Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτο απο χτες πρπει να το εχεις γραψει πανω απο 10 φορες. θα σου κανω δωρο ενα λεξικο να μαθεις κι αλλες λεξεις.
Μπράβο ρε Αλέκο,άντε να το μορφώσεις το αναρχοκομμούνι,μετά να το επιμορφώσεις κιόλας με μερικές φάπες στο σβέρκο. :rockon:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
αυτο απο χτες πρπει να το εχεις γραψει πανω απο 10 φορες. θα σου κανω δωρο ενα λεξικο να μαθεις κι αλλες λεξεις.

Είσαι χοντρός, γύφτος, μπούλης και πανύβλακας. Κάτι άλλο?

Α, ναι, και λιγούρι.

Α, ναι, και αγάμητος.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Μπράβο ρε Αλέκο,άντε να το μορφώσεις το αναρχοκομμούνι,μετά να το επιμορφώσεις κιόλας με μερικές φάπες στο σβέρκο. :rockon:

ελα ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι χλαπατσας δεν αξιζει να ασχολουμε αλλο. του δινω και αξια. ασε να ερθει ο λακης33 να παιξει λιγο κι αυτος

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ελα ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι χλαπατσας δεν αξιζει να ασχολουμε αλλο. του δινω και αξια. ασε να ερθει ο λακης33 να παιξει λιγο κι αυτος

Ρε βλάκα χοντρέ, το δημοτικό το έχεις τελειώσει?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έτσι,αυτόν να τον έχετε για να παίζετε..... :rockon:

Βασική ορθογραφία πότε θα μάθεις ρε;;; :cheesy:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Έτσι,αυτόν να τον έχετε για να παίζετε..... :rockon:

Βασική ορθογραφία πότε θα μάθεις ρε;;; :cheesy:

σιγα ρε μαλακα ενα λαθος εκανα κι εγω σαν ανθροπος. ασε το βλακα να λεει, εχω τελιωσει λυκιο

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Φαντάζομαι  :knockinb: την γρια διευθύντρια ε; :2funny:

μπα. απλα της φτιαχναμε τα υδραυλικα με τον πατερα μου και οταν κοπικα κανα δυο χρονιες πηγαμε και της ειπαμε οτι δεν θελω να σπουδασω, αλλα να με περασει για να εχω ενα χαρτι στα χερια μου να μπορω να δουλευω ή να διοριστω πουθενα.και με περασε

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
μπα. απλα της φτιαχναμε τα υδραυλικα με τον πατερα μου και οταν κοπικα κανα δυο χρονιες πηγαμε και της ειπαμε οτι δεν θελω να σπουδασω, αλλα να με περασει για να εχω ενα χαρτι στα χερια μου να μπορω να δουλευω ή να διοριστω πουθενα.και με περασε

Υδραυλικά ε?

Κι εγώ, τενεκέδες με λάδι έδινα. Και καμιά μυτζήθρα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είχα έναν συμμαθητή σαν εσένα,τώρα δεν ξέρω τι κάνει,χαθήκαμε.

Επισκέπτης

Αυτός σου δίνει αξία ρε ανύπαρκτη σκυλόφατσα αλλά δε το΄χεις καταλάβει....αλλά και το λύκειο που έβγαλες,με μέσον το έβγαλες....ο διευθυντής ήταν γνωστός του πατέρα σου,και σε πέρναγε :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αυτός σου δίνει αξία ρε ανύπαρκτη σκυλόφατσα αλλά δε το΄χεις καταλάβει....αλλά και το λύκειο που έβγαλες,με μέσον το έβγαλες....ο διευθυντής ήταν γνωστός του πατέρα σου,και σε πέρναγε :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

τι πεταγεσε μωρη αδερφη του ελεους? εσυ τι εδινες στους καθηγιτες για να περνας τις ταξεις, κωλο?

Επισκέπτης
αλεκο τι bmw εχεις?εχω μια φιλη που γουσταρει bmwακηδες

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αλεκο τι bmw εχεις?εχω μια φιλη που γουσταρει bmwακηδες

ασε κομμουνι που θα σου πω τι αμαξι εχω. να ερθεις να μου το σπασεις >:(
μ΄εχεις για μαλακα? αντε σας αφηνω τωρα. θα πεταχτω ομονοια να γαμησω και τα ξανα λεμε αργοτερα.

καλη η φιλη σου? ποσο χρονο ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom