tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Όχι. Είναι λάθος που δεν είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό τώρα.
+
Όχι. Είναι λάθος που δεν είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό τώρα.
Άσε τις επιλεκτικές ευαισθησίες.
Χίλια δίκηα έχει ο Αντισθένης.
Όταν έλεγες ΕΜΕΝΑ παιδεραστή και χωρίς κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο όλα ήταν ωραία και καλά;;;
Και εξηγούμαι.
Πέταξε μία ανοησία ο Γέοπας περί 50ρηδων (με την οποία τα πήραν σοβαρότερα και Geopon και ο jorgekavlares), του απάντησα μισοαστεία - μισοσοβαρά αλλά εσύ πετάχτηκες να τον υπερασπιστείς.
Να τον υπερασπιστείς και να πετάξεις υπονοούμενα για τον jorgekavlare περί παιδεραστίας:
Σου υπενθύμισα το αυτονόητο, ότι υπάρχει νόμος και ότι εσύ δεν μπορείς να είσαι ο τιμητής των πάντων:
ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ;;;;;;;
Και τώρα ζητάς και τα ρέστα;;;;
1000 δίκηα έχει ο Αντισθένης.
1000 δίκηα.
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Άσε τις επιλεκτικές ευαισθησίες.
Φίλε wolfakis τα 'παμε. Εδώ και καιρό έχω πάρει ένα σωρό αναφορές για δαύτον. Ο Δερβέναγας του site μας το παίζει και αποφασίζει ποιός είναι νταβάς και ποιός όχι και τους βρίζει πατόκορφα όλους. Ίσως και να έβγαζα ανώνυμα τις αναφορές να δείτε περί τίνος πρόκειται. Αυτό και τπτ άλλο. Και με την τελευταία μαλακία ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
να τα χιλιασεις με πολλα μουνια στο καβλι σουΔΗΛΩΝΩΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΓΚΗΝΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ,ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ . ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ..
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε boomb μπορείς να μου δείξεις ένα post με κάποιον που θέλει να κάνει αυτό που λες; Εγώ αντιθέτως μπορώ να ανατρέξω στα σκουπίδια και στους αποκλεισμένους λογαριασμούς να βρω αυτό που λες.
δεν ειναι λασπη οτι ειμαι παιδεραστης???όχι και να θίγεται τώρα ο πλε ως έτερη πιπίτσα και να φωνάζει για λάσπες
Εγω διαβάζω αστροφυσικη....Ολα χρειαζονται.
Εχει δικιο ο σταμ
Και η μαλακια χρειαζεται
και το σκυλογαμησι σε μια πουτα
και το σκυλογαμησο σε μια γκομενα
αλλα και η μελετη ρε αδερφε
μετα την μελετη πας να ριξεις και κανα
πουτσο. Δεν σε εμποδιζει κανεις.
Παιρνεις το αμαξακι και τουγρου για την
Φυλης και την Λιοσιων
εχω αδικο? ΑΦΟΥ υπαρχει το συστημα
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
με τις παραθεσεις που κανεις,δικαιωνεσαι ε???
καλος μαλακας εισαι & εσυ..
Εγω διαβάζω αστροφυσικη....
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
με τις παραθεσεις που κανεις,δικαιωνεσαι ε???
καλος μαλακας εισαι & εσυ..