Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ειμαι hot και spicy, τι να κανω?
ειμαι hot, τι να κανω?
Τι έτος γράφει το δικό σου ημερολόγιο?
Τωρα συνειδητοποιησα γιατι γεμισαμε στα θρεντς γυναικες αυτην την ωρα. Παιζει η Εθνικη.
Τωρα συνειδητοποιησα γιατι γεμισαμε στα θρεντς γυναικες αυτην την ωρα. Παιζει η Εθνικη.
ρε μλκ μας έκαψες
Βασικά..εσείς οι άντρες το έχετε δηλώσει...δεν το λέω εγώ..
Δεν το κατέχεις μάλλον που καταλήγω..
Δεν είναι κατηγορία αυτό που είπα..
Θλιβερή διαπίστωση είναι γιατί κι εγώ γυναίκα είμαι ασχέτου ιδιότητος..
για λεγε τι θες να πεις............................................................
ρε μλκ μας έκαψες
θα βγει και ο λιλας τωρα να λεει οτι τρωμε πουτσο ολοι καθοτι ολος ο κοσμος λεει πουστη σε καθε κουβεντα
θα βγει και ο λιλας τωρα να λεει οτι τρωμε πουτσο ολοι καθοτι ολος ο κοσμος λεει πουστη σε καθε κουβεντα
Ρε Κατερινα , εδω εισαι φαουλ ομως. Αντε να το λεει ο κιαθε πικραμενος μαλακας. Να το λενε και γυναικες προς γυναικες ομως ειναι τρισχειροτερο. Πουτανα ειναι η εκδιδομενη . Αυτη που αμοιβεται , που εχει ταριφα. Η αλλη μπορει να ειναι παρτολα , καριολα , ψωλα, αλλα πουτανα δεν ειναι. Και αυτο το "πουτανα στην ψυχη" δεν μου καθεται καθολου καλα. Πουτανα ψυχη εχει μια που ειναι πουτανα και στο σωμα. Αυτη ειναι η ιδιοτητα της. Η αλλες μπορει να ειναι σκατοχαρακτηρες , βρωμες , ηλιθιες, αλλα απο τη στιγμη που δεν εκδιδονται δεν εχουν πουτανα ψυχη.
*Για μενα το να με πει κανεις πουτανα , προσωπικα δεν με απασχολει. Το να γυριζει και να το λεει ομως δεξια και αριστερα με πειραζει, ναι. Κι αυτο γιατι εχει ανρικτυπο σε ατομα που επηρεαζονταο απι μενα και την κοινωνικη μου υποσταση.
σα να τα ετσουξες στην τελευταια σειρα φαινεται