Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.603
Πόντοι
5.565
ξερεις που ειναι να παμε να τον φερουμε; :grin:

σ' ένα μουνι πηγάδι σαν τον Κολοκοτρώνη
κάθεται μοναχός και παίζει το τρομπόνι

--

όχι δυστυχώς, ο Χρύσαργος θα είχε λαμπρή παρουσία τούτη την εποχή στο φόρουμ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αφου υπερεχει τον ναι στην ψηφοφορια γιατη δεν γυρναει ο πλεζουρας?  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θα ηθελα να γραφει πιο συχνα ο giasou!

Games People Play

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά.

Έχει κάποιος επαφή με τον Πάθος για την Γυναίκα;

Ψάχνωντας στο google για την Συναλλακτική Ανάλυση βρήκα τυχαία το παρακάτω ποστ:

Όλοι αυτοί οι τύποι «έκλεψαν» κομμάτι της ψυχολογίας που λέγεται ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ με πρωτεργάτη τον Αμερικανό Tonny Robins. Η συγκεκριμένη μέθοδος,  που ναι, εφαρμόζεται και στο καμάκι από τους προαναφερθείς τύπους, είναι γνωστή για τα άμεσα αποτελέσματα που φέρνει στη ζωή του οποιουδήποτε που θα αποφασίσει να μυηθεί στα «μυστικά» της 

Έχω διαβάσει κάποια βιβλία Συναλλακτικής Ανάλυσης και θέλω να τον ρωτήσω κάποια πράγματα για αυτό που έχει γράψει και αν μπορεί να δώσει μερικές διευκρινήσεις για την Συναλλακτική Ανάλυση.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ενδιαφερον, κανενας γνωστης ?

Επισκέπτης
Λοιπόν.......ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και γω....γιατί αρκετά τράβηξε,το πράγμα.....δεν έχει νόημα πλέον......καλά τα λέγαμε,με όσους τα λέγαμε στο φόρουμ,αλλά λόγω μερικών ηλίθιων δεν θα κάτσω να σκάσω.......και αυτοί οι ηλίθιοι ξέρουν ποιοι είναι :sunglasses:

Ο λογαριασμός μου θα μείνει τελικά,δεν θα πωληθεί,αλλά δε θα ποστάρει πλέον στο φόρουμ.......καλή συνέχεια...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Λοιπόν.......ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και γω....γιατί αρκετά τράβηξε,το πράγμα.....δεν έχει νόημα πλέον......καλά τα λέγαμε,με όσους τα λέγαμε στο φόρουμ,αλλά λόγω μερικών ηλίθιων δεν θα κάτσω να σκάσω.......και αυτοί οι ηλίθιοι ξέρουν ποιοι είναι :sunglasses:

Ο λογαριασμός μου θα μείνει τελικά,δεν θα πωληθεί,αλλά δε θα ποστάρει πλέον στο φόρουμ.......καλή συνέχεια...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και επελεξες να φυγεις στα 11.111 ποσταρισματα? Αραγε σημαινει κατι αυτο?

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575

Δηλαδη εδωσες βαση στα λογια ηλιθιων ?

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Αλλο ο αντρας αλλο η γυναικα.
Βασικα πραγματα.
Αλεξ για σκεψου να παει η δικια σου με ζιγκολο....
Πως θα σου φανει ?
Γιατι να μην φανει το ιδιο και σε αυτην οταν εσυ πας σε επαγγελματια ?
Υποτιθεται οτι εισαστε μαζι με την κοπελα σου σε ολα (ΟΛΑ) γιαυτο και το λεμε σχεση

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Aφιερωμενο...

good luck  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τι μαλακια ποστ ειναι αυτο? Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε, σε ιστιοτοπο βρισκομαστεεεεεεεεεεεεε

μπαινουμε, μαθαινουμε, διασκεδαζουμε, ριχνουμε και κανενα μπινελικακι, αυτα.......ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

αποχαιρετσισμοι, δακρυα, παραπονα κλπ εχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΡΑΒΑ και στερουνται πραγματικων ερεθισματων.

Συνελθετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (και γαματε, επίσης :2funny:).

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σύλβα αν φαει κανείς δέκα πιάτα από μεζεδακια, χορταίνει!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αλεξ για σκεψου να παει η δικια σου με ζιγκολο....
Πως θα σου φανει ?
Γιατι να μην φανει το ιδιο και σε αυτην οταν εσυ πας σε επαγγελματια ?
Υποτιθεται οτι εισαστε μαζι με την κοπελα σου σε ολα (ΟΛΑ) γιαυτο και το λεμε σχεση
Γιατι πολυ απλα δεν ειναι το ιδιο.
Τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom