georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Σιγά μην μπορεσείς,παίζει να έχουνε φτάσεις τις 230 μέχρι αύριο!!!![]()
γάμησέ τα. αυτό παθαίνω συνέχεια ρε
Σιγά μην μπορεσείς,παίζει να έχουνε φτάσεις τις 230 μέχρι αύριο!!!![]()
Ρε παίκτη πραγματικά τί μπορεί να σου λήψει για εξηγησέ μου λίγο...Τυπε να ξερεις πως οτι και αν λες σε παω με τα χιλια...
Προσωπικα εμενα μου χουν ληψει λιγάκι η γκομενες αλλα λογο οικονομικης καταστασης δεν τα βγάζω περα...
Αλλα σκεψου εαν αφησεις τον αγοραιο ερωτα για καποια γκομενα για 2-3 χρονια δεν θα σου ληψει?
Ρε παίκτη πραγματικά τί μπορεί να σου λήψει για εξηγησέ μου λίγο...
Τί είναι αυτό που εσένα π.χ. σε γεμίζει;;;
Η πουτάνα υποκατάστατο είναι.
Τυπε να ξερεις πως οτι και αν λες σε παω με τα χιλια...
Προσωπικα εμενα μου χουν ληψει λιγάκι η γκομενες αλλα λογο οικονομικης καταστασης δεν τα βγάζω περα...
Αλλα σκεψου εαν αφησεις τον αγοραιο ερωτα για καποια γκομενα για 2-3 χρονια δεν θα σου ληψει?
ΓΙΑΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΑΛΙΑΣ , ΜΠΡΟΣ ΓΚΕΡΜΟΣ( ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ) ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ,( ΠΟΥΤΑΝΣ) Α ΡΕ ΠΑΠΑΣΑΛΙΑ![]()
Δεν ξερω ρε τι να πω? Αρωστια? ΕθΙΣΜΟΣ? ισως....Ρε παίκτη πραγματικά τί μπορεί να σου λήψει για εξηγησέ μου λίγο...
Τί είναι αυτό που εσένα π.χ. σε γεμίζει;;;
Η πουτάνα υποκατάστατο είναι.
Αποψεις....σωστός. η πουτάνα είναι υποκατάστατο του αυνανισμού
Και ο αυνανισμός της γκόμενας...σωστός. η πουτάνα είναι υποκατάστατο του αυνανισμού
φερτον και αυτον να γινει νταραβερι να ξεφυγουμε εντελως![]()
![]()
δεν κοβουμε τις μαλακιες οτι και να ειπε ο πλεζ τελειωσε να επανελθει γιατι εχουμε και τον επιστημονα που τα λεει χαρμα
με τα μονοπατια της φυλης και τις ηδονες στην λιοσιων
Δεν ξερω ρε τι να πω? Αρωστια? ΕθΙΣΜΟΣ? ισως....
Αλλα ειμαι βαθυτατα συγκινημένος που σε 10 μερες κλείνω 3 χρονια σε αυτον το χώρο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσκυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΦυσικα και θα μας λειψει ο αγοραιος ερωτας
Ειναι τοτε που θα θυμαμαι νοσταλγικα τον πρωτο μου αγοραιο
πεοντα που ειχα ριξει στην κ.κ Βανεσσα.
Ηταν ενα αθωο απογευματακι του Ιουλιου
για το οποιο κανεις δεν γνωριζε πως θα υπηρχε
τετοια καταληξη , ουτε εγω ο ιδιος
επομενως μετα την μελετη και τις επιστημονικες αποδειξεις
κινησα προς την Αγαθουπολεως για να παραδωσω το πνευμα μου
σε λιγες στιγμες ηδονης και ακολασιας με αυτο το μελαχροινο διαβολο.
Τελικα το πετυχα
δεν υπαρχει λογος..ρε Αντι, δεν λεω να κοψετε κουτσα-κουτσα τις μλκιουλες σαν τα κοριτσακια της σχολης και να μιλησετε ντρετα?
στην λεει τοσην ωρα και του απαντας "ποσο βλαξ" με το χαζο ιμοτικον? δεν δειχνεις ειρωνας-αλαζονας αλλα βλακας, εσυ, που δεν του αντιπαραθετεις επιχειρρηματα ή αν εχεις τεκμηρια για να φανει οτι οντως ηταν δικαιη η διαγραφη του...
Εθισμός σίγουρα όχι γιατί θα έπρεπε να την είχα πατήσει κ να ήμουνα συνέχεια εκεί.Δεν ξερω ρε τι να πω? Αρωστια? ΕθΙΣΜΟΣ? ισως....
Αλλα ειμαι βαθυτατα συγκινημένος που σε 10 μερες κλείνω 3 χρονια σε αυτον το χώρο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι. Είναι λάθος που δεν είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό τώρα.Βρίζει πολύ και άσχημα, αυτό είναι αλήθεια. Πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια...αλλά μετά από 3 χρόνια με 40 χιλ. ποστ, τώρα καταλάβατε ότι βρίζει;
εχουμε πει οτι ειμαι μεγαλος μαλακας..
τεραστιος αληταμπουρας..
οτι πρεπει να με μαστιγωσουν στην πλατεια συνταγματος..
αλλα οχι & παιδερας παιχτη..
θα μου πεις & τι σε νοιαζει αφου εισαι ενα νικ πισω απο μια οθονη???
με νοιαζει γιατι εχω πιει 1-2 ποτα με καποιους μαλακες απο εδω μεσα & δεν περιμενα τετοια πουστια..
πρεπει να κανω τουμπεκι για το κωλοσκουπακι & να σαλιωνω την πικρουλα???
δεν σφαξανε..
αντε να τα γραψω παλι εγω με το ονομα τους,αφου ετσι & αλλιως εχω το ακαταλογιστο..
οι παιδεραστες δεν εχουν ηλικια..
το να γαμας εντελως απειρα πιπινια που κανουν πραγματικη αγγαρεια ειναι ντεφακτο λανθανουσα παιδεραστια..
το επομενο βημα ειναι να κατεβεις ταϋλανδη για πραγματικα ανηλικα..
περαστικα..
Το μόνο κριτήριο είναι αυτό που ο νόμος ορίζει ως ηλικία ενηλικίωσης για σεξουαλικές σχέσεις.
Αν ο νόμος ορίζει τα 18 έτσι είναι.
Ούτε ντεφάκτο ούτε ντεγιούρε.
σου γαμω τον νομο ρε μαλακα..
[size=20pt]τι εγινε χτυπησα ευαισθητη χορδη & ανελαβες την υπερασπιση των παιδεραστων???[/size]
τι κανεις πως δεν καταλαβαινεις ρε κωλοτρυπιδουλη???
οτι ναι μεν σε καλυπτει ο νομος που εφτιαξε ενας αλλος παιδεραστης,αλλα ειναι αηδια το να γαμας εντελως απειρα πιπινια που κανουν πραγματικη αγγαρεια???
[size=20pt]σαλτα & γαμησου & εσυ & οι ομοιοι σου λεμε..
[/size]
μια ζωη ετεροχρονισμενος εσυ...Ο ΠΛΈΖΟΥΡΑς ΤΈΛΕΙΩΣΕ ? ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ...![]()
![]()
δεν υπαρχει λογος..
οσοι συμμετεχουν στο site ξερουν τι εχει παιχτει..
ο αντισθενης εχει δικαιο λεμε..
νομος ειναι το δικαιο του αντμιν..
δικο του το μαγαζι,οτι θελει κανει..
ολα καλα..
σιγα τα ωα..
απλα μια ψυχη ηθελε να μου απαντησει σε ενα pm & με πηρε τηλ γιατι δεν μπορουσε..
τσαμπα εχασα 3 ωριτσες υπνου με τον χαζομαλακα & την φαιδρη δικαιολογια του..
Υ.Γ μπορει να το εκανε & επιτηδες για ν ανεβει η θεαματικοτητα..
μεγαλο στρακι λεμε..
αιμα & σπερμα το ονομα της συνταγης..
εννοω τελειωσε το θεμα να επανελθει ως πλεζουρας(τον διεγραψαν γιατι κοποια μπινελικωσε η τα χωσε σε καποιον κατι τετοιο)Ο ΠΛΈΖΟΥΡΑς ΤΈΛΕΙΩΣΕ ? ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ...![]()
![]()