Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αρα μπαλαντερ ...... η Φαντης μπαστουνι51 αλλα με τη σαπιοκοιλια του...52!!!! σε ασανσερ 2 ατομων δεν εμπαινε....
Αρα μπαλαντερ ...... η Φαντης μπαστουνι51 αλλα με τη σαπιοκοιλια του...52!!!! σε ασανσερ 2 ατομων δεν εμπαινε....
αυριο το πρωι θα σε παρω τηλ
εννοειται ΝΕΤ βλεπω
απο 500 τουλαχιστον και πανω....Πόσα ποστ πρέπει να έχω για να μπορώ να την "πω";
............κουφάλες...ο πλέ ζεί...........
Πόσα ποστ πρέπει να έχω για να μπορώ να την "πω";
και 100000000 να εχεις....το ιδιο ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΑΣ θα εισαι....Πόσα ποστ πρέπει να έχω για να μπορώ να την "πω";
:-* :-* :-* :-*στην καρδιά μας
στις πρωινές ηλιαχτίδες
στα λουλούδια που ανθίζουν
στο χαμόγελο ενός μωρού..................
ΟΧΙ....στα 499 δεν γίνεται; :'(
και 100000000 να εχεις....το ιδιο ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΑΣ θα εισαι....
ελα ρε,μην ασχολεισαι με τα λεσα...
εσυ ΤΣΙΜΠΑ 3.....Άρχισε η κλίκα του πρέζα να ρίχνει τα "κόλλα πέντε"
ναι ρε μάγκα......μας δίνει 2.000€ τον μήνα να τον αβαντάρουμε......και αν γράψουμε παραπάνω από 50 πόστ για πάρτυ του........1.000€ μπόνους..........Άρχισε η κλίκα του πρέζα να ρίχνει τα "κόλλα πέντε"
γκομενο τον εχεις ρε κακομοιρη?ούτε μια τρίχα απ τ αρχίδια του πλέ......πέστε τώρα 'οτι είμαι τσιράκι του.........στ αρχίδια μου λέμε......
ναι ρε μαλάκα....με γαμάει 3 φορές την ημέρα.....ενδιαφέρεσαι?......γκομενο τον εχεις ρε κακομοιρη?
σε χαλαει εσενα? τι φοβασαι? μηπως πηδαει και αλλους?γκομενο τον εχεις ρε κακομοιρη?
η γνωμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα....ο καθενας εχει και απο μια.....Καλύτερα να μην γυρίσει... ένας κολλημένος κόπανος είναι που στην ζωή του προφανώς είναι για σφαλιάρες και βγάζει το άχτι του εδώ... Εξάλλου ΚΑΜΙΑ σχέση με μπουρδέλα, call-girls και τέτοια. Το παλικαράκι έμπαινε εδώ για να "αυτοεπιβεβαιώνεται"... τα " " δεν είναι τυχαία...
Γνώμη μου!
αυτη η λέξη τελικά είναι αρβανίτικη ή όχι?