Νέα

Aπο σεξ πως πάμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
για βαλε καμια ενδεικτικη φωτο αντιστοιχης εμφανισης
γτ κ στα θρεντ των συλλογων λενε για πολλες οτι ειναι μπαζα κ αμα περναγαν απο καμια καφετερια θα στραβολαιμιαζε ολος ο αρχιδοκαμπος

μακαρι να ταν ετσι, αλλα οταν λεω μπαζακια εννοω μπαζακια  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τι εστι μπαζο ? :rolleyes:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ναι αλλα μπροστα τουs.........δεν τα αποκαλουμε ετσι..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κουκλαρεεεεεεεεεs   :grin: :grin: :grin:

Αφου ειναι οι μισες και οχι ολες μην ανυσηχεις  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυποι μου θυμαμαι μια χοντρη που πηδουσα, ηταν συμφοιτητρια καποιων φιλων μου και την κοροιδευαν και ντρεπομουν να τους πω οτι τη γαμαω  :2funny: και της ελεγα κι αυτηνης να μην της ξεφυγει τιποτα πουθενα, διοτι ειμαι τζεντλεμαν και δε θα ηθελα να εκτεθει  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

τυποι μου θυμαμαι μια χοντρη που πηδουσα, ηταν συμφοιτητρια καποιων φιλων μου και την κοροιδευαν και ντρεπομουν να τους πω οτι τη γαμαω  :2funny: και της ελεγα κι αυτηνης να μην της ξεφυγει τιποτα πουθενα, διοτι ειμαι τζεντλεμαν και δε θα ηθελα να εκτεθει  :2funny:
Εγω  απλα  τιs πηγαινα  σε  ερημο-καφετεριεs που δεν παταγε ψυχη........Για να μην μαs δουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μιλαμε  για αματσερs..........Καμμια σχεση με εδω.......
Εχει καφετεριεs και στο....Μενιδι
αντε τσιμπηστε μια καλη να ξερετε
θεαθηναι στο χαιδαρι δεν ξερω αν αλλαξε ονομα εχω να παω χρονια
εχει και ανετο παρκινγκ σαν χωραφι
μετα τον καφε ανετα παιζει  :pipa1: στο αμαξι :sunglasses:
και σαν καφετερια λεει :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αντε τσιμπηστε μια καλη να ξερετε
θεαθηναι στο χαιδαρι δεν ξερω αν αλλαξε ονομα εχω να παω χρονια
εχει και ανετο παρκινγκ σαν χωραφι
μετα τον καφε ανετα παιζει  :pipa1: στο αμαξι :sunglasses:
και σαν καφετερια λεει :sunglasses:

Φτανει να μην εχει πολλα φωτα.....Οσο πιο πολλα σκοταδια αν γινεται....Και  ερημικα :grin: :grin:

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ποιες είναι οι πιο “δύσκολες” Ευρωπαίες;
Μπορεί η νέα γενιά γυναικών, που είναι περισσότερο κυνηγοί νακάνουν one night stand όσο εύκολα μιλούν, αναπνέουν και κοιμούνται, αλλά φαίνεται πως από χώρα σε χώρα αυτό έχει αρκετή απόκλιση.

Η Ελληνίδα φαίνεται πως επάξια κέρδισε τον τίτλο της "πιο δύσκολης" στην Ευρώπη, καθώς όπως όλα....
δείχνουν, οι άντρες δυσκολεύονται αρκετά για να την κατακτήσουν.

Έτσι, το δικό μας κορίτσι μας βγάζει ασπροπρόσωπους, αφού σε αντίθεση με τις Σουηδέζες, δείχνει να είναι πιο συγκεκριμένη σε αυτό που θέλει, το διεκδικεί, αλλά ταυτόχρονα κρατά την ισορροπία της, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και την ασταμάτητη εναλλαγή ερωτικών συντρόφων.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Ποιες είναι οι πιο “δύσκολες” Ευρωπαίες;
Μπορεί η νέα γενιά γυναικών, που είναι περισσότερο κυνηγοί νακάνουν one night stand όσο εύκολα μιλούν, αναπνέουν και κοιμούνται, αλλά φαίνεται πως από χώρα σε χώρα αυτό έχει αρκετή απόκλιση.

Η Ελληνίδα φαίνεται πως επάξια κέρδισε τον τίτλο της "πιο δύσκολης" στην Ευρώπη, καθώς όπως όλα....
δείχνουν, οι άντρες δυσκολεύονται αρκετά για να την κατακτήσουν.

Έτσι, το δικό μας κορίτσι μας βγάζει ασπροπρόσωπους, αφού σε αντίθεση με τις Σουηδέζες, δείχνει να είναι πιο συγκεκριμένη σε αυτό που θέλει, το διεκδικεί, αλλά ταυτόχρονα κρατά την ισορροπία της, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και την ασταμάτητη εναλλαγή ερωτικών συντρόφων.
το κακο με την ελληνιδα ειναι οτι ειναι δυσκολη σε σενα που την κυνηγας και παει και πηδιεται με οποιο μαλακα βρει οταν την παρατησεις

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

τυποι μου θυμαμαι μια χοντρη που πηδουσα, ηταν συμφοιτητρια καποιων φιλων μου και την κοροιδευαν και ντρεπομουν να τους πω οτι τη γαμαω  :2funny: και της ελεγα κι αυτηνης να μην της ξεφυγει τιποτα πουθενα, διοτι ειμαι τζεντλεμαν και δε θα ηθελα να εκτεθει  :2funny:
δεν υπαρχει ντροπη συναγωνιστη σε αυτα,και εγω εχω ποτισει 2-3 μπουρουχες σε περιοδους ξηρασιας,δες το σαν να εκανες ψυχικο,παντως οι χοντρες τα κανουν ολα!!αρε αννουλα να εισαι καλα που σου ειχα ξεχαρβαλωσει την βαλβιδα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom