Επισκέπτης
τι πεταγεσε μωρη αδερφη του ελεους? εσυ τι εδινες στους καθηγιτες για να περνας τις ταξεις, κωλο?
Εγώ ρε πανηλίθιε,πέρασα το Λύκειο με την αξία μου.......δεν ήμουν Αλέκος ;)
τι πεταγεσε μωρη αδερφη του ελεους? εσυ τι εδινες στους καθηγιτες για να περνας τις ταξεις, κωλο?
ασε κομμουνι που θα σου πω τι αμαξι εχω. να ερθεις να μου το σπασεις >
μ΄εχεις για μαλακα? αντε σας αφηνω τωρα. θα πεταχτω ομονοια να γαμησω και τα ξανα λεμε αργοτερα.
καλη η φιλη σου? ποσο χρονο ειναι?
Φέρε και κανένα μαύρο να κάνουμε κεφάλι
εμεις απο porshe και πανω ρε αλεκακο σπαμε.ασε κομμουνι που θα σου πω τι αμαξι εχω. να ερθεις να μου το σπασεις >
μ΄εχεις για μαλακα? αντε σας αφηνω τωρα. θα πεταχτω ομονοια να γαμησω και τα ξανα λεμε αργοτερα.
καλη η φιλη σου? ποσο χρονο ειναι?
σου αρεσουν οι αραπηδες ε?
καλη κοπελα ειναι η φιλη μου
τι εννοεις καλη? ειναι μουναρα? εχει μεγαλωσει με χριστιανικες αρχες και ηθικη? εχει περιουσια?
αν εχει αυτα τα τρια που ψαχνω στις γυναικες, την παντρεβομε
λιγο χοντρουλα ειναιεχει γλυκο προσωπακι ομως,λεφτα λιγα στο μεροκαματο ζει αλλα κανει ωραια σμυρναιικα σουτζουκακια.τι εννοεις καλη? ειναι μουναρα? εχει μεγαλωσει με χριστιανικες αρχες και ηθικη? εχει περιουσια?
αν εχει αυτα τα τρια που ψαχνω στις γυναικες, την παντρεβομε
Πες της να τα φτιαχνει και να τα τρωει μονη της τυπε...λιγο χοντρουλα ειναιεχει γλυκο προσωπακι ομως,λεφτα λιγα στο μεροκαματο ζει αλλα κανει ωραια σμυρναιικα σουτζουκακια.
λιγο χοντρουλα ειναιεχει γλυκο προσωπακι ομως,λεφτα λιγα στο μεροκαματο ζει αλλα κανει ωραια σμυρναιικα σουτζουκακια.
εσυ δεν ειχες αποχωρησει ξανα πριν λιγο καιρο?αποψε αποχωρω για αρκετο καιρο οποτε σκεφτηκα να σας χαιρετησω να ειστε ολοι καλα ακομη και οσοι με αντιπαθειτε και καλη ανασταση σε ολους σας.
αποψε αποχωρω για αρκετο καιρο οποτε σκεφτηκα να σας χαιρετησω να ειστε ολοι καλα ακομη και οσοι με αντιπαθειτε και καλη ανασταση σε ολους σας.
εσυ δεν ειχες αποχωρησει ξανα πριν λιγο καιρο?
αυτη την φορα που θα πας?
καλη ανασταση ,καλη επανοδοαποψε αποχωρω για αρκετο καιρο οποτε σκεφτηκα να σας χαιρετησω να ειστε ολοι καλα ακομη και οσοι με αντιπαθειτε και καλη ανασταση σε ολους σας.
οχι ηταν καιρος που αποχωρησα να ειστε ολοι καλα ισως καποτε τα ξαναπουμεεσυ δεν ειχες αποχωρησει ξανα πριν λιγο καιρο?
αυτη την φορα που θα πας?
οχι ηταν καιρος που αποχωρησα να ειστε ολοι καλα ισως καποτε τα ξαναπουμε