You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
απουσιολογος εγω, μιας και το εξασκουσα χρονια το επαγγελμα. της απουσιολογου φυσικα
Επαγγελμα της ρουφιανιας θα το ελεγα εγω
Ασπρούλη, σε τρώει ο ποπός σου για μιουτάρισμα ξανά.
σε ένα άλλο thread eva έγραψες για το τεστ παπ, μπράβο που είναι όλα μια χάρα, πάντως απο ότι είχα δει τα περισσότερα μέλη του site σε βοήθησανε και μπράβο τους,τέλος καλό όλα καλάαπουσιολογος εγω, μιας και το εξασκουσα χρονια το επαγγελμα. της απουσιολογου φυσικα
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
αρχίζει το σοου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Ασπρούλη, σε τρώει ο ποπός σου για μιουτάρισμα ξανά.
Γιατι βρε? Την γνωμη μου λεω για τους αποσιολογους γενικα και αοριστα Αμα καποια κορασιδα ομως εχει την μυγα...
η αληθεια ειναι οτι δεν χαρισα ουτε μια απουσια γτ αμα σε πιασουν μετα την γαμησες και ειδικα οταν η μανα σου ειναι καθηγητρια στο σχολειο σου η ρομπα ειναι διπλη
σε ένα άλλο thread eva έγραψες για το τεστ παπ, μπράβο που είναι όλα μια χάρα, πάντως απο ότι είχα δει τα περισσότερα μέλη του site σε βοήθησανε και μπράβο τους,τέλος καλό όλα καλά
ναι παλι καλα. αν και ο περσονας μου την λεει γενικως, σε αυτο το θεμα μου εδωσε πολλες πληροφοριες οπως και αλλα πολλα μελη οπως η οχια κι αλλοι που εχουν λιγοτερα ποστς και δεν τους θυμαμαι καλα
Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτι δεν χαρισα ουτε μια απουσια γτ αμα σε πιασουν μετα την γαμησες και ειδικα οταν η μανα σου ειναι καθηγητρια στο σχολειο σου η ρομπα ειναι διπλη
Φανταζομαι θα ηδονιζοσουν κιολας με το να βαζεις σταυρους σε διαφορα ονοματα ε?
Φανταζομαι θα ηδονιζοσουν κιολας με το να βαζεις σταυρους σε διαφορα ονοματα ε?
οχι γτ μετα με κυνηγαγαν
Επισκέπτης
οχι γτ μετα με κυνηγαγαν
και τι σου εκαναν?
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
οχι γτ μετα με κυνηγαγαν
Και αν σε έπιαναν
Επισκέπτης
Και αν σε έπιαναν
ετσι λοιπον εχουμε τις περιβοητες ιστοριες με τα γαμησια της στις τουαλετες
Και αν σε έπιαναν
ειμαι ευέλικτη και δεν με επιαναν στην τελικη παιζαμε λιγο ξυλο και τις ετρωγα
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ετσι λοιπον εχουμε τις περιβοητες ιστοριες με τα γαμησια της στις τουαλετες
Και ατα αμφιθέατρα νομίζω είχε πει ότι πίπωνε
Και ομως...οι νεο Ελληνιδες εχετε σπασει καθε ρεκορ καργιολικιου και πουτανιας στην ψυχη
Και οσο και να ζηλευεται τις Ρωσιδες δεν θα τις φτασετε Μονο να χανετε αντρες απο αυτες μπορειται να βλεπεται μονο
δεν μου εχει τυχει ποτε. οποτε τι να σου πω. παρεμπιπτόντως πολυ κρυες ρε αδερφε. να μου ελεγες για καμια βραζιλιανα μαροκινη ισπανιδα να ελεγε ναι εχουν ρε παιδι μου μια φλογα. αυτες ειναι ξυλαγκουρα
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Παρων, δηλαδη..?
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
δεν μου εχει τυχει ποτε. οποτε τι να σου πω. παρεμπιπτόντως πολυ κρυες ρε αδερφε. να μου ελεγες για καμια βραζιλιανα μαροκινη ισπανιδα να ελεγε ναι εχουν ρε παιδι μου μια φλογα. αυτες ειναι ξυλαγκουρα...
Μεξικό, Κούβα, Πουέρτο Ρίκο...
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Αγαπητοί μου εχθροί γνωστοί και φίλοι,
ευχαριστώ το site που φιλοξένησε τις παραξενιές μου τα τελευταία τρία χρόνια και όλους όσους διάβασαν έστω και μία κριτική μου ή σχόλιο.
Αν στεναχώρησα κάποιους τους ζητώ συγνώμη και ελπίζω να μην μου κρατάνε κακία.
Αισθάνομαι πραγματικά πως πρέπει να κάνω ένα διάλειμα από όλους και από όλα μιας και το τελευταίο διάστημα μου έχει λείψει οξυγόνο.
Δικά μου λάθη με οδήγησαν σε μονοπάτια στενά και αδιέξοδα και με έκαναν να χάσω τον προσανατολισμό μου ,που ήταν απλά και μόνο η πλάκα και η χαλαρή διάθεση.
Αυτό που ξεκίνησε ως πλάκα τελικά κατέληξε σοβαρό,και όπως πάντα συμβαίνει από καταβολής κόσμου,μια γυναίκα μπόρεσε να με κάνει να χάσω ότι πολυτιμότερο έχω,την αξιοπρέπειά μου.
Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως τον τελευταίο καιρό ανακατεύτηκα με τα πίτουρα τους πίτουρες και τις κότες και τελικά έχασα το κέφι μου και την διάθεση μου να γράφω.
Θα κρατάω από δω και πέρα τις σημειώσεις μου σε τετράδιο και θα γράφω με στυλό μπας και αποτοξινωθώ τελικά από τα sex- drugs & rock & roll του internet και θα αλλάξω τηλέφωνο να μην με βρίσκουν οι syber κουτσομπόλες.
Αλλωστε και πριν το site μια χαρά περνούσα
Ελπίζω κάποια στιγμή να μου περάσει (που δεν το εύχομαι)και να τα ξαναπούμε.
η ζωή συνεχίζεται...
respect
Nitro
[youtube=225,175]cnC-Sl3wvHA[/youtube]
ευχαριστώ το site που φιλοξένησε τις παραξενιές μου τα τελευταία τρία χρόνια και όλους όσους διάβασαν έστω και μία κριτική μου ή σχόλιο.
Αν στεναχώρησα κάποιους τους ζητώ συγνώμη και ελπίζω να μην μου κρατάνε κακία.
Αισθάνομαι πραγματικά πως πρέπει να κάνω ένα διάλειμα από όλους και από όλα μιας και το τελευταίο διάστημα μου έχει λείψει οξυγόνο.
Δικά μου λάθη με οδήγησαν σε μονοπάτια στενά και αδιέξοδα και με έκαναν να χάσω τον προσανατολισμό μου ,που ήταν απλά και μόνο η πλάκα και η χαλαρή διάθεση.
Αυτό που ξεκίνησε ως πλάκα τελικά κατέληξε σοβαρό,και όπως πάντα συμβαίνει από καταβολής κόσμου,μια γυναίκα μπόρεσε να με κάνει να χάσω ότι πολυτιμότερο έχω,την αξιοπρέπειά μου.
Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως τον τελευταίο καιρό ανακατεύτηκα με τα πίτουρα τους πίτουρες και τις κότες και τελικά έχασα το κέφι μου και την διάθεση μου να γράφω.
Θα κρατάω από δω και πέρα τις σημειώσεις μου σε τετράδιο και θα γράφω με στυλό μπας και αποτοξινωθώ τελικά από τα sex- drugs & rock & roll του internet και θα αλλάξω τηλέφωνο να μην με βρίσκουν οι syber κουτσομπόλες.
Αλλωστε και πριν το site μια χαρά περνούσα
Ελπίζω κάποια στιγμή να μου περάσει (που δεν το εύχομαι)και να τα ξαναπούμε.
η ζωή συνεχίζεται...
respect
Nitro
[youtube=225,175]cnC-Sl3wvHA[/youtube]
...μια γυναίκα μπόρεσε να με κάνει να χάσω ότι πολυτιμότερο έχω,την αξιοπρέπειά μου.
...τον τελευταίο καιρό ανακατεύτηκα με τα πίτουρα, τους πίτουρες και τις κότες...
Συναγωνιστή ΝΙΤΡΟ, ΔΕΝ ξέρω τι συνέβει... αλλά σέβομαι την απόφασή σου... καλή συνέχεια + καυλά να περνάς...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις