Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη νομιζεις.....οτι θες εσυ θα γινεται? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν μελος... πιστευω εχω καθε δικαιωμα να διατηρω και να εκφερω την αποψη μου.

και να πουλανε και πνευμα,αλλα ξεχασα εχει τοσους αγαμητους και μπατηρηδες εδω μεσα που τος δινουν αξια μπας και γαμησουν τσαμπα..

ακριβως.... απλα αναρωτιεμαι τοσα καμενα σαιτ εχει για αυτη τη δουλεια... γιατι να το κανουν αυτο και εδω μεσα?  :huh: :huh: :huh:

Ελα ρε καμενα χαρτια ειναι..ολες τους

δεν με νοιαζει τι ειναι... εμενα με νοιαζει να μην μπαινουμε εδω να διασκεδασουμε με το σπορ μας και να μας την σπανε. Να πανε αλλου. 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πιστευω πως η roxala σαν μέλος εξέφραζε το τι ανθρωπος ειταν στην πραγματικότητα....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
τι θελετε παρακαλω?εαν μπορω να σας εξυπηρετησω χρυσε μου πολυ ευχαριστως........

Ενδιαφέρον. Σίγουρα θα μπορείτε, άν και δεν άπτεται των ιατρικών σας γνώσεων το "θέμα" μου.  :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
και εγω επισης εχω δικαιωμα,και οι γυναικες εχουν δικαιωματα στη ζωη οχι μονο οι αντρες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μόρτη... το σάιτ έχει ανάγκη από κορασίδες οι οποίες έχουν ανοικτά σκέλη...

ναι συμφωνοι μαζι σου.... Οταν μαλιστα υπαρχει η προοπτικη να τα ανοιξουν και εκτος σαιτ

Αλλα τι σε κανει να πιστευεις πως εστω και μια απο αυτες που μπαινουν εδω θα το κανουν αυτο και δεν ειναι
της δουλειας... απλα μπαινουν να τα χωσουν καποιες φορες με πλαγιο τροπο χωρις να τις καταλαβαινουμε μεσω υπαινιγμων κτλπ

οσο για σενα the_saint ελεος ρε φιλε.... αυτη τη κουβεντα που κανεις απο εδω με την αλλη τη ζαβη
γιατι δεν την κανεις απεξω σε καμια γκομενα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δικαιωματα στα δικα σας χωραφια,οχι στα ξενα...καπως ετσι

Εγω την μαριαννα2004 την γιατρο του σαιτ...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν θα την καταψηφιζα... αλλα ρε φιλε οσες μπαινουν η εμπαιναν εδω και μας τα εχωναν... πλαγιως η και ευθεως να πανε αλλου
να κανουν τα κολπα τους...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
ναι συμφωνοι μαζι σου.... Οταν μαλιστα υπαρχει η προοπτικη να τα ανοιξουν και εκτος σαιτ

Αλλα τι σε κανει να πιστευεις πως εστω και μια απο αυτες που μπαινουν εδω θα το κανουν αυτο και δεν ειναι
της δουλειας... απλα μπαινουν να τα χωσουν καποιες φορες με πλαγιο τροπο χωρις να τις καταλαβαινουμε μεσω υπαινιγμων κτλπ

οσο για σενα the_saint ελεος ρε φιλε.... αυτη τη κουβεντα που κανεις απο εδω με την αλλη τη ζαβη

Με ευχαριστεί τα μάλα.  :grin:

Εσείς όμως που συνεχίζετε τις υποδείξεις, γιατί δεν το πράτετε?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Ανηκει στην κατηγορια του αγαμητου μπατηρη,που εξω οταν δει γκομενα βαζει την ουρα στα σκελια..τυπε

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Εγω την μαριαννα2004 την γιατρο του σαιτ...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν θα την καταψηφιζα... αλλα ρε φιλε οσες μπαινουν η εμπαιναν εδω και μας τα εχωναν... πλαγιως η και ευθεως να πανε αλλου
να κανουν τα κολπα τους...
να τι να πω τωρα,οτι εχεις τις καλυτερες προθεσεις για μενα,το ξερω.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom