Επισκέπτης
εκτός από το κοσμοπόλιταν και το να βγάζουν εδώ την αγαμία τους και τον κομπλεξισμό τους..
κοιτα η αληθεια να λεγεται , υπαρχει περιπτωση να σε κραξω κι εγω καμια φορα , αμα διαφωνισω με κατι που ειπες. Το'χω να'μαι λιγο αποτομη.
εκτός από το κοσμοπόλιταν και το να βγάζουν εδώ την αγαμία τους και τον κομπλεξισμό τους..
Θέλετε να γυρίσει ο pleasuregiver πίσω?
ΤΤ πιστευεις φιλε μου οτι ο πλεζ χρειαζεται γκαλοπ τετοιου ειδους? Πηρες την γνωμη του για να το κανεις αυτο? Φιλικά σου το λεω.
εχασα επεισοδια μαλλον..ποτε διαγραφηκε και γιατι???τι παιχτηκε???
Αυτό που είναι ανάγκη να γίνει είναι να τεθούν στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς στο σάιτ ...
Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να τεθεί - αν πρέπει να τεθούν κανόνες και ποιοί θα είναι αυτοί ...
Διάλεξες ένα πιασάρικο ερώτημα , χωρίς να σε ενδιαφέρει η ουσία ...
το γκάλοπ έγινε για να πει ο κοσμος του σαιτ συγυρισμενα τη γνώμη του και οι υπερ και οι κατά...
όχι δεν πήρα την γνώμη του... αν πιστευετε οτι κακώς ανοιξε η ψηφοφορία μπορεί να σβηστεί...
Δεν σε κρινω. Απλα νομιζω οτι το θεμα παιζεται σε αλλο θρεντ απο προχθες και πρεπει να εχουν γραφτει ηδη πανω απο 100 σελιδες. Και πιθανολογω οτι μαλλον θα σου ενοποιησουν το θρεντ αυτο με το αλλο.
Παρότι ψήφισα είναι λάθος η ψηφοφορία!!!!!
Δεν τίθεται θέμα πλειοψηφίας στην διαγραφή του αλλά θέμα αρχών και κανόνων!!!!
Αυτά και τέλος από μένα!!!
για pm me....Φιλε μου μεχρι και τα καναλια κοντεψαν να παιξουν το θεμα, δεν το εμαθες ακομη????
συμφωνώ αλλά επειδή κατι λέχθηκε οτι η διαχείρηση του σαιτ δέχθηκε σωρεία παραπόνων για τον πλεζ για αυτό το ανοιξα...
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να συγκεκριμενοποιηθούν κάποιοι κανόνες περισσότερο ...
Οι υπάρχοντες κανόνες είναι εμφανές ότι δεν τηρούνται ... Ο Πλέζουρας με βάση αυτούς τους κανόνες θα έπρεπε να είχε αποβληθεί προ πολλού ... Θα έπρεπε προηγουμένως όμως να έχει προειδοποιηθεί ...
Άρα γιατί δεν ρωτάς - πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ή όχι ? Πρέπει να τροποποιηθούν ? Αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα ...
Kαλημέρες
Τι έγινε, διαγράφτηκε, αποχώρησε κανένας από χτες?
Για νέεους κλώνους δε ρωτάω αν έγιναν, είμαι σίγουρος