Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ξερεις που ειναι να παμε να τον φερουμε;![]()
Μη ξαναλέμε τα ίδια ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.![]()
Όλοι αυτοί οι τύποι «έκλεψαν» κομμάτι της ψυχολογίας που λέγεται ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ με πρωτεργάτη τον Αμερικανό Tonny Robins. Η συγκεκριμένη μέθοδος, που ναι, εφαρμόζεται και στο καμάκι από τους προαναφερθείς τύπους, είναι γνωστή για τα άμεσα αποτελέσματα που φέρνει στη ζωή του οποιουδήποτε που θα αποφασίσει να μυηθεί στα «μυστικά» της
Και επελεξες να φυγεις στα 11.111 ποσταρισματα? Αραγε σημαινει κατι αυτο?Λοιπόν.......ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και γω....γιατί αρκετά τράβηξε,το πράγμα.....δεν έχει νόημα πλέον......καλά τα λέγαμε,με όσους τα λέγαμε στο φόρουμ,αλλά λόγω μερικών ηλίθιων δεν θα κάτσω να σκάσω.......και αυτοί οι ηλίθιοι ξέρουν ποιοι είναι
Ο λογαριασμός μου θα μείνει τελικά,δεν θα πωληθεί,αλλά δε θα ποστάρει πλέον στο φόρουμ.......καλή συνέχεια......![]()
![]()
![]()
![]()
Το ιδιο ειναι?Γιατι η γυναικα σου να μην πηγαινει σε ζιγκολο??? Τι το μεμπτο? Τι το ανηθικο??? ;)
Δηλαδη εδωσες βαση στα λογια ηλιθιων ?Λοιπόν.......ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και γω....γιατί αρκετά τράβηξε,το πράγμα.....δεν έχει νόημα πλέον......καλά τα λέγαμε,με όσους τα λέγαμε στο φόρουμ,αλλά λόγω μερικών ηλίθιων δεν θα κάτσω να σκάσω.......και αυτοί οι ηλίθιοι ξέρουν ποιοι είναι
Ο λογαριασμός μου θα μείνει τελικά,δεν θα πωληθεί,αλλά δε θα ποστάρει πλέον στο φόρουμ.......καλή συνέχεια......![]()
![]()
![]()
![]()
Που βλεπεις την διαφορα ?Το ιδιο ειναι?
Αλλο ο αντρας αλλο η γυναικα.Που βλεπεις την διαφορα ?
Αλεξ για σκεψου να παει η δικια σου με ζιγκολο....Αλλο ο αντρας αλλο η γυναικα.
Βασικα πραγματα.
Λοιπόν.......ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και γω....γιατί αρκετά τράβηξε,το πράγμα.....δεν έχει νόημα πλέον......καλά τα λέγαμε,με όσους τα λέγαμε στο φόρουμ,αλλά λόγω μερικών ηλίθιων δεν θα κάτσω να σκάσω.......και αυτοί οι ηλίθιοι ξέρουν ποιοι είναι
![]()
![]()
![]()
Γιατι πολυ απλα δεν ειναι το ιδιο.Αλεξ για σκεψου να παει η δικια σου με ζιγκολο....
Πως θα σου φανει ?
Γιατι να μην φανει το ιδιο και σε αυτην οταν εσυ πας σε επαγγελματια ?
Υποτιθεται οτι εισαστε μαζι με την κοπελα σου σε ολα (ΟΛΑ) γιαυτο και το λεμε σχεση
Παρακαλω?