Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι... τις κοτσανολογιες του αντισθενη περιμεναμε για να βγαλουμε συμπερασμα. Ξεκινησε με το κοκκινιζω... συνεχισε με το μοκο στις παραθεσεις του τσολια.. ο γυρισε στα μου καναν αναφορες για σενα, το ανασκευασε ηταν η πιο βαρια βρισια που ακουσα, το εριξε στο γελιο και στο ξεφαντωμα και στο τελος μας ειπε και οτι ο πλε ειναι βλαξ.
Δεν τον ειχα πολυ δει να γραφει και εχασα πασα ιδεα. Οχι οτι ειχα καμμια μεγαλη αλλα ενα στοιχειωδες μυαλο θεωρουσα οτι θα χε. Αλλα τελικα ειναι το θρασσος του αμορφωτου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Φίλε wolfakis τα 'παμε. Εδώ και καιρό έχω πάρει ένα σωρό αναφορές για δαύτον. Ο Δερβέναγας του site μας το παίζει και αποφασίζει ποιός είναι νταβάς και ποιός όχι και τους βρίζει πατόκορφα όλους. Ίσως και να έβγαζα ανώνυμα τις αναφορές να δείτε περί τίνος πρόκειται. Αυτό και τπτ άλλο. Και με την τελευταία μαλακία ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.512
Πόντοι
5.565
Η μεγαλύτερη και ανεκπλήρωτη απουσία του Bourdela είναι ο Chrysargos, τελεία και παύλα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άσε τις επιλεκτικές ευαισθησίες.

Χίλια δίκηα έχει ο Αντισθένης.

Όταν έλεγες ΕΜΕΝΑ παιδεραστή και χωρίς κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο όλα ήταν ωραία και καλά;;;

Και εξηγούμαι.

Πέταξε μία ανοησία ο Γέοπας περί 50ρηδων (με την οποία τα πήραν σοβαρότερα και Geopon και ο jorgekavlares), του απάντησα μισοαστεία - μισοσοβαρά αλλά εσύ πετάχτηκες να τον υπερασπιστείς.

Να τον υπερασπιστείς και να πετάξεις υπονοούμενα για τον jorgekavlare περί παιδεραστίας:

Σου υπενθύμισα το αυτονόητο, ότι υπάρχει νόμος και ότι εσύ δεν μπορείς να είσαι ο τιμητής των πάντων:

ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ;;;;;;;

Και τώρα ζητάς και τα ρέστα;;;;

1000 δίκηα έχει ο Αντισθένης.

1000 δίκηα.

ωπ ωπ

νέα δεδομένα

διόρθωση
δεν έχει χίλια δίκια ο αντισθένης, γιατί αν τον ενδιέφερε η παιδεραστία στο φόρουμ θα έκανε ήδη κάτι γι'αυτούς που λένε ότι θέλουν να πηδάνε ανήλικα
ΟΜΩΣ, αν είναι έτσι, όχι και να θίγεται τώρα ο πλε ως έτερη πιπίτσα και να φωνάζει για λάσπες

έλεος, μπουρδελοφόρουμ λέτε ότι είναι, γεμάτο κοριτσάκια το βλέπω τώρα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΔΗΛΩΝΩΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΓΚΗΝΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ,ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ . ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ..

ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.....           :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Ρε boomb μπορείς να μου δείξεις ένα post με κάποιον που θέλει να κάνει αυτό που λες; Εγώ αντιθέτως μπορώ να ανατρέξω στα σκουπίδια και στους αποκλεισμένους λογαριασμούς να βρω αυτό που λες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ολα χρειαζονται.
Εχει δικιο ο σταμ
Και η μαλακια χρειαζεται
και το σκυλογαμησι σε μια πουτα
και το σκυλογαμησο σε μια γκομενα
αλλα και η μελετη ρε αδερφε
μετα την μελετη πας να ριξεις και κανα
πουτσο. Δεν σε εμποδιζει κανεις.
Παιρνεις το αμαξακι και τουγρου για την
Φυλης και την Λιοσιων
εχω αδικο? ΑΦΟΥ υπαρχει το συστημα

Kostas396

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Άσε τις επιλεκτικές ευαισθησίες.
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
με τις παραθεσεις που κανεις,δικαιωνεσαι ε???
καλος μαλακας εισαι & εσυ..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Φίλε wolfakis τα 'παμε. Εδώ και καιρό έχω πάρει ένα σωρό αναφορές για δαύτον. Ο Δερβέναγας του site μας το παίζει και αποφασίζει ποιός είναι νταβάς και ποιός όχι και τους βρίζει πατόκορφα όλους. Ίσως και να έβγαζα ανώνυμα τις αναφορές να δείτε περί τίνος πρόκειται. Αυτό και τπτ άλλο. Και με την τελευταία μαλακία ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

και παλι δεν ειναι απαντηση αυτη ρε Αντι...

ο καθεις λεει το μακρυ κ το κοντο του, στον πλε κολλησες? ο καθενας εχει δικο του τροπο να εκφραζει τις αποψεις του...αν ειμασταν ολοι οι ιδιοι τωρα θα σου απαντουσα "ποσο βλάξ"...

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΔΗΛΩΝΩΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΓΚΗΝΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ,ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ . ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ..

ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.....           :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
να τα χιλιασεις με πολλα μουνια στο καβλι σου :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε boomb μπορείς να μου δείξεις ένα post με κάποιον που θέλει να κάνει αυτό που λες; Εγώ αντιθέτως μπορώ να ανατρέξω στα σκουπίδια και στους αποκλεισμένους λογαριασμούς να βρω αυτό που λες.

βεβαίως, σου τα παρέθεσε ήδη ο ψωλιάς

οι λογαριασμοί πλέον μπορεί να είναι αποκλεισμένοι, όμως τα ποστ υπαρχουν και αυτοί που τα έγραψαν συνέχιζαν να γράφουν για πολύ καιρό μετά από αυτό το θρεντ

δεν πειράζει, είπες κι εσύ να πεις μια μαλακία για να δικαιολογήσεις το μπαν
το τελευταίο σου ποστ έπρεπε να το γράψεις από την αρχή, ΑΝ έπρεπε καν να γράψεις κάτι
αυτό σου λέω τόση ώρα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ολα χρειαζονται.
Εχει δικιο ο σταμ
Και η μαλακια χρειαζεται
και το σκυλογαμησι σε μια πουτα
και το σκυλογαμησο σε μια γκομενα
αλλα και η μελετη ρε αδερφε
μετα την μελετη πας να ριξεις και κανα
πουτσο. Δεν σε εμποδιζει κανεις.
Παιρνεις το αμαξακι και τουγρου για την
Φυλης και την Λιοσιων
εχω αδικο? ΑΦΟΥ υπαρχει το συστημα
Εγω διαβάζω αστροφυσικη....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δε δικαιώνεται, σε ξεβρακώνει μπροστά σε όλη την πλατεία

που καθόσουν και φώναζες ότι σου πετάνε λάσπη
όταν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου τουλάχιστον ας φωνάζεις για κάτι που δεν έχεις κάνει και ο ίδιος  :boobies:

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
διεγραψε τον πλεζ και ειναι κωστας δηλαδη τι στο πουτσο εγινε απολυτος τιποτα θα τα χωνει ως κωστας  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω διαβάζω αστροφυσικη....

Τα σπαει τυπε
Κατι για μελανες οπες (μετα πας και στην μαυρη και εξεταζεεις την μελανη οπη της στην Λιοσιων)
κατι για σκουληκοτρυπες τυπε
καμπυλωση του συμπαντος.
Γενικα ολα αυτα τα σπανε...

ταξιδια στον χωροχρονο κτλπ
βλεπω ντοκιμαντερς τυπε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Έτσι μπράβο.

Επί των παραθέσεων έχεις να πεις κάτι;;;

Πέταξες λάσπη περί παιδεραστίας για εμένα και για 2 άλλα μέλη τελείως αδικαιολόγητα;;;

Ναι ή όχι;;;;

Και επί της ουσίας: φυσικά καλός μάλάκας είμαι και εγώ.

Αλλά ο Αντισθένης έχει δίκηο και το ξέρεις πολύ καλά.

Και εκείνο που δεν θέλεις να παραδεχθείς είναι ότι τόσο καιρό εκμεταλλευόσουν την ανοχή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom