SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο υπογραφομενος μελος του μπουρδελα(φτου κακα) δηλωνω υπευθυνα οτι ΜΕΤΑΝΟΩ για ολη την προηγουμενη 4ετη ΑΠΡΕΠΗ,ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα μου εντος του εγκριτου τουτου σαιτ....ειδικοτερα ζητω ειλικρινα συγνωμμη για τους απρεπεις χαρακτηρισμους που απεδωσα σε ορισμενες κατηγοριες ΕΓΚΡΙΤΩΝ μελων που ΚΟΣΜΟΥΝ με την παρουσια τους το σαιτ,οπως....ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ,ΝΕΟΝΑΖΙ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩΝ,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ και γενικα ολους οσους ΚΥΡΙΟΥΣ και ΚΥΡΙΕΣ εθιξα(λυπηθειτε με).....προκειμενου να μην εχω την τυχη του ΑΘΛΙΟΥ,ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ,ΑΗΔΕΣΤΑΤΟΥ,ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ πλε.....στο μελλον θα ειμαι προσεκτικος,πειθαρχικος,ευγενης.....ειδικοτερα,θα βαθμολογω τις ζουζουνες με 8-10,τις κορασιδες που προτεινουν οι ΕΓΚΡΙΤΟΙ κυριοι κατα καιρους θα τις επισκεπτομαι ΑΜΜΕΣΑ,δεν θα ζητησω ποτε ξανα υπηρεσιες αναλογες της τιμης κλπ κλπ Οσον αφορα τα γενικοτερα θεματα δηλωνω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ και ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ πλεον με την επισημη θεση του παροντος σαιτ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ευθυνονται οι βρωμεροι μεταναστες(αντρες μονο ετσι? τις ξενες πουτανιτσες τις γουσταρουμε),οι εβραιοι,οι μασονοι,οι σκοπιανοικλπ κλπ οι δημοσιοι υπαλληλοι(τρομαρα τους),εκτος των ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,οσοι διαφωνουν με το να δινουμε 18δις τον χρονο για οπλα,οι βρωμιαρηδες που κλεινουν τους δρομους,ο καρατζαφερης που ειναι κομμουνιστης,ο γαπ που ειναι πολωναιεβραιος,ο αντωνακης που ειναι μπιλντεμπεργκ,γενικα ΟΛΟΥΣ πλην των ΓΝΗΣΙΩΝ ελληνων(αυγα,μπεικον κλπ) ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ δηλωνω και παλι και σας εκλιπαρω αν στο μελλον παρασυρθω και κανω τα ιδια λαθη δειξτε ΚΥΡΙΟΙ μοντς ΕΛΕΟΣ και ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ....ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΑΙ.....ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ??????? ΥΓ......243πμ τους 2 τελευταιους μηνες με απειλες απο τους ΚΥΡΙΟΥΣ των παραπανω κατηγοριων υπαρχουν καταγραμενα αλλα ΦΥΣΙΚΑ δεν δημοσιευονται.....ΔΕΝ μενω στο ΡΟΥΦ.....