marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τι θελετε παρακαλω?εαν μπορω να σας εξυπηρετησω χρυσε μου πολυ ευχαριστως........Μετά, αν δεν σας κάνει κόπο, θα ημπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω? ;)
τι θελετε παρακαλω?εαν μπορω να σας εξυπηρετησω χρυσε μου πολυ ευχαριστως........Μετά, αν δεν σας κάνει κόπο, θα ημπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω? ;)
δηλαδη νομιζεις.....οτι θες εσυ θα γινεται?
και να πουλανε και πνευμα,αλλα ξεχασα εχει τοσους αγαμητους και μπατηρηδες εδω μεσα που τος δινουν αξια μπας και γαμησουν τσαμπα..
Ελα ρε καμενα χαρτια ειναι..ολες τους
Σαν μελος... πιστευω εχω καθε δικαιωμα να διατηρω και να εκφερω την αποψη μου.
τι θελετε παρακαλω?εαν μπορω να σας εξυπηρετησω χρυσε μου πολυ ευχαριστως........
μόρτη... το σάιτ έχει ανάγκη από κορασίδες οι οποίες έχουν ανοικτά σκέλη...
μόρτη... το σάιτ έχει ανάγκη από κορασίδες οι οποίες έχουν ανοικτά σκέλη...
Δικαιωματα στα δικα σας χωραφια,οχι στα ξενα...καπως ετσικαι εγω επισης εχω δικαιωμα,και οι γυναικες εχουν δικαιωματα στη ζωη οχι μονο οι αντρες!
οτι θελετε,εξαλλου σας συμπαθω ιδιαιτερα.Και όχι μόνο. Ανοιχτό στόμα, κωλομέρια κ.λ.π.
Δικαιωματα στα δικα σας χωραφια,οχι στα ξενα...καπως ετσι
μαλιστα,αλλα εδω δε προκειται για χωραφι προκειται για φορουμ.......Δικαιωματα στα δικα σας χωραφια,οχι στα ξενα...καπως ετσι
Δικαιωματα στα δικα σας χωραφια,οχι στα ξενα...καπως ετσι
ναι συμφωνοι μαζι σου.... Οταν μαλιστα υπαρχει η προοπτικη να τα ανοιξουν και εκτος σαιτ
Αλλα τι σε κανει να πιστευεις πως εστω και μια απο αυτες που μπαινουν εδω θα το κανουν αυτο και δεν ειναι
της δουλειας... απλα μπαινουν να τα χωσουν καποιες φορες με πλαγιο τροπο χωρις να τις καταλαβαινουμε μεσω υπαινιγμων κτλπ
οσο για σενα the_saint ελεος ρε φιλε.... αυτη τη κουβεντα που κανεις απο εδω με την αλλη τη ζαβη
γιατι δεν την κανεις απεξω σε καμια γκομενα?
οτι θελετε,εξαλλου σας συμπαθω ιδιαιτερα.
Ανηκει στην κατηγορια του αγαμητου μπατηρη,που εξω οταν δει γκομενα βαζει την ουρα στα σκελια..τυπεναι συμφωνοι μαζι σου.... Οταν μαλιστα υπαρχει η προοπτικη να τα ανοιξουν και εκτος σαιτ
Αλλα τι σε κανει να πιστευεις πως εστω και μια απο αυτες που μπαινουν εδω θα το κανουν αυτο και δεν ειναι
της δουλειας... απλα μπαινουν να τα χωσουν καποιες φορες με πλαγιο τροπο χωρις να τις καταλαβαινουμε μεσω υπαινιγμων κτλπ
οσο για σενα the_saint ελεος ρε φιλε.... αυτη τη κουβεντα που κανεις απο εδω με την αλλη τη ζαβη
γιατι δεν την κανεις απεξω σε καμια γκομενα?
Αντρας...Αντε παλι το ιδιο παιχνιδακι... κατα τα αλλα κανεις το αθωο θυμα
λεγε μωρη πηδιεσαι?
Και αν ναι... τι εισαι???
να τι να πω τωρα,οτι εχεις τις καλυτερες προθεσεις για μενα,το ξερω.......Εγω την μαριαννα2004 την γιατρο του σαιτ...
δεν θα την καταψηφιζα... αλλα ρε φιλε οσες μπαινουν η εμπαιναν εδω και μας τα εχωναν... πλαγιως η και ευθεως να πανε αλλου
να κανουν τα κολπα τους...
ναι τωρα τελειωσα το στρατιωτικο μουΑντρας...
Αντρας...