marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μεταφερθηκε σε αλλο θεμα,η αποχωρηση της Roxala!
ακα ροξυΡοΞάλα είναι
θα το ειχες καταλαβει... γιατι θα σε ειχα διαγραψει ;)
ο γκαστεζ εισαι;μεταφερθηκε σε αλλο θεμα,η αποχωρηση της Roxala!
ναι,αν γινει ποτε ας το κανει!Θα σε μαλώσω....έχουμε μια πιο ανοικτόμυαλη γκομενίτσα από κάτι άλλες,και θες να τη διαγράψεις;;;
οχι,αλλα μου εστειλαν πμ πως διεγραψαν το θεμα μου!ο γκαστεζ εισαι;
εχεις χασει επεισοδια εσυ...................Μας άφησε η δεσποσύνη Roxala :o Ποίος ήτο ο λόγος?
Θα σε μαλώσω....έχουμε μια πιο ανοικτόμυαλη γκομενίτσα από κάτι άλλες,και θες να τη διαγράψεις;;;
Θα σε μαλώσω....έχουμε μια πιο ανοικτόμυαλη γκομενίτσα από κάτι άλλες,και θες να τη διαγράψεις;;;
Στον αγυριστο,να παει να μαθει να μαγειρευει..τι δουλει εχει εδω μεσα..εκτος και αν ηταν πουτανα...σκοπος μου δεν ηταν η ψηφοφορια,απλα θελω να δουμε ποια ειναι η αποψη των μελων επι του θεματος.
υπαρχουν αποψεις και αποψεις........Στον αγυριστο,να παει να μαθει να μαγειρευει..τι δουλει εχει εδω μεσα..εκτος και αν ηταν πουτανα...
ναι,αν γινει ποτε ας το κανει!
Στον αγυριστο,να παει να μαθει να μαγειρευει..τι δουλει εχει εδω μεσα..εκτος και αν ηταν πουτανα...
δηλαδη νομιζεις.....οτι θες εσυ θα γινεται?Μαζι σου... και να ακολουθησουν και αλλες... προτινω...
αντε να ακολουθησουν και αλλες.... που μπαινουν εδω μεσα
να ειρωνευτουν... να πικαρουν και να κοροιδεψουν
εφοσον δεν εχεις δουλεια με το σαιτ τι δουλεια εχεις εδω μεσα
να πας σε κανα κοσμοπολιταν... να ανοιξεις θεμα "ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ"
επομενη που θα ηθελα να διαγραφτει ειναι η ον δε ροουντ... προσβαλλει... βριζει
και κοροιδευει τα περισσοτερα μελη που πανε με ιεροδουλες.
εχεις χασει επεισοδια εσυ...................
Εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με την ροχαλα,απλα δεν γουσταρω γκομενες εδω μεσα εκτος επαγγελματος,και να πουλανε και πνευμα,αλλα ξεχασα εχει τοσους αγαμητους και μπατηρηδες εδω μεσα που τος δινουν αξια μπας και γαμησουν τσαμπα..υπαρχουν αποψεις και αποψεις........
οχι νεαρε μας,πειτε μας πρωτα την αποψη σας και μετα θα σας κανω με ολη μου την ευχαριστηση.Θα μου κάνετε μια σύντομη ενημέρωση, άν έχετε την ευγενή καλοσύνη νεαρά μου?
Ελα ρε καμενα χαρτια ειναι..ολες τουςΜαζι σου... και να ακολουθησουν και αλλες... προτινω...
αντε να ακολουθησουν και αλλες.... που μπαινουν εδω μεσα
να ειρωνευτουν... να πικαρουν και να κοροιδεψουν
εφοσον δεν εχεις δουλεια με το σαιτ τι δουλεια εχεις εδω μεσα
να πας σε κανα κοσμοπολιταν... να ανοιξεις θεμα "ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ"
επομενη που θα ηθελα να διαγραφτει ειναι η ον δε ροουντ... προσβαλλει... βριζει
και κοροιδευει τα περισσοτερα μελη που πανε με ιεροδουλες.
οχι νεαρε μας,πειτε μας πρωτα την αποψη σας και μετα θα σας κανω με ολη μου την ευχαριστηση.