Νέα

Aπο σεξ πως πάμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποια θεια σου;
Αυτην απο το Κιλκις που ειχε βγει στην Πανια για να κραξει τον ανεπροκοπο τον ξαδερφο σου;
Ασε θα της στειλεις μια μπομπονιερα.

Βλέπεις και Πάνια ρε θείο;;;; Γαμώ το επίπεδό σου,γαμώ............τέτοια μαθαίνεις ρε στα εγγόνια σου,δε ντρέπεσαι;;;;;;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Βλέπεις και Πάνια ρε θείο;;;; Γαμώ το επίπεδό σου,γαμώ............τέτοια μαθαίνεις ρε στα εγγόνια σου,δε ντρέπεσαι;;;;;;

Αβραμη τελικα οι γαλοζοαιματοι φιλοι σου θα ερθουν στον γαμο μου.
Αμα ειναι πες το εγκαιρως να βαλω αλλα δυο αρνια και κορετσια. Μη μεινουν νηστικοι...

Επισκέπτης
Σε ποιον γάμο ρε;;; Στο γάμο του καραγκιόζη; :jerking:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Σε ποιον γάμο ρε;;; Στο γάμο του καραγκιόζη; :jerking:

Ρε Αλτσχαιμερ με φραντζα. Δεν ειπαμε οτι θα εισαι κουμπαρος στο γαμο μου με την Vilma;
Ελα στα συγκαλα σου γιατι αυριο θελω να ερθεις μαζι μου για να διαπραγματευθω την προικα της...

Επισκέπτης
Ρε Αλτσχαιμερ με φραντζα. Δεν ειπαμε οτι θα εισαι κουμπαρος στο γαμο μου με την Vilma;
Ελα στα συγκαλα σου γιατι αυριο θελω να ερθεις μαζι μου για να διαπραγματευθω την προικα της...

Καλά κρασιά........................ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εγω εχω μεινει 9 μηνες αγαμαητος γτ κλαιγομουν για μια γκομενα που μ παρατησε...
αλλα οικοι ανοχης κανονικα γτ θα εσκαγε ο εγκεφαλος μου!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Aπο την παρασκευη καθε μερα γαμαω και διαφορετικη γκομενα.Και απο καμακι και απο το F/B...Καλα  :fuck2:

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πριν πολλα χρονια επειδη το επαιζα μουρη κ επιλεκτικος εκανα να γαμησω πολλους μηνες κ τελικα πηγα με μια ασχημουλα 2 μερες πριν κλεισω ενα χρονο αγαμιας...
εχω παει κ με πολυ ωραιες κοπελες αλλα το γαμησι με την ασχημουλα μου δε το ξεχνω ποτε
  :kissass: :kissass:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πιθανότατα η προικα..... που μάζευε ..ολα αυτά τα χρόνια με όλες τις.... στερήσεις, απαρτιζετε  απο μια πλουσιοτάτη σε ποικιλία συλλογή στραπ -ον και κατι μαστιγιάκια και μερικές σκελαίες σαν αυτές που είχαμε στο στρατό. 
:rolleyes: :rolleyes: :birdman: :2funny:  :rockon:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ο άντρας δε ξεμένει ποτέ από σεξ. Άλλος έχει γκόμενα ή γκόμενες, άλλος ρίχνει γκόμενα για one night stand, άλλος πηγαίνει στα studio. Οι γυναίκες είναι αυτές που ξεμένουν για αρκετό καιρό.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ο άντρας δε ξεμένει ποτέ από σεξ. Άλλος έχει γκόμενα ή γκόμενες, άλλος ρίχνει γκόμενα για one night stand, άλλος πηγαίνει στα studio. Οι γυναίκες είναι αυτές που ξεμένουν για αρκετό καιρό.
μπα ουτε οι γυναικες ξεμενουν,οσο και μπαζο και αν ειναι ολο και καποιος σαβουρας θα την σιδερωσει

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Θαυμασια ! Αυτες τις μερες κανουμε  water sex !!!

Επισκέπτης
μπα ουτε οι γυναικες ξεμενουν,οσο και μπαζο και αν ειναι ολο και καποιος σαβουρας θα την σιδερωσει

Αν μιλάς για ηλικίες μέχρι 40 ναι.
Μετά αγοράζουν μεγαλώσωμο αρσενικό σκυλί
και γίνονται αντιρατσίστριες που συχνάζουν σε μέρη με Πάκια ...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πριν πολλα χρονια επειδη το επαιζα μουρη κ επιλεκτικος εκανα να γαμησω πολλους μηνες κ τελικα πηγα με μια ασχημουλα 2 μερες πριν κλεισω ενα χρονο αγαμιας...
εχω παει κ με πολυ ωραιες κοπελες αλλα το γαμησι με την ασχημουλα μου δε το ξεχνω ποτε
  :kissass: :kissass:

Οι μισες γκομενες που εχω πηδηξει εκτος αγοραιου ειναι μπαζακια. Οι φιλοι μου εχουν βγαλει το παρατσουκλι "Ανεμομυλος"  :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλα παμε,  αν δεν ειχαμε και την κυβερνηση να μαs  πηδαει καθε τοσο.......θαλεγα οτι ειμαστε μονογαμικοι

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Οι μισες γκομενες που εχω πηδηξει εκτος αγοραιου ειναι μπαζακια. Οι φιλοι μου εχουν βγαλει το παρατσουκλι "Ανεμομυλος"  :zfuck:

για βαλε καμια ενδεικτικη φωτο αντιστοιχης εμφανισης
γτ κ στα θρεντ των συλλογων λενε για πολλες οτι ειναι μπαζα κ αμα περναγαν απο καμια καφετερια θα στραβολαιμιαζε ολος ο αρχιδοκαμπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom