Επισκέπτης
αμα πας και κλαφτεις καπου,τα παντα φευγουν.
Ναι άμα ο άναλ πέσει στα γόνατα και παρακαλέσει τον αντί να τον βάλει μέσα..........ωραία σκηνή....
αμα πας και κλαφτεις καπου,τα παντα φευγουν.
εγω παραφερομαι?εγω δεν εβγαλα προσωπικα στοιχεια καποιου.αυτος που το εκανε παραφερεται.και αυτος που το εκανε μονο ετσι μπορει να χαρακτηριστει.Παραφερεσαι και δεν ειναι σωστο.με εσενα τι εγινε και τα εχεις μαζι του,χασαμε κανα επεισοδιο?
Λαθος. Καποια στιγμη και ο Φεθρυ ηταν banned, βγηκε και μετα απο λιγο καιρο ξαναμπηκε οριστικά.
αλοχαααααααααα κ ξερω ψωμι!
εσυ ειμαι σιγουρος οτι θυμασαι απο που κλανει το μπαρμπουνι...
Τοτε τι εχεις λησαξει ρε παιδι μου και εσυ;
Η δρομουλα που ειναι ρε παιδια της εδωσε και εκεινης μπαν;
αδικο και ασχημο ηταν αυτο που εγινε στην δρομουλα.δεν επρεπε.το μπαν 1000% σωστο και επρεπε να εχει γινει απο καιρο.Κοιτα εκτος του οτι δεν γουσταρω τον γκαστεζ και εχω προηγουμενα μαζι του,χτες επειδη ειδα το σκηνικο ειναι αδικο το μπαν.
Κοιτα εκτος του οτι δεν γουσταρω τον γκαστεζ και εχω προηγουμενα μαζι του,χτες επειδη ειδα το σκηνικο ειναι αδικο το μπαν.
αδικο ειναι απο τη στιγμη που ο παπαρογκαστεζ δεν τιμωρηθηκε κι αυτος για τον δικο του τροπο.απλα πραγματα λεμε.αδικο και ασχημο ηταν αυτο που εγινε στην δρομουλα.δεν επρεπε.το μπαν 1000% σωστο και επρεπε να εχει γινει απο καιρο.
Μηνες.Αυτή είναι Warned εδώ καιημέρες
Ο Φέθρυ ήταν μπαν,πριν την αλλαγή του φόρουμ....μετά την αλλαγή έφυγαν όλα τα μπαν....οπότε υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή....
αδικο ειναι μονο που μου σβηνουν τα θεματααδικο ειναι απο τη στιγμη που ο παπαρογκαστεζ δεν τιμωρηθηκε κι αυτος για τον δικο του τροπο.απλα πραγματα λεμε.
αδικο ειναι απο τη στιγμη που ο παπαρογκαστεζ δεν τιμωρηθηκε κι αυτος για τον δικο του τροπο.απλα πραγματα λεμε.
Καταρχην για την ιστορια το μπαν δεν το εκανε ο γκαστεζ αλλα ο αντι,
Άχτι τον έχεις τον γκάστεζ.........γενικά σε οποιοδήποτε φόρουμ.....άτομα...εεεε σόρρυ νικνέιμς,σαν τον άναλ χάντερ,τρώνε πόδι από τ πρώτη βδομάδα....εδώ όμως ο τύπος κάθησε 6 χρόνια σχεδόν.......too much!!
Και συ πως το ξέρεις ΠΟΙΟΣ έκανε το μπαν;;;;; Μόνο ο άναλ μπορεί να ξέρει ποιος το έκανε.....στο είπε ο ίδιος;;;