μια μηλοπιτα τωρα τη χτυπουσα
πιασε το πηρουνι
μια μηλοπιτα τωρα τη χτυπουσα
τι μαπες ρε φιλε, δεν ειμαι μαναβης. μου τριβετε το γκομενακι αλλα αμα ειναι χοντρη δεν τη γουσταρω. καλυτερα να παω με την on the road κι ας ειναι milf
>πιασε το πηρουνι
Όχι νομίζω σου ταιριάζει... πράγματι.
Για να πετάγεσαι σαν πορδή άλλωστε, δε με εκπλήσσει καθόλου.
Όχι νομίζω σου ταιριάζει... πράγματι.
Για να πετάγεσαι σαν πορδή άλλωστε, δε με εκπλήσσει καθόλου.
φιλε με ενα δημοτικο πως και εβγαλες φραγκα;κανω λαθος? εχουν μαζευτει πολλες και ισως τις μπερδευω. μη νομιζεις οτι εχω και πολυ μυαλο, ενα δημοτικο εβγαλα κι αυτο με το ζορι
Πήγα να κάνω πλάκα μωρή κλασομπανιέρα. Δεν ήξερα ότι έπεσα σε αγάμητη.Ποιος πεταγεται σαν πορδη ρε βλακακο?
Εγω η εσυ?
Σαλτα και γαμησου τωρα
φιλε με ενα δημοτικο πως και εβγαλες φραγκα;
Πήγα να κάνω πλάκα μωρή κλασομπανιέρα. Δεν ήξερα ότι έπεσα σε αγάμητη.
Το σάλτα γαμήσου στο επιστρέφω γιατί μπορεί να σε βοηθήσει και λίγο... ίσως. ;)
Μύρισα τα νύχια μου και βγήκε αυτό το συμπέρασμα.......τι να κάνω;;;
Μαναρακι οταν καποιος βριζει και προσπαθει να πουλησει μαγκια σ΄ενα φορουμ ξερεις τι σημαινει ? Οτι απλα ο τυπος δεν εχει ζωη και προσπαθει μεσα απο ενα nickname να αποκτησει υποσταση. Αυτο ηταν ο αναλ χαντερ. Τον γκαστεζ εσυ μπορει να μην τον συμπαθεις, εγω δεν τον ξερω, αλλα απο τα γραφομενα του φαινεται σοβαρος, δεν βριζει και ξερει να κανει πλακα οποτε χρειαστει. Δεν ξερω τι παιχτηκε χτες βραδι, δεν μπαινω στο internet τα βραδια γιατι δεν εχω pc σπιτι μου, αλλα δε νομιζω να πηρε τον πουλο μονο για αυτα που γραφτηκαν χτες. Πιθανον να του τα ειχαν μεζεμενα και απλα χτες να ξεχυλησε το ποτηρι.
ρε τυπε με γυναικα τα βαζεις?Πήγα να κάνω πλάκα μωρή κλασομπανιέρα. Δεν ήξερα ότι έπεσα σε αγάμητη.
Το σάλτα γαμήσου στο επιστρέφω γιατί μπορεί να σε βοηθήσει και λίγο... ίσως. ;)
Βγάζεις.
Εγώ στο δημοτικό που πήγαινα δούλευα,και έπαιρνα λεφτά....και συνέχισα την καριέρα μου και στο γυμνάσιο
Να αλλάξετε νύχια. Τα συγκεκριμένα δεν λειτουργούν σωστά. (Ή τουλάχιστον κάντε τους ένα σέρβις).
δεν σε καταλαβαινω*Πόσο ηλίθια είστε που ανοίγετε διάλογο με τον Αβράμη?
με τι ασχολειται τωρα
οχι τι εκανε στο δημοτικο για να βγαλει φραγκα
και εσυ τι δουλεια εκανες στο δημοτικο;Λουστρακος;
Είναι λαχανί τα συγκεκριμένα......να αλλα΄ξω χρώμα και να τα βάψω ροζ;;;
22:10 ήταν..κάνεις λάθοςΗμερομηνία εγγραφής: 03/11/06, 21:09