σιλβα παρακαλω, υπαρχει αλλο μελος με αυτο το ονομα μη γινουν παρεξηγησεις.Σύλβια αν φαει κανείς δέκα πιάτα από μεζεδακια, χορταίνει!!!
τι ειναι αυτα τωρα?Παρακαλω?
ο αντρας να πηδαει στον πληρωμενο ερωτα η γυναικα οχι?
τεκμηριωσε το.
σιλβα παρακαλω, υπαρχει αλλο μελος με αυτο το ονομα μη γινουν παρεξηγησεις.Σύλβια αν φαει κανείς δέκα πιάτα από μεζεδακια, χορταίνει!!!
τι ειναι αυτα τωρα?Παρακαλω?
Εχεις ακουσει να πηγαινει 17χρονη κοπελα σε μπουρδελο για να πηδηχθεί απο αντρα και να γινει γυναικα? ΟΧΙ.ο αντρας να πηδαει στον πληρωμενο ερωτα η γυναικα οχι?
τεκμηριωσε το.
εγω αναφερομουν σε ενα παντρεμενο ζευγαρι.Εχεις ακουσει να πηγαινει 17χρονη κοπελα σε μπουρδελο για να πηδηχθεί απο αντρα και να γινει γυναικα? ΟΧΙ.
Ολα τα 17χρονα αγορια πανε ομως, για να πηδηξουν και να γινουν αντρες.
Κοιτα τα μπαννερακια γυρω σου στην οθονη.
Γυναικες διαφημιζουν. Διαφημιζει κανενα αντρες?
Γιατι η πραγματικοτητα εκανε τις γυναικες πόρνες και οχι τους αντρες? (αδιάφορες οι ελαχιστες εξαιρεσεις). Αυτο ακριβως σημαινει οτι ΑΛΛΟ ο αντρας και ΑΛΛΟ η γυναικα. Αν δεν το καταλαβαινετε και τωρα, δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο.
εγω αναφερομουν σε ενα παντρεμενο ζευγαρι.
και ειλικρινα μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν πουτανοι,ισως γτ εμειςΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ σας κερατωνουμε τζαμπα.
Μα φυσικα.εγω αναφερομουν σε ενα παντρεμενο ζευγαρι.
και ειλικρινα μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν πουτανοι,ισως γτ εμεις σας κερατωνουμε τζαμπα.
ΓΤ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ Γ ΣΧΕΣΗ/ΓΑΜΟ τα πραγματα γινονται ισα.Μα φυσικα.
Αν την πεσει μια γυναικα σε εναν τυχαιο αγνωστο στο δρομο και του πει, "θελω να με πηδηξεις" τι ποσοστο των ανδρων θα πει οχι? Ούτε 3%. Γιατι να χρειαζεται μια γυναικα να παει σε ανδρικο μπουρδελο (αν υπαρχει)?
Αν πει ενας ανδρας σε μια αγνωστη στο δρομο "θελω να σε πηδηξω". τι ποσοστό θα πει ναι?
Νομιζω συμφωνησαμε ηδη, οτι αλλο ο ανδρας και αλλο η γυναικα.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα.
ΓΤ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ Γ ΣΧΕΣΗ/ΓΑΜΟ τα πραγματα γινονται ισα.
θες δε θες.
αν θες εσυ να ξενοπηδας θα [glow=red,2,300]ξενοπηδαωιέμαι[/glow] και γω.τελος.
Την αδεια μου θελεις?ΓΤ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ Γ ΣΧΕΣΗ/ΓΑΜΟ τα πραγματα γινονται ισα.
θες δε θες.
αν θες εσυ να ξενοπηδας θα ξενοπηδαω και γω.τελος.
εγω νομιζα ετσι οπως το πες οτι μονο ο αντρας μπορει να κερατωνει.ξενογαμει δλδ.Μα φυσικα.
Αν την πεσει μια γυναικα σε εναν τυχαιο αγνωστο στο δρομο και του πει, "θελω να με πηδηξεις" τι ποσοστο των ανδρων θα πει οχι? Ούτε 3%. Γιατι να χρειαζεται μια γυναικα να παει σε ανδρικο μπουρδελο (αν υπαρχει)?
Αν πει ενας ανδρας σε μια αγνωστη στο δρομο "θελω να σε πηδηξω". τι ποσοστό θα πει ναι?
Νομιζω συμφωνησαμε ηδη, οτι αλλο ο ανδρας και αλλο η γυναικα.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα.
μη τσουβαλιαζετε τα παντα γ να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.Ακουστε κατι αγαπες μου.
Το 50% των ανδρων ξενοπηδαει, και οχι μονο μια φορα.
Παρτε το αποφαση.
Οι πιθανοτητες να σας τα φορανε οι αντρες σας ειναι τεραστιες.
Και φυσικα δεν θα το μαθετε ποτέ, και θα νομιζετε οτι ανηκετε στο 10%.
Η διαφορά ειναι οτι εγω σας το λεω ανοικτα (εξαλλου δεν θα με παντρευτειτε κιολας για να σας κρυβομαι). Ενω εκεινοι θα σας διαβεβαιωνουν για το αντιθετο και θα σκεφτονται ποια δουλευει στην βραδινη βαρδια.
Live with it.
Για να γινω πιο ακριβης, οταν ο ανδρας ξενοπηδηξει, δεν σημαινει γι αυτον τιποτα ιδιαιτερο.εγω νομιζα ετσι οπως το πες οτι μονο ο αντρας μπορει να κερατωνει.ξενογαμει δλδ.
Ποναει η αληθεια, το ξερω.μη τσουβαλιαζετε τα παντα γ να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.
Ακουστε κατι αγαπες μου.
Το 90% των ανδρων ξενοπηδαει, και οχι μονο μια φορα.
Παρτε το αποφαση.
Οι πιθανοτητες να σας τα φορανε οι αντρες σας ειναι τεραστιες.
Και φυσικα δεν θα το μαθετε ποτέ, και θα νομιζετε οτι ανηκετε στο 10%.
Η διαφορά ειναι οτι εγω σας το λεω ανοικτα (εξαλλου δεν θα με παντρευτειτε κιολας για να σας κρυβομαι). Ενω εκεινοι θα σας διαβεβαιωνουν για το αντιθετο και θα σκεφτονται ποια δουλευει στην βραδινη βαρδια.
Live with it.
ΓΤ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ Γ ΣΧΕΣΗ/ΓΑΜΟ τα πραγματα γινονται ισα.
θες δε θες.
αν θες εσυ να ξενοπηδας θα ξενοπηδαω και γω.τελος.
μη τσουβαλιαζετε τα παντα γ να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.
Για να γινω πιο ακριβης, οταν ο ανδρας ξενοπηδηξει, δεν σημαινει γι αυτον τιποτα ιδιαιτερο.
Οταν ομως ξενοπηδηχθει η γυναικα, η σχεση εχει τελειωσει.
Με λιγα λογια, το ξενοπηδημα του αντρα δεν χαλαει τη σχεση, ενω της γυναικας την χαλαει.
Σας μπερδεψα?
Ή οι αληθειες ειναι δυσκολοχωνευτες?
Μου θυμισες τωρα ενα θρεντ που ειχε ανοιξει μια κοπελα, και ρωταγε αν το στοματικο με αλλον ειναι κερατο ή οχι, εφοσον δεν επακολουθησει διεισδυση.Κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια...
Το να αφήνεις εκτός όλο κι όλο ένα 10% είναι υπερβολή.
Δεν είμαι γκόμενα κι ούτε ιδιαίτερα ρομαντικός (με την καλή έννοια του ρομαντικού) σε αυτά τα θέματα, αλλά δεν πάει κι ακριβώς έτσι.
Εξαρτάται βέβαια και που βάζει ο καθένας τα όρια στο τι είναι κέρατο και τι όχι.
Το 10% μαλιστα απλα φοβαται, οχι οτι δεν θελει.Κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια...
Το να αφήνεις εκτός όλο κι όλο ένα 10% είναι υπερβολή.
Δεν είμαι γκόμενα κι ούτε ιδιαίτερα ρομαντικός (με την καλή έννοια του ρομαντικού) σε αυτά τα θέματα, αλλά δεν πάει κι ακριβώς έτσι.
Εξαρτάται βέβαια και που βάζει ο καθένας τα όρια στο τι είναι κέρατο και τι όχι.