Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οι ζωές μας αλλάζουν - δεν υπάρχει περίπτωση τώρα πια να φθείρομαι στα πολιτικά με τις απόψεις του κάθε πυροβολημένου εδώ μέσα. Έχει την πλάκα του, αλλά μέχρι εκεί. Ο περσόνας αντίθετα (και του το είπα ουκ ολίγες φορές), μου έδινε την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να χώσει μπουκέτο στην οθόνη. :cheesy:

Sorry, αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή όπως έγραφε και το ΚΛΙΚ κάποτε. ;)

δεν εχεις αδικο!
κι εγω αυτη τη σταση λεω να κρατησω αλλα ωρες-ωρες τα παιρνω.
Πρεπει να δουμε το φορουμ σαν ασκηση διατηρησης της ψυχραιμιας.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Welcome back και δημοσίως!

Τώρα μένει να δούμε τι κάνει ο Enforcer...

Καμμία πληροφορία κανείς;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καθεστε και ασχοληστε με το καθε σκουπιδι που ξεβρασε η κοινωνια μεσα στο ιντερνετ.
να μου πειτε για ατομα που χαθηκαν οπως οι μουνιντζα-σεβαλιε-μπλασκος- και καποιοι αλλοι που γραφουν πολυ σπανια πλεον,να πω οτι οντως ειναι απωλειες για το σαιτ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
καθεστε και ασχοληστε με το καθε σκουπιδι που ξεβρασε η κοινωνια μεσα στο ιντερνετ.
να μου πειτε για ατομα που χαθηκαν οπως οι μουνιντζα-σεβαλιε-μπλασκος- και καποιοι αλλοι που γραφουν πολυ σπανια πλεον,να πω οτι οντως ειναι απωλειες για το σαιτ.
Κανείς δεν είναι απώλεια για τίποτα - όλοι προσωρινοί είμαστε σ' αυτόν τον εικονικό πλανήτη και όποιος πιστεύει ότι θα διαμορφώσει κουλτούρα εκτοξεύοντας μπινελίκια εδώ μέσα, είναι μακρυά νυχτωμένος.

Αυτό γίνεται μόνο στην πραγματική ζωή με τις αγάπες μας, τις απώλειές μας και τα δημιουργικά λάθη που κάνουμε όλοι στην πορεία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κανείς δεν είναι απώλεια για τίποτα - όλοι προσωρινοί είμαστε σ' αυτόν τον εικονικό πλανήτη και όποιος πιστεύει ότι θα διαμορφώσει κουλτούρα εκτοξεύοντας μπινελίκια εδώ μέσα, είναι μακρυά νυχτωμένος.

Αυτό γίνεται μόνο στην πραγματική ζωή με τις αγάπες μας, τις απώλειές μας και τα δημιουργικά λάθη που κάνουμε όλοι στην πορεία.
σωστος ο φιλος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Thrash till death  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[size=10pt][size=10pt]1personaταρχιδιαμουκρατα [/size][/size]   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο τελευταιος των μοικανων της μαλακιας που το βαρουσε....

ο πανεπιστημονας του σαιτ ο ξερολας του σαιτ ο πιο πλουσιος ανθρωπος στο σαιτ :jerking: :jerking: :jerking:

ο γνωστης του ποδοσφαιρου της πολιτικης και γενικα ο πρωθυπουργος του bourdela.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στα αρχιδια μας ....

υγ..
θα ξαναγυρισει σε μια εβδομαδα το πολυ...

ενα ακομη πρεζονι του διαδυκτιου ειναι. . :sunglasses:

πες τα χρυσοστομε!
αντε γιατι πολυ μας τα ειχαν πρηξει μερικοι που ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ απο τους "αξιωματουχους" του φορουμ ειχαν παρει ψηλα τον αμανε!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι παπαρες και μαλακες που ειστε παντως!!!!    οκ βγαλατε τα complex σας πανω στον περσονα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom