Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εμενα εσβησε στα 41-42 η πουτσα…
Χαιρετησε κι επισημα
Χαιρετησε κι επισημα
Τιποτα… αγαμητος απο τοτε ειμαι…Και τι έκανες;
4 χρονια… περνω μουρλοχαπα και ψοφησε η πουτσα! Καποια στιγμη ομως θα δοκιμασω με κανα σαντος η σιαλις μπας και ξαναγαμησω αν κ φοβαμαι τις παρενεργειεςΠόσα χρόνια; δεν δουλεύουν τα χάπια;
αλλοι τα παιρνουν για το φαν ρε αρχοντα τιποτα δε θα παθεις..κουμπωσε ενα σαντοζ να κανεις διατρηση μητρας και λεπτου εντερου4 χρονια… περνω μουρλοχαπα και ψοφησε η πουτσα! Καποια στιγμη ομως θα δοκιμασω με κανα σαντος η σιαλις μπας και ξαναγαμησω αν κ φοβαμαι τις παρενεργειες
τι φοβασαι ρε Στρατο,αφου ηδη τα εχεις παθει ολα ναουμε Κουμπωσε το το ρημαδη να ριξεις καναν μπουτσο4 χρονια… περνω μουρλοχαπα και ψοφησε η πουτσα! Καποια στιγμη ομως θα δοκιμασω με κανα σαντος η σιαλις μπας και ξαναγαμησω αν κ φοβαμαι τις παρενεργειες
εγω να σου πω την αληθεια αν και 40 οι επιδοσεις μου δεν εχουν πεσει ...εξαρτραται φυσικα και απο τη γυναικα.Αυτο ομως που σιγουρα νιωθω πεσμενο ειναι η διαθεση μου στο να βγω εξω να ψαξω για γκομενες.Ειναι μια διαδικασια που εχω ψιλοβαρεθει τωρα δε ξερω αν εχει να κανει με την ηλικια,αλλα αν βρω μια που να με καβλωνει πολυ στο κρεβατι,ειμαι μια χαρα.εντωμεταξυ ρε φιλε και το κλιμα στην ελλαδα δε βοηθαει πολυ το παιχνιδι.Εχω τοσους φιλους που ζουν εξω και οταν ερχονται ελλαδα αν τους κανω κουβεντα για καμια μπαλιτσα εδω εξω μ λενε "ρε χεσε με"...Νομίζω μετά τα 40 φίλε. Μου
Μου χει λειψει να δινω κολαντερα στα χερια…αλλοι τα παιρνουν για το φαν ρε αρχοντα τιποτα δε θα παθεις..κουμπωσε ενα σαντοζ να κανεις διατρηση μητρας και λεπτου εντερου
Και η γκρινια τυπε, η γκρινια μπορει να σε σκοτωσεικαλή ψυχολογία και λυμένα οικονομικά και πάει μέχρι αργά.θα μου πεις πόσσοι τα έχουν αυτά.Οι πιασμένοι εισοδηματίες.Δεν είναι και λίγοι στην Ελλάδα.το άγχος της δουλειάς κακα τα ψέμματα φθείρει
σου εχω λυση αμεση θα σε ανοιξω και θα σου τοποθετησω χαλκο 16αρι ενδοπεικα με ενα σχοινακι θα τον σηκωνεις και θα τον μπαζεις σε τιμη κοστους 500 ευρω.Μου χει λειψει να δινω κολαντερα στα χερια…
Μπορεις να προσαρμοσεις ρουμπινε? Το σχοινακι ειναι ακομψο οσο να ´ναι ....τσαπατσουλια....σου εχω λυση αμεση θα σε ανοιξω και θα σου τοποθετησω χαλκο 16αρι ενδοπεικα με ενα σχοινακι θα τον σηκωνεις και θα τον μπαζεις σε τιμη κοστους 500 ευρω.
Δεν έχεις άδικο... με πιτσιρίκες που γουστάρω ρίχνω 3-4 ενώ με την γκόμενα που είναι στην ηλικία μου, τρώει 1 maximum 2 την φορά!Οι επιδοσεις πεφτουν απο τοτε που δε βρισκεις καλο μουνι
Ρώτα το γιατρό σου ποιο μπορείς να πάρεις, για να είσαι ήσυχος. Γιατί άμα σκέφτεσαι τις παρενέργειες και αγχωθεις παίζει να μη λειτουργήσει και αυτό.4 χρονια… περνω μουρλοχαπα και ψοφησε η πουτσα! Καποια στιγμη ομως θα δοκιμασω με κανα σαντος η σιαλις μπας και ξαναγαμησω αν κ φοβαμαι τις παρενεργειες
Καραμάναρε μην το βάζεις κάτω ρε συ.4 χρονια… περνω μουρλοχαπα και ψοφησε η πουτσα! Καποια στιγμη ομως θα δοκιμασω με κανα σαντος η σιαλις μπας και ξαναγαμησω αν κ φοβαμαι τις παρενεργειες
Ασε τα καποια στιγμη γιατι θα φτασεις 50.4 χρονια… περνω μουρλοχαπα και ψοφησε η πουτσα! Καποια στιγμη ομως θα δοκιμασω με κανα σαντος η σιαλις μπας και ξαναγαμησω αν κ φοβαμαι τις παρενεργειες
Η ψυχολογία μετράει πολύ.Μερικοί έχουν ορέξεις μέχρι μεγάλοι σε ηλικία.Εξαρταται τι ζωή κάνει ο άντρας
Αυτό σίγουραΗ ψυχολογία μετράει πολύ.