xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Με 2 τέτοια μπροστά μου σίγουρα θα έριχνα 1-2 έξτρα βολές! ?
(41 είμαι)
Με 2 τέτοια μπροστά μου σίγουρα θα έριχνα 1-2 έξτρα βολές! ?
Οταν λένε οι σοφοί ότι όλα έιναι στο μυαλό κάτι ξέρουν...ένας σπφός γέροντας μου είπε μια μέρα ''λεβέντη μου να ξέρεις οτι το μυαλό είναι το καλύτερο εργαλείο του ανθρώπου, αν δεν μάθεις να το δουλεύεις θα σε σκοτώσει'' !!Μάγκες είμαι σχετικά νέος και αρχίδια όρεξη. Καθιστική ζωή 2 χρόνια καραντίνα, σάπιο φαί και άπειρο αλκόολ και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Και η Τζούλια στα καλά της να ερχόταν τώρα δεν την γαμούσα. Αλλά με gym 2 εβδομάδες είμαι πάλι πυροβόλο. Μάλλον πρέπει να γραφτώ άμεσα. Αλλά δεν έχω κάνει και το κωλοεμβόλιο. Χφτουυ
Βγες από το σπίτι κάνε πράγματα, γενικά μην μασάς, τώρα για το εμβόλιο το αφήνω στην κρίση σου, εγώ το έκανα πάντως !Σωστά μίλησε ο γέρων.
Προσπάθησε να δουλέψεις λίγο την μοναξιά, καλές είναι και παρέες κλπ , πίστεψε με θα γίνεις πολύ δυνατός μέσα από αυτό. Το να αντέχεις τον εαυτό σου σε ένα άδειο σπίτι είναι μεγαλείο, ίσως και αρετή .Σου το λέει κάποιος που έχει φάει την μοναξιά με το κουτάλι (στο παρελθόν)Κάθε μέρα λέω αύριο θα βάλω σειρά και πάλι αρχίδια. Το είχα και πριν την καραντίνα το θέμα ειδικά μετά την εγκατάλειψη από τη γκόμενα το 19. Ήρθε κι ο covid και αράχνιασα σε ένα σπίτι ολομόναχος πίνοντας ολημερίς.
Σκέψου οτί δεν είναι ''ωραίο'' να έρχεται κάποια στην ζωή σου και είτε να στην ομορφαίνει πολύ είτε να στην γκρεμίζει πολύ...Κι εγώ από τότε που έφυγα για φοιτητής από το πατρικό είμαι ολομόναχος. Μόνο όταν γνώρισα τη γκόμενα ήρθε έμεινε σε μένα για 2 χρόνια. Η ζωή μου έλαμψε. Τσιμπιόμουν για αρκετό καιρό όταν ξυπνούσα και λέω ρε φίλε μήπως ζω σε παραμύθι; Ε μετά την έκανε και πάλι απ' την αρχή γαμώ το φελέκι μου και με άπειρα χειρότερο τρόπο απ' ότι πριν. Τώρα είναι επι 10000000 άδεια όλα.
Τύπε απο περιέργεια αφού δεν γαμάς γιατί γράφτηκες στο bourdela ??Μάγκες είμαι σχετικά νέος και αρχίδια όρεξη. Καθιστική ζωή 2 χρόνια καραντίνα, σάπιο φαί και άπειρο αλκόολ και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Και η Τζούλια στα καλά της να ερχόταν τώρα δεν την γαμούσα. Αλλά με gym 2 εβδομάδες είμαι πάλι πυροβόλο. Μάλλον πρέπει να γραφτώ άμεσα. Αλλά δεν έχω κάνει και το κωλοεμβόλιο. Χφτουυ
μιχαλη συγνωμη αλλα υτο δεν ειναι ζωη ειναι προγραμμα γηροκομειου.Είμαι 50. Προσέχω την διατροφή μου χωρίς να κάνω υπερβολές. Καπνίζω περιστασιακά (ένα τσιγάρο κάθε τσικνοπέμπτη), γυμνάζομαι από 16 ετών, προσπαθώ να ελέγχω το άγχος όσο γίνεται. Οι εξετάσεις που έκανα πριν δέκα ημέρες ήταν άψογες. Ο γιατρός είπε ότι σε πενηντάρη είχε πολλά χρόνια να δεί τόσο καλές εξετάσεις.
Κάνω σεξ με την γυναίκα τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα (περίπου).Το καλοκαίρι που ήμουν χαλαρός είχε τύχει να κάνω και τρεις ημέρες συνεχόμενες. Εάν ζεις καλή ζωή και περνάς καλά με τον-την σύντροφό σου φαίνεται. Όλα ή σχεδόν όλα είναι θέμα ψυχολογίας.
Την υγεία μας να έχουμε.
Ανθρωπος που περναει καλα μονος του κανει και τους αλλους να περνανε καλα σιγουρα.Προσπάθησε να δουλέψεις λίγο την μοναξιά, καλές είναι και παρέες κλπ , πίστεψε με θα γίνεις πολύ δυνατός μέσα από αυτό. Το να αντέχεις τον εαυτό σου σε ένα άδειο σπίτι είναι μεγαλείο, ίσως και αρετή .Σου το λέει κάποιος που έχει φάει την μοναξιά με το κουτάλι (στο παρελθόν)
Σέβομαι την γνώμη σου αλλά δεν νιώθω να μου λείπει κάτι δεδομένου ότι έχω ζήσει και διαφορετικά. Να είσαι καλά φίλε μου.μιχαλη συγνωμη αλλα υτο δεν ειναι ζωη ειναι προγραμμα γηροκομειου.
εσείς τι πρόγραμμα ακολουθείτε και τι αποτελέσματα έχετε ?μιχαλη συγνωμη αλλα υτο δεν ειναι ζωη ειναι προγραμμα γηροκομειου.
Όταν λέτε πρόγραμμα εννοείτε διατροφή ή προπόνηση;εσείς τι πρόγραμμα ακολουθείτε και τι αποτελέσματα έχετε ?
σας απάντησε και χαρακτήρισε το πρόγραμμά σας ως "πρόγραμμα γηροκομείου" ... οπότε, θέλω να μάθω το δικό του πρόγραμμα, αυτό που εφαρμόζει και έχει(?) επιδόσεις ...Όταν λέτε πρόγραμμα εννοείτε διατροφή ή προπόνηση;
εχω δωσει ορκο αγαμιας και εχω λυμενα τα προβληματα.εσείς τι πρόγραμμα ακολουθείτε και τι αποτελέσματα έχετε ?
ειλικρινής και θαρραλέα η απάντησή σας ... σας ευχαριστώεχω δωσει ορκο αγαμιας και εχω λυμενα τα προβληματα.
Eίμαι 50. Τρωω ό,τι να' ναι, καπνιζω ενα πακετο τη μερα, δεν εχω γυμναστει ουσιαστικά ποτέ, αγχωνομαι τρελά καθημερινα, οι εξετασεις μου ειναι αψογες, και μπορω να κανω σεξ με γυναικα 3 με 4 φορες την εβδομαδα, αρκει να μην ειναι η ιδιαΕίμαι 50. Προσέχω την διατροφή μου χωρίς να κάνω υπερβολές. Καπνίζω περιστασιακά (ένα τσιγάρο κάθε τσικνοπέμπτη), γυμνάζομαι από 16 ετών, προσπαθώ να ελέγχω το άγχος όσο γίνεται. Οι εξετάσεις που έκανα πριν δέκα ημέρες ήταν άψογες. Ο γιατρός είπε ότι σε πενηντάρη είχε πολλά χρόνια να δεί τόσο καλές εξετάσεις.
Κάνω σεξ με την γυναίκα τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα (περίπου).Το καλοκαίρι που ήμουν χαλαρός είχε τύχει να κάνω και τρεις ημέρες συνεχόμενες. Εάν ζεις καλή ζωή και περνάς καλά με τον-την σύντροφό σου φαίνεται. Όλα ή σχεδόν όλα είναι θέμα ψυχολογίας.
Την υγεία μας να έχουμε.
Ένα λάικ ομως δεν του εκανεςειλικρινής και θαρραλέα η απάντησή σας ... σας ευχαριστώ