gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
άστους...να νομίσουν για λίγο ότι έιναι κάποιοι......έστω και στον φανταστικό κόσμο του νέτ.......Ρε μαλάκες Περσόνα,Gaba,tallos,Sanim κλπ μη τους κάνετε τη χάρη και ασχολείστε μαζί τους
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχααχχαχαχααχαχχαχαχααχχα
θα καταπιεί τη γλώσσα του με το καλημέρα.....
Ωρες ωρες ειμαι η Δομη
χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
οχι να βγεις με τον σταμ εσυ.ρε παιδια αυτος ο καποιος πολυ εξυπνο παιδι μου φαινεται.. λετε να βγω μαζι του;
Τί ώραία που θα ήταν να τα πεις αυτά μπροστά του...
οχι να βγεις με τον σταμ εσυ.
ρε μάγκες σόρυ αλλά συνέχεια.. "α και να ταν μπροστά" "και θα σας ξέχεζε..." ποιός είναι ο Γαμάω και δέρνω κι όποιος του τη λέει πάει στο πυρ το εξότερον...για ηρεμήστε λίγο λέω εγώ...γιατί ορισμένοι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων..
Επειδή ο Πλε είναι καλό παλικάρι θα έσκαγε στα γέλια και θα του έδινε χαρτζιλίκι να πάει να γαμήσει, μπας και φύγουν και τα καβλόσπυρα, 25 χρονώ άνδρας!
Δεν θα γίνεις βολταίρος ποτέ, γκαμπαντε, γκαμπαντεεεεεε!
ρε μάγκες σόρυ αλλά συνέχεια.. "α και να ταν μπροστά" "και θα σας ξέχεζε..." ποιός είναι ο Γαμάω και δέρνω κι όποιος του τη λέει πάει στο πυρ το εξότερον...για ηρεμήστε λίγο λέω εγώ...γιατί ορισμένοι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων..
α δε σας ειπα...οπου να ναι αποχωρω κι εγω
τύπε είσαι ο γεωργίου με το μ3; για να του πω να ρθει με το κατάλληλο αυτοκίνητο.ρε μάγκες σόρυ αλλά συνέχεια.. "α και να ταν μπροστά" "και θα σας ξέχεζε..." ποιός είναι ο Γαμάω και δέρνω κι όποιος του τη λέει πάει στο πυρ το εξότερον...για ηρεμήστε λίγο λέω εγώ...γιατί ορισμένοι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων..
τι μκλιες λες μωρη οτι ειναι κλωνος μου ο σταματης?όχι ρε πούστη, πάλι θα ξεσαλώσει ο σταμάτης
Προσπαθω ο μαλακας προσπαθω,αλλα αντι για σαυρα μου βγαινει σε τυρρανοσαυρος
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
τι νομίζεις...ότι μόνο ο λάζαρος αναστήθηκε?...........σωστά σωστά, για να έχεις άποψη για το πώς είναι κάποιος σε ένα φόρουμ πρέπει να τον δεις από κοντά
μπάι δε χουέι, ρε τάλε πώς αναστήθηκες έτσι σαν τη μούμια?
έτσι, μη χαλάει η ισορροπία, φεύγει ο ένας, έρχεται ο άλλος απ'την κατάψυξη
Και που' σαι, σου τα λέει αυτά κάποιος που έχει ανταλλάξει ουκ ολίγα γαλλικά με τον πλε...
θελω να βαλεις το αβαταρ με την κινεζα που χαστουκωνει τον κινεζο.εφαγα και εγω χαστουκι απο κινεζα μω την πουτανα μου.όχι ρε πούστη, πάλι θα ξεσαλώσει ο σταμάτης
τι μκλιες λες μωρη οτι ειναι κλωνος μου ο σταματης?
δεν εχω αδηλωτους κλωνους λεμεεεεεεε
να σ πω...εισαι σιγουρη οτι εχεις καταλαβει τι λεει η υπογραφη μου?
:S :Sότι σε φοβάται είπα, βλαμμένε
τι νομίζεις...ότι μόνο ο λάζαρος αναστήθηκε?...........
απλά έγραφα που και που στ αθλητικά........
σε χαλάει που αναστηθηκα?.........καλα....πάω να μπω στον τάφο μου.......πρόσεχε τις μούμιες.....κάνουν 10.000.000 εισητήρια ......
α....είμαι κλώνος του πλέζουρα..........
:S :S
για πες για την υπογραφη