Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
Τελικα σ'αυτη τη διενεξη μονο ο Μπολντ τα ειπε ωραια , που μαλλον κατι εχει φαει αυτες τις μερες και εγινε αλλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ευγε Μπολντ παιδι μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τωρα συνειδητοποιησα γιατι γεμισαμε στα θρεντς γυναικες αυτην την ωρα. Παιζει η Εθνικη.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Α ρε  Πλεζουρα παιχτη
Εμπλεξες με τα πιτουρα σε φαγανε οι κοτες ....

[move] [size=30pt]   Pleasuregiver  :rockon: :rockon: [/size][/move]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βασικά..εσείς οι άντρες το έχετε δηλώσει...δεν το λέω εγώ..
Δεν το κατέχεις μάλλον που καταλήγω..
Δεν είναι κατηγορία αυτό που είπα..
Θλιβερή διαπίστωση είναι γιατί κι εγώ γυναίκα είμαι ασχέτου ιδιότητος..

θα βγει και ο λιλας τωρα να λεει οτι τρωμε πουτσο ολοι καθοτι ολος ο κοσμος λεει πουστη σε καθε κουβεντα   :crazy:

Επισκέπτης

Ρε Κατερινα , εδω εισαι φαουλ ομως. Αντε να το λεει ο καθε πικραμενος μαλακας. Να το λενε και γυναικες προς γυναικες ομως ειναι τρισχειροτερο. Πουτανα ειναι η εκδιδομενη . Αυτη που αμοιβεται , που εχει ταριφα. Η αλλη μπορει να ειναι παρτολα , καριολα , ψωλα, αλλα πουτανα δεν ειναι. Και αυτο το "πουτανα στην ψυχη" δεν μου καθεται καθολου καλα. Πουτανα ψυχη εχει μια που ειναι πουτανα και στο σωμα. Αυτη ειναι η ιδιοτητα της. Η αλλες μπορει να ειναι σκατοχαρακτηρες , βρωμες , ηλιθιες αλλα απο τη στιγμη που δεν εκδιδονται δεν εχουν πουτανα ψυχη.

*Για μενα το να με πει κανεις πουτανα , προσωπικα δεν με απασχολει. Το να γυριζει και να το λεει ,ομως, δεξια και αριστερα με πειραζει, ναι. Κι αυτο γιατι εχει αντικτυπο σε ατομα που επηρεαζονται απο μενα και την κοινωνικη μου υποσταση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Κατερινα , εδω εισαι φαουλ ομως. Αντε να το λεει ο κιαθε πικραμενος μαλακας. Να το λενε και γυναικες προς γυναικες ομως ειναι τρισχειροτερο. Πουτανα ειναι η εκδιδομενη . Αυτη που αμοιβεται , που εχει ταριφα. Η αλλη μπορει να ειναι παρτολα , καριολα , ψωλα, αλλα πουτανα δεν ειναι. Και αυτο το "πουτανα στην ψυχη" δεν μου καθεται καθολου καλα. Πουτανα ψυχη εχει μια που ειναι πουτανα και στο σωμα. Αυτη ειναι η ιδιοτητα της. Η αλλες μπορει να ειναι σκατοχαρακτηρες , βρωμες , ηλιθιες, αλλα απο τη στιγμη που δεν εκδιδονται δεν εχουν πουτανα ψυχη.

*Για μενα το να με πει κανεις πουτανα , προσωπικα δεν με απασχολει. Το να γυριζει και να το λεει ομως δεξια και αριστερα με πειραζει, ναι. Κι αυτο γιατι εχει ανρικτυπο σε ατομα που επηρεαζονταο απι μενα και την κοινωνικη μου υποσταση.

σα να τα ετσουξες στην τελευταια σειρα φαινεται :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom