master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Theia απο την αμερικηΠως λεγόσουν τότε; Available? Fuckable?
Theia απο την αμερικηΠως λεγόσουν τότε; Available? Fuckable?
αποφασιστε τελικα ειναι η δεν ειναι χοντρη? να ξερω τι θα κανω μαζι της γιατι μου την πεφτει συνεχεια
Σιγά Παπαρίζου - κόψε κάτι. ;)κι αλλος κουραδομαγκας εσκασε μυτη....
αποφασιστε τελικα ειναι η δεν ειναι χοντρη? να ξερω τι θα κανω μαζι της γιατι μου την πεφτει συνεχεια
ο κοσμας ελαλησεαπό αυτά που διαβάζω σε τούτο το θρεντ, έχω καταλάβει το εξής:
οι περισσότεροι από δω μέσα νομίζουν ότι τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν σαν αν είμασταν στον έξω κόσμο
οποία σύγχυσις βεβαίως...
το μπου.κομ είναι ένα μαγαζί και αυτός που το τρέχει μπορεί να κάνει ό,τι του γουστάρει (αν θέλει μπορεί να μπανάρει και τώρα ακόμα τα μισά μέλη ή να κλείσει το μαγαζί, τι θα του κάνετε δηλαδή, μήνυση ή αγωγή???)
καλώς ή κακώς ο καθένας εδώ μέσα έχει τα δικαιώματα που του παραχωρεί η διαχείριση, τα οποία μπορεί οποτεδήποτε να τα ανακαλέσει (αν έχει και λόγο, τόσο το καλύτερο)
μην ψάχνετε για "δημοκρατία" σε ένα σάιτ, είναι ανεδαφικό.
αυτά.
οτι να'ναι....Είναι 1,55 και 80 κιλά....αλλά είναι βαρυκόκαλη,και πολύ μάλιστα.....δε φαίνεται καθόλου χοντρή.....έχει τόσο βαρύ κόκαλο σαν σίδερο....
Για μάπες;
Πως λεγόσουν τότε; Available? Fuckable?
κι αλλος κουραδομαγκας εσκασε μυτη....
Σιγά Παπαρίζου - κόψε κάτι. ;)
λιγα με την φιλη μου την δρομουλα.τι μαπες ρε φιλε, δεν ειμαι μαναβης. μου τριβετε το γκομενακι αλλα αμα ειναι χοντρη δεν τη γουσταρω. καλυτερα να παω με την on the road κι ας ειναι milf
ε οχι και μιλφ μια ηλικια εχουμετι μαπες ρε φιλε, δεν ειμαι μαναβης. μου τριβετε το γκομενακι αλλα αμα ειναι χοντρη δεν τη γουσταρω. καλυτερα να παω με την on the road κι ας ειναι milf
ο κοσμας ελαλησε
εγω πολλα δε μπορω να καταλαβω απο αυτα που διαβαζω αλλα στα παπαρια μου
οτι να'ναι....
τι μαπες ρε φιλε, δεν ειμαι μαναβης. μου τριβετε το γκομενακι αλλα αμα ειναι χοντρη δεν τη γουσταρω. καλυτερα να παω με την on the road κι ας ειναι milf
γενικοειδικαγενικά ή ειδικά το λες γιατί νομίζω ήμουν σαφής
ε οχι και μιλφ μια ηλικια εχουμε
μια μηλοπιτα τωρα τη χτυπουσαΔε σ'αρέσει το μιλφ ε;;;;
Πάστα Φλώρα γουστάρεις;;;;
Όχι νομίζω σου ταιριάζει... πράγματι.
[size=14pt]Ποσομαλακαςειμαι[/size] λεγομουν σου αρεσει η μηπως να το αλλαξω?