Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
θυμάσαι ρε κατερινάκι εποχές 2006?????????/
πολύ γαμάτη εποχή όλο το βράδυ ήμασταν στο chat....
τι χαβαλές γινόταν με όλους τώρα άστα να πάνε....................................
Αμ δεν θυμάμαι?
Θυμάμαι που κι εκεί λογοφέραμε κάποιες φορές..αλλά τα ξαναφτιάχναμε όμως,κάναμε παρεούλα και υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον..
Δεν μπερδεύαμε "διάφορα"
Βλέπεις μερικές φορές ένας γραπτός λόγος τυπωμένος πάνω σε ένα πι σι..χάνει πολλές φορές το χρώμα του στο πως να εκφράσεις αυτό που θες να βγει προς τα έξω..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οπως και να το κανετε δλδ το παλιο φορουμε ξεχαστε το, πλεον το 50% του φορουμ εχει καταντήσει πολιτικο    :jerking: :jerking: :jerking:

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Αμ δεν θυμάμαι?
Θυμάμαι που κι εκεί λογοφέραμε κάποιες φορές..αλλά τα ξαναφτιάχναμε όμως,κάναμε παρεούλα και υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον..
Δεν μπερδεύαμε "διάφορα"
Βλέπεις μερικές φορές ένας γραπτός λόγος τυπωμένος πάνω σε ένα πι σι..χάνει πολλές φορές το χρώμα του στο πως να εκφράσεις αυτό που θες να βγει προς τα έξω..

τότε κατερινάκι ήταν διαφορετικά. απο το 2006-2007 θυμάμαι ατέλειωτα ξενύχτια και χαβαλές στο chat με ατελείωτο χαβαλέ. έμπεναν και κοπέλες αν τις θυμάσαι δέσποινα, καβλινα (καμια σχέση με μένα) άλλη συζήτηση. τώρα τέλος όλα. γεμίσαμε προμότορες, απειλές και ρωσοπουτάνες που μας εκβιάζουν.............με λίγα λογια μωρό  γάμησετα και άφησε τα............

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σταματα ρε φιλε, θα βαλω τα κλαματα.
Και μένα μου ήρθε να βάλω τα κλάματα..
Θυμάμαι τότε που μπήκα για 1η φορά στο σάιτ και ιδιαίτερα στο τσατ..εισέπραξα σεβασμό παρά το γεγονός του τι επάγγελμα κάνω..
Και αναμφισβήτητα ανταπόδωσα κι εγώ με την σειρά μου..
Σέβομαι το γεγονός ότι μου έδιναν σημασία ως Κατερίνα..και όχι ως "ιδιότητα"
Είναι όλα τα λεφτά αυτό..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οπως και να το κανετε δλδ το παλιο φορουμε ξεχαστε το, πλεον το 50% του φορουμ εχει καταντήσει πολιτικο     :jerking: :jerking: :jerking:

μην ξεχνάς και τις εντελώς διαφορετικές εποχές:
ΤΟΤΕ γαμάγαμε (πουτάνες)
ΤΩΡΑ μας γαμάνε (ΔΝΤ)

οπότε ήταν αναπόφευκτο να μετακυληθεί και το ενδιαφέρον στο φόρουμ...

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
μην ξεχνάς και τις εντελώς διαφορετικές εποχές:
ΤΟΤΕ γαμάγαμε (πουτάνες)
ΤΩΡΑ μας γαμάνε (ΔΝΤ)

οπότε ήταν αναπόφευκτο να μετακυληθεί και το ενδιαφέρον στο φόρουμ...

ρε φίλε το ΔΝΤ μας γαμάει 5 μήνες όχι και 2 έτη που έχει γαμηθεί το σαιτ...............

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τώωωωωωωρα...1 λεπτό πριν πατήσω το κουμπάκι να κάνω σύνδεση εδώ..έχω βάλει κράνος και επιγονατίδες και περιμένω...
Και δεν φτάνει ότι μου τα χώνουν μερικοί..έχουμε και τις μερικές..χαχαχαχ..έλα παππού μου να σου δείξω τ'αμπέλια σου..χαχαχαχ..ρε τι τραβάμε...

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Και μένα μου ήρθε να βάλω τα κλάματα..
Θυμάμαι τότε που μπήκα για 1η φορά στο σάιτ και ιδιαίτερα στο τσατ..εισέπραξα σεβασμό παρά το γεγονός του τι επάγγελμα κάνω..
Και αναμφισβήτητα ανταπόδωσα κι εγώ με την σειρά μου..
Σέβομαι το γεγονός ότι μου έδιναν σημασία ως Κατερίνα..και όχι ως "ιδιότητα"
Είναι όλα τα λεφτά αυτό..

ρε μόλις έμπενες μέσα γινόταν χαλασμός. πλάκες, αστεία.............τις καρδούλες του πρώτου τσατ τις θυμάσαι????

αισθιξ???????????

αμα αρχίσω να τα αναλύω άστα........................

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε φίλε το ΔΝΤ μας γαμάει 5 μήνες όχι και 2 έτη που έχει γαμηθεί το σαιτ...............

έλα ρε, έχει τόσο καιρό που έχει γαμηθεί???
Εγώ πάντως τώρα τελευταία ανακάλυψα ότι γίνονται σωρρηδόν πολιτικές συζητήσεις!
Όλον αυτόν τον καιρό, έμπαινα και ενημέρωνα-ενημερωνόμουν στα πορνοθρέντ που με απασχολούσαν και δεν έριχνα ούτε βλέφαρο στα υπόλοιπα...

Επισκέπτης
Τώωωωωωωρα...1 λεπτό πριν πατήσω το κουμπάκι να κάνω σύνδεση εδώ..έχω βάλει κράνος και επιγονατίδες και περιμένω...
Και δεν φτάνει ότι μου τα χώνουν μερικοί..έχουμε και τις μερικές..χαχαχαχ..έλα παππού μου να σου δείξω τ'αμπέλια σου..χαχαχαχ..ρε τι τραβάμε...

ειδικα στις μερικες μη δινεις σημασια. Χουι το'χουν.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=99pt]Roxala=on the road[/size]

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Είσαι σίγουρος?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ειδικα στις μερικες μη δινεις σημασια. Χουι το'χουν.
Δεν δίνω σημασία ιδιαίτερη και δεν με απασχολεί.
Από μια μεριά χαίρομαι που βλέπω γυναικείες παρουσίες στο μπουρδελοσάιτ..
Δεν είναι σάιτ μόδας ή γυναικείου κουτσομπολιού..
Είναι καθαρά "αντρικό θέμα"
Θέλει "αρχίδια"να μπει μια γυναίκα που δεν έχει καμμία σχέση με τη θεματολογία του σάιτ και να τα βγάλει πέρα μέσα σε τόσους άντρες υποστηρίζοντας την άποψή της..

Από την άλλη όμως λυπάμαι γιατί λίγες είναι αυτές που το κατάφεραν αυτό..
Οι δε υπόλοιπες όσο και να προσπαθούν δεν καταφέρνουν τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώνονται ότι δεν έχουν καμμία θέση εδώ εκτός από το κοσμοπόλιταν και το να βγάζουν εδώ την αγαμία τους και τον κομπλεξισμό τους..

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Δεν δίνω σημασία ιδιαίτερη και δεν με απασχολεί.
Από μια μεριά χαίρομαι που βλέπω γυναικείες παρουσίες στο μπουρδελοσάιτ..
Δεν είναι σάιτ μόδας ή γυναικείου κουτσομπολιού..
Είναι καθαρά "αντρικό θέμα"
Θέλει "αρχίδια"να μπει μια γυναίκα που δεν έχει καμμία σχέση με τη θεματολογία του σάιτ και να τα βγάλει πέρα μέσα σε τόσους άντρες υποστηρίζοντας την άποψή της..

Από την άλλη όμως λυπάμαι γιατί λίγες είναι αυτές που το κατάφεραν αυτό..
Οι δε υπόλοιπες όσο και να προσπαθούν δεν καταφέρνουν τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώνονται ότι δεν έχουν καμμία θέση εδώ εκτός από το κοσμοπόλιταν και το να βγάζουν εδώ την αγαμία τους και τον κομπλεξισμό τους..

αυτο λέμε και εμείς αλλα τρώμε το κράξιμο ως κάγκουρες........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom