά
(ρωτήστε και καμιά τουρίστρια να σας πει)
...αφιερωμένο στον SANIM και τις φίλες του...
[youtube=425,350]TSNL7dEuIhQ&feature[/youtube]
Ε-Ε-ΕΒΕΛΥΝ
πως γινεται να σε αντιπαθω και να σε συμπαθω ταυτοχρονα δεν μπορω να το καταλαβω
καλωςηρθες
Αγαπητοί μου εχθροί γνωστοί και φίλοι,
ευχαριστώ το site που φιλοξένησε τις παραξενιές μου τα τελευταία τρία χρόνια και όλους όσους διάβασαν έστω και μία κριτική μου ή σχόλιο.
Αν στεναχώρησα κάποιους τους ζητώ συγνώμη και ελπίζω να μην μου κρατάνε κακία.
Αισθάνομαι πραγματικά πως πρέπει να κάνω ένα διάλειμα από όλους και από όλα μιας και το τελευταίο διάστημα μου έχει λείψει οξυγόνο.
Δικά μου λάθη με οδήγησαν σε μονοπάτια στενά και αδιέξοδα και με έκαναν να χάσω τον προσανατολισμό μου ,που ήταν απλά και μόνο η πλάκα και η χαλαρή διάθεση.
Αυτό που ξεκίνησε ως πλάκα τελικά κατέληξε σοβαρό,και όπως πάντα συμβαίνει από καταβολής κόσμου,μια γυναίκα μπόρεσε να με κάνει να χάσω ότι πολυτιμότερο έχω,την αξιοπρέπειά μου.
Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως τον τελευταίο καιρό ανακατεύτηκα με τα πίτουρα τους πίτουρες και τις κότες και τελικά έχασα το κέφι μου και την διάθεση μου να γράφω.
Θα κρατάω από δω και πέρα τις σημειώσεις μου σε τετράδιο και θα γράφω με στυλό μπας και αποτοξινωθώ τελικά από τα sex- drugs & rock & roll του internet και θα αλλάξω τηλέφωνο να μην με βρίσκουν οι syber κουτσομπόλες.
Αλλωστε και πριν το site μια χαρά περνούσα
Ελπίζω κάποια στιγμή να μου περάσει (που δεν το εύχομαι)και να τα ξαναπούμε.
η ζωή συνεχίζεται...
respect
Nitro
[youtube=225,175]cnC-Sl3wvHA[/youtube]
Ωχ....δεν πιστευω να μιλησε καμμια ε;...αφού λοιπόν δεν με παρακάλεσε κανείς να ξαναγυρίσω,εγώ γυρίζω μόνος μου
χαχαχαχα
για να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας ,γιατί τελικά σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά
Ε-Ε-ΕΒΕΛΥΝ
Γυρισες ρε τσογλανι αντε ωρα ηταν....αφού λοιπόν δεν με παρακάλεσε κανείς να ξαναγυρίσω,εγώ γυρίζω μόνος μου
χαχαχαχα
Ε-Ε-ΕΒΕΛΥΝ
κααι στο ιντερνετ γιατι δεν μπαινει?δεν εχει λεφτα για χρονοκαρτα?οπως καθε τελος του μηνα, ο βασος ξοδευει ολο το μισθο μεσα σε 5 μερες σε στριπ περα απο 250 περιπου ευρω με τα οποια τρωει και πληρωνει οτε και δεη για να μπορει να λεει εδω τι επαθε...
respect στον master-frappader!!!
....γιατι το μυαλο του ειναι παραλληλογραμο..ο βασος ως γνωστον δεν χρειαζεται μπλοκακια....