Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Επισκέπτης
Παραφερεσαι και δεν ειναι σωστο.με εσενα τι εγινε και τα εχεις μαζι του,χασαμε κανα επεισοδιο?
εγω παραφερομαι?εγω δεν εβγαλα προσωπικα στοιχεια καποιου.αυτος που το εκανε παραφερεται.και αυτος που το εκανε μονο ετσι μπορει να χαρακτηριστει.

Επισκέπτης
Λαθος. Καποια στιγμη και ο Φεθρυ ηταν banned, βγηκε και μετα απο λιγο καιρο ξαναμπηκε οριστικά.

Ο Φέθρυ ήταν μπαν,πριν την αλλαγή του φόρουμ....μετά την αλλαγή έφυγαν όλα τα μπαν....οπότε υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή.... :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Η δρομουλα που ειναι ρε παιδια της εδωσε και εκεινης μπαν;

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τοτε τι εχεις λησαξει ρε παιδι μου και εσυ;

Κοιτα εκτος του οτι δεν γουσταρω τον γκαστεζ και εχω προηγουμενα μαζι του,χτες επειδη ειδα το σκηνικο ειναι αδικο το μπαν.

Επισκέπτης
Γιατι δεν κανουμε μια διαδηλωση με αιτημα να αφησει ο αντισθενης τον αναλ να επιστρεψει ? Μπορουμε να κανονισουμε να κατεβουμε και στο Συνταγμα. Μαζι με τους αγανακτισμενους και οι analακτισμενοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κοιτα εκτος του οτι δεν γουσταρω τον γκαστεζ και εχω προηγουμενα μαζι του,χτες επειδη ειδα το σκηνικο ειναι αδικο το μπαν.
αδικο και ασχημο ηταν αυτο που εγινε στην δρομουλα.δεν επρεπε.το μπαν 1000% σωστο και επρεπε να εχει γινει απο καιρο.

Επισκέπτης

Ενώ είναι απόλυτα δίκαιο ο άναλ να μπαίνει εδώ μέσα και να βρίζει όποιον και όποιον..... :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν το ξέρω το παλικάρι, αλλά πάντως ούτε στην Καλημέρα Ζωή τέτοιο κλάμα. :2funny:

Επισκέπτης
αδικο και ασχημο ηταν αυτο που εγινε στην δρομουλα.δεν επρεπε.το μπαν 1000% σωστο και επρεπε να εχει γινει απο καιρο.
αδικο ειναι απο τη στιγμη που ο παπαρογκαστεζ δεν τιμωρηθηκε κι αυτος για τον δικο του τροπο.απλα πραγματα λεμε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
29 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ο Φέθρυ ήταν μπαν,πριν την αλλαγή του φόρουμ....μετά την αλλαγή έφυγαν όλα τα μπαν....οπότε υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή.... :sunglasses:

το μπαν μπορει να βγει ανα πασα στιγμη,μη λες ασυναρτησιες
λολ :jerking:

Καταρχην για την ιστορια το μπαν δεν το εκανε ο γκαστεζ αλλα ο αντι,απλα το μουνοπανακι κλαφτηκε στον αντι για το σκηνικο και ο αντι χωρις να δει τα ποστ εκανε μπαν στον αναλ.

υγ the wave τα χαρτομαντηλα στον γκαστεζ παρακαλω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.765
Πόντοι
6.035
αδικο ειναι απο τη στιγμη που ο παπαρογκαστεζ δεν τιμωρηθηκε κι αυτος για τον δικο του τροπο.απλα πραγματα λεμε.
αδικο ειναι μονο που μου σβηνουν τα θεματα :birdman:

Επισκέπτης

Άχτι τον έχεις τον γκάστεζ.........γενικά σε οποιοδήποτε φόρουμ.....άτομα...εεεε σόρρυ νικνέιμς,σαν τον άναλ χάντερ,τρώνε πόδι από τ πρώτη βδομάδα....εδώ όμως ο τύπος κάθησε 6 χρόνια σχεδόν.......too much!!

Καταρχην για την ιστορια το μπαν δεν το εκανε ο γκαστεζ αλλα ο αντι,

Και συ πως το ξέρεις ΠΟΙΟΣ έκανε το μπαν;;;;; Μόνο ο άναλ μπορεί να ξέρει ποιος το έκανε.....στο είπε ο ίδιος;;;

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Άχτι τον έχεις τον γκάστεζ.........γενικά σε οποιοδήποτε φόρουμ.....άτομα...εεεε σόρρυ νικνέιμς,σαν τον άναλ χάντερ,τρώνε πόδι από τ πρώτη βδομάδα....εδώ όμως ο τύπος κάθησε 6 χρόνια σχεδόν.......too much!!

Και συ πως το ξέρεις ΠΟΙΟΣ έκανε το μπαν;;;;; Μόνο ο άναλ μπορεί να ξέρει ποιος το έκανε.....στο είπε ο ίδιος;;;

Για να το λεω κατι ξερω :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom