stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εδω ειναι ο μαλακας και παρακολουθει...
σε λιγοτερο απο εβδομαδα θα γραφει....
ρε πριστιν .....που ησουν τοσο καιρο;φυλακη;Τι έγινε ρε μαλάκες? Αποχώρησε ο περσόνας? Fucking hell - απίστευτο!!!
Έλα ρε gl - 17000+ posts - το κωλοβαράτε με τη boobie μέρα νύχτα??ρε πριστιν .....που ησουν τοσο καιρο;φυλακη;
welcome back.....
αστα αυτα ρε....εσυ εβγαζες εξω το χρημα και δεν το βρισκει τωρα ο γιωργακης;Έλα ρε gl - 17000+ posts - το κωλοβαράτε με τη boobie μέρα νύχτα??
Όχι φυλακή ρε καρντάσι - έπαθα έτσι ας ούμε μια κρίση εσωστρέφειας μετά τη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας. Το πήρα κάπως βαριά - καταλαβαίνεις...
μα τι ωραια μπουτακια...... :-*Παρατηρήσεις:
1)Σας καίει που δεν γράφει πια ακόμα και σε εσάς που τον βρίζετε ασύστολα(για να μην πω ακόμα περισσότερο καίει αυτούς)
2)Αποκλείεται να μην γράφει εξαιτίας του εν λόγω θρεντ..απλά βαρέθηκε ,ξενέρωσε,κάνει off κτλ κτλ.
3)Να επιστρέψει πίσω άμεσα.Και αυτός και ο Πλέζουρας.Μορφές.
Ναι, μπήκα σε μια φάση να σπρώξουμε top class τραβέλια σε κάτι εφημέριους στο Βατικανό - καλά λεφτά σειραααααααααά.αστα αυτα ρε....εσυ εβγαζες εξω το χρημα και δεν το βρισκει τωρα ο γιωργακης;
οχι,εβαλα βυσμα .....Εσένα γιατί σου βάλανε σκατουλί χρωματάκι ρε gl - έχεις πηδήξει όλη τη Θεσσαλονίκη?
55 posts την ημέρα? Μόνοοοοοοο??υγ δες προφιλ μου....
αλλο ειπα να δεις ....τεσπα....τοπο διαμονης...55 posts την ημέρα? Μόνοοοοοοο??
Έχεις λειώσει μωρή κουφάλα στο μπορντέλα - να σου πω... ο arcans που έχει φτάσει? 1500 νούμερο?
Α - δεν το πρόσεξα. Τι κάνεις στη Λάρισα ρε φίλε - let me guess. Καμιά φορτόγκα από την Ελασσόνα με επταψήφιο λογαριασμό?αλλο ειπα να δεις ....τεσπα....τοπο διαμονης...
τι αλλα νεα;γαμαμε τιποτα;
Τι έγινε ρε μαλάκες? Αποχώρησε ο περσόνας? Fucking hell - απίστευτο!!!
ταφος......Α - δεν το πρόσεξα. Τι κάνεις στη Λάρισα ρε φίλε - let me guess. Καμιά φορτόγκα από την Ελασσόνα με επταψήφιο λογαριασμό?
Βρίσκομαι στα κρυφά με μια παντρεμένη - μην το πεις πουθενά όμως, ε?
ελα τυπε μου που εισαι εσυ ρε55 posts την ημέρα? Μόνοοοοοοο??
Έχεις λειώσει μωρή κουφάλα στο μπορντέλα - να σου πω... ο arcans που έχει φτάσει? 1500 νούμερο?
Ο μόνος τρόπος για να κόψει ο περσόνας το Ιντερνετ είναι να μας την πέσουν οι εξωγήινοι - αλλά κι εκεί θα έχει κάποιο κονέ, είναι σίγουρο.Και δεν τον αφήνουν να αγιάσει οι τυμβωρύχοι!
Ρε θα επιστρέψει και η γη θα τρέμει ρεεεεεεεεεεεεεεεε!
Που' σαι ρε Πρίστν; Όλα καλά;
Όλα τα καλά παιδιά εδώ βλέπω - τύπε μου πάω στο thread των γαύρων. Τι πίπα ήταν αυτή από τον μπαοκ?ελα τυπε μου που εισαι εσυ ρε
χαθηκες
ο παμμεγιστος αρκανς εχει γινει καλο παιδι
δεν βριζει και παει εκκλησια καθε κυριακη
ηταν συμπτωση η επιστροφη σου σημερα τυπε?Όλα τα καλά παιδιά εδώ βλέπω - τύπε μου πάω στο thread των γαύρων. Τι πίπα ήταν αυτή από τον μπαοκ?
εγω το συνδύασα με τη τσόντα της Ντούβληηταν συμπτωση η επιστροφη σου σημερα τυπε?