vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν δεν βγει αμεσα το μπαν του αναλ το φορουμ θα χειροτερευσει.ηδη πολλα αξιολογα μελη λειπουν οικιοθελως κ μη.
φτανει.
αν δεν βγει αμεσα το μπαν του αναλ το φορουμ θα χειροτερευσει.ηδη πολλα αξιολογα μελη λειπουν οικιοθελως κ μη.
φτανει.
ναιΤι έγινε μωρέ ; Γιατί σταματήσατε να γράφετε ; Ψάχνετε τις κριτικές του νερντάκου ;
Get a fucking life νερντάκο........
Συγνώμη κύριε Κούγια !!!!!! Μισό να φωνάξω κι εγώ το συνήγορο μου...
εγω βαρεθηκα.επισης θεωρω οτι αρκετα μιλησαμε ενω λειπουν κ οι δυο.
εγω βαρεθηκα.επισης θεωρω οτι αρκετα μιλησαμε ενω λειπουν κ οι δυο.
ο αναλ και να θελει δεν μπορει να μιλησει.το αλλο το αρχιδι που ειναι?οεο?εγω βαρεθηκα.επισης θεωρω οτι αρκετα μιλησαμε ενω λειπουν κ οι δυο.
μπορει.αν θελει.ο ενας και να θελε δεν μπορει να μπει να απαντησει ετσι και αλλιως
Ναι , αλλά μη χαλάσουμε και τις δουλειές μας ;)το οτι δεν συμμετεχουν δεν σημαινει οτι λειπουν ;)
Ας απανταει μεσω εσενα,π.μ. μπορει να στελνει,αν δεν κανω λαθος.τουλαχιστον οταν ειχα γινει και εγω μιουτ,εστελνα.ο ενας και να θελε δεν μπορει να μπει να απαντησει ετσι και αλλιως
το οτι δεν συμμετεχουν δεν σημαινει οτι λειπουν ;)
ρε μαλακες σταματηστε το κλαμα,σε 1-2 μερες θα δειτε οτι θα φυγει το μπαν και θα ειναι εδω παλι.ας τα βρουν μεταξυ τους και ας τελειωσει το θεμα.
Aloha!
αμα πας και κλαφτεις καπου,τα παντα φευγουν.Το Banned δε φεύγει...δεν είναι Muted απλά......δες τον αντονίονι για παράδειγμα....από πέρσι το έχει...και ακόμα δεν έφυγε.
Ας απανταει μεσω εσενα,π.μ. μπορει να στελνει,αν δεν κανω λαθος.τουλαχιστον οταν ειχα γινει και εγω μιουτ,εστελνα.
Παραφερεσαι και δεν ειναι σωστο.με εσενα τι εγινε και τα εχεις μαζι του,χασαμε κανα επεισοδιο?ο αναλ και να θελει δεν μπορει να μιλησει.το αλλο το αρχιδι που ειναι?οεο?
Λαθος. Καποια στιγμη και ο Φεθρυ ηταν banned, βγηκε και μετα απο λιγο καιρο ξαναμπηκε οριστικά.Το Banned δε φεύγει...δεν είναι Muted απλά......δες τον αντονίονι για παράδειγμα....από πέρσι το έχει...και ακόμα δεν έφυγε.
Οποιος ειναι banned δεν μπορει να στειλει πμ. Οποιος ειναι muted, ναι.Ας απανταει μεσω εσενα,π.μ. μπορει να στελνει,αν δεν κανω λαθος.τουλαχιστον οταν ειχα γινει και εγω μιουτ,εστελνα.
Τοτε τι εχεις λησαξει ρε παιδι μου και εσυ;λολ και τι ειμαι εγω?ο συνηγορος του?
Εκτος αυτου δεν μπορει να κανει λογκ ιν