Επισκέπτης
Θα έχει πλύνει τη σούφρα του με χλωρίνη πρώτα.
Τον Αλέκο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.... ;)
Θα έχει πλύνει τη σούφρα του με χλωρίνη πρώτα.
Τον Αλέκο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.... ;)
τσου ρε λακη που θα την πεις στον αλεκο. αντε μη σε πιασω στα χρια μου και σε κανω 18 οκαδες
Άει πηδήξου ρε μπούλη.
Μπράβο ρε Αλέκο,άντε να το μορφώσεις το αναρχοκομμούνι,μετά να το επιμορφώσεις κιόλας με μερικές φάπες στο σβέρκο.αυτο απο χτες πρπει να το εχεις γραψει πανω απο 10 φορες. θα σου κανω δωρο ενα λεξικο να μαθεις κι αλλες λεξεις.
αυτο απο χτες πρπει να το εχεις γραψει πανω απο 10 φορες. θα σου κανω δωρο ενα λεξικο να μαθεις κι αλλες λεξεις.
Μπράβο ρε Αλέκο,άντε να το μορφώσεις το αναρχοκομμούνι,μετά να το επιμορφώσεις κιόλας με μερικές φάπες στο σβέρκο.
ελα ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι χλαπατσας δεν αξιζει να ασχολουμε αλλο. του δινω και αξια. ασε να ερθει ο λακης33 να παιξει λιγο κι αυτος
Έτσι,αυτόν να τον έχετε για να παίζετε.....ελα ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι χλαπατσας δεν αξιζει να ασχολουμε αλλο. του δινω και αξια. ασε να ερθει ο λακης33 να παιξει λιγο κι αυτος
Έτσι,αυτόν να τον έχετε για να παίζετε.....
Βασική ορθογραφία πότε θα μάθεις ρε;;;
σιγα ρε μαλακα ενα λαθος εκανα κι εγω σαν ανθροπος. ασε το βλακα να λεει, εχω τελιωσει λυκιο
Φαντάζομαι την γρια διευθύντρια ε;σιγα ρε μαλακα ενα λαθος εκανα κι εγω σαν ανθροπος. ασε το βλακα να λεει, εχω τελιωσει λυκιο
Φαντάζομαι την γρια διευθύντρια ε;
μπα. απλα της φτιαχναμε τα υδραυλικα με τον πατερα μου και οταν κοπικα κανα δυο χρονιες πηγαμε και της ειπαμε οτι δεν θελω να σπουδασω, αλλα να με περασει για να εχω ενα χαρτι στα χερια μου να μπορω να δουλευω ή να διοριστω πουθενα.και με περασε
Είχα έναν συμμαθητή σαν εσένα,τώρα δεν ξέρω τι κάνει,χαθήκαμε.μπα. απλα της φτιαχναμε τα υδραυλικα με τον πατερα μου και οταν κοπικα κανα δυο χρονιες πηγαμε και της ειπαμε οτι δεν θελω να σπουδασω, αλλα να με περασει για να εχω ενα χαρτι στα χερια μου να μπορω να δουλευω ή να διοριστω πουθενα.και με περασε
ελα ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι χλαπατσας δεν αξιζει να ασχολουμε αλλο. του δινω και αξια. ασε να ερθει ο λακης33 να παιξει λιγο κι αυτος
Είχα έναν συμμαθητή σαν εσένα,τώρα δεν ξέρω τι κάνει,χαθήκαμε.
Αυτός σου δίνει αξία ρε ανύπαρκτη σκυλόφατσα αλλά δε το΄χεις καταλάβει....αλλά και το λύκειο που έβγαλες,με μέσον το έβγαλες....ο διευθυντής ήταν γνωστός του πατέρα σου,και σε πέρναγε
αλεκο τι bmw εχεις?εχω μια φιλη που γουσταρει bmwακηδες