Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
την πηρα τηλ μου φανικε πολυ αποτομη οποτε δεν προχορισα στο να βρεθω μαζι τις προσοπικα.

κομεντς για αυτην οπιος δοκιμασε

στη λιστα μου ειναι να δοκιμασε τις παρακατω, κυριος την 1η

μενουν στο ιδιο μπλοκ απαρτμεντς οποτε πιθανον να ειναι και φιλες

Δοκίμασα εγώ την Αλεξάνδρα, το στοματικό ήταν όντως ακαποτο αλλα μετριο, στη συμφονια υπήρχαν φιλιά αλλά τελικά δεν δέχτηκε γιατί καπνίζω, το δέχτηκα, σχετικα καλή εμπειρία αλλά δεν θα ξαναπάω, θα δοκιμάσω την δεύτερη και θα σας πω

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Η Κετριν στο εσκορτ κάνει οτι ζητήσετε φιλια ακαποτα στασεις, για κώλο δεν ρώτησα. 60 ευρώ 15 λεπτα, κάποιοι είπαν και για 50 αλλα με μένα τουλάχιστον δεν δέχτηκε

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

Επήα 2 φορές στην συγκεκριμένη μες το ΣΚ. Πολλά δύσκολη η επικοινωνία αφού τα Αγγλικά της εν όπως τα Κορεάτικα μου. Πάντως με εκείνα που μου έκαμε άξιζε και το τελευταίο σεντ. Πρόθυμη σε όλα, ευδιάθετη, καθαρή. Μιλούμε για μια γυναικάρα 2 μέτρα στα 45 προς 50 με σώμα 25άρας, στητό βυζί και κωλάρα. Ήταν η πρώτη φορά που επήα στην ίδια 2 φορές μεσα σε 3 ημέρες.

τι εκαμεν ακριβος δηλαδη? το στοματικο εν με η χορις πλαστικο? τιποτε αλο σπεσιαλ να ξερουμεν για τουτην?

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
τι εκαμεν ακριβος δηλαδη? το στοματικο εν με η χορις πλαστικο? τιποτε αλο σπεσιαλ να ξερουμεν για τουτην?

για εμενα εφαεν Χ. επια σημερα στο απαρτμεντ που μινισκι και λαλι μου ελα στον .. ταδε οροφο και ενα σου ανιξω την πορτα, λαλο της ε πεμου αριθμο, επια τελοσπαντον, ενιδα καμιαν πορτα ανιχτη  και εν μου απανταν το τηλεφωνο μετα.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Φίλε κάνει στοματικό ακαποτο; Φιλάει;

Στοματικό ακάποτο, δέχεται και ff χωρίς παράπονα. Για φιλιά γενικά εν το επιδιώκω οπότε ένεν υπηρεσία που με ενδιαφέρει.

για εμενα εφαεν Χ. επια σημερα στο απαρτμεντ που μινισκι και λαλι μου ελα στον .. ταδε οροφο και ενα σου ανιξω την πορτα, λαλο της ε πεμου αριθμο, επια τελοσπαντον, ενιδα καμιαν πορτα ανιχτη  και εν μου απανταν το τηλεφωνο μετα.

Έτσι μου είπε και εμένα αλλά άνοιξε την πόρτα μόλις άκουσε το ασανσέρ

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Στοματικό ακάποτο, δέχεται και ff χωρίς παράπονα. Για φιλιά γενικά εν το επιδιώκω οπότε ένεν υπηρεσία που με ενδιαφέρει.

τι εν το ff

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

γαμισετα.. δυσκολο να την ξαναδοκιμασο και να μου ξανα κανι τα ιδια.. εχτως αν σινενοιθο που το τηλεφωνω να με περιμενι να με δι

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

επίσκεψη λοιπόν και εγώ, η κοπέλα φένετε να το απολαμβάνει, καλή για την ηλικία της, οι φωτογραφίες ή που εν 15 χρονόν ή που έπεσε πολύ photoshop.
Θα διαφονήσω με τον στημένο κώλο και βυζί, έχει σώμα μεγάλης γυναίκας.

γενικά είμαι ευχαριστημένος

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Μπράβο, φίλε και τα 50 ζητάει για 30 λεπτά, το στήθος φαίνεται σιλικόνη, ηλικία κατά την όψη σου, το κάπνισμα πολύ καλή πληροφορία, σε μερικές φωτογραφίες φαίνετε πιτσιρίκα σε άλλες ώριμη γυναίκα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

επίσκεψη λοιπόν και εγώ, η κοπέλα φένετε να το απολαμβάνει, καλή για την ηλικία της, οι φωτογραφίες ή που εν 15 χρονόν ή που έπεσε πολύ photoshop.
Θα διαφονήσω με τον στημένο κώλο και βυζί, έχει σώμα μεγάλης γυναίκας.

γενικά είμαι ευχαριστημένος

Εν πρωτης οψεως πρεπει να ειναι γυρο στα 40, αυτο δεν συμαινει αυτοματως, οτι δεν ειναι καλη.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Εν πρωτης οψεως πρεπει να ειναι γυρο στα 40, αυτο δεν συμαινει αυτοματως, οτι δεν ειναι καλη.

θα έλεγα και γω γύρω στα 45-50, στις φωτογραφίες φενετε πολύ πιο μικρή και διατηρημένη από τη πραγματικότητα αλλά ακόμα στο όριο για τους λάτρεις του μιλφ, το στήθος είναι λίγο πεσμένο άρα δεν κατάλαβα αν είναι σιλικόνη, της Αλεξάνδρας ειναι σιλικονατο για την αποψη μου υπερβολικό, δεν πάει πουποτε μινησκει ενα τοπο ! χαχα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
θα έλεγα και γω γύρω στα 45-50, στις φωτογραφίες φενετε πολύ πιο μικρή και διατηρημένη από τη πραγματικότητα αλλά ακόμα στο όριο για τους λάτρεις του μιλφ, το στήθος είναι λίγο πεσμένο άρα δεν κατάλαβα αν είναι σιλικόνη, της Αλεξάνδρας ειναι σιλικονατο για την αποψη μου υπερβολικό, δεν πάει πουποτε μινησκει ενα τοπο ! χαχα
Η Αλεξανδρα ήταν αυτό που με ενδιαφέρει, σιλικόνη είναι η αρρώστια μου. Όχι μεγάλος λάτρης, κατευθείαν τεράστιος λάτρης. Πάντως λίγο με χαλάει το κάπνισμα που ανέφερες προηγούμενος. Αλλα, από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να εχω όλα μαζί με τα 50

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
φίλε καθάρισε το στόμα σου κανονικά πριν πας, κανε και ένα στοματικό διάλυμα και μην καπνίσεις μέχρι να πας, εγώ τα έκανα αυτά αλλά τέλειωσα το τσιγάρο μου μόλις πριν μπω ων άρα λογικό να το καταλάβει. πάντως το στοματικό της αν και ακαποτο επαναλαμβάνω ήταν μέτριο, καθόλου βάθος

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Αυτά όλα κάνω,λογικά, απλά μπορεί να είναι αλεργική, εχω μια φιλη, δεν μπορεί να παει μαζι μου με το οχημα μου, λόγο ότι μεσα καπνιζω, αμεσος τρέχουν τα μάτια της και φουσκονει το πρωσοπο.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Προσοχή παιδιά αυτή καμία σχέση με την φωτό αν ενώσεις και τα 2 βυζια μαζί θα βγαλεις ένα όπως στην φωτό, στο τηλ σου λέει 50€ να σου κάνει μπάνιο πίπα χωρίς και γαμιση πας εκεί σου βάζει καποτο σου λέει αλλη φορά χωρίς σου λέει διάφορες μαλακιες και στον παίζει για να τελειωσεις χωρίς γαμιση εγώ την πίεσαν παρά πολύ να την γαμησω προσπαθούσε να με αποφύγει τελικά την στον έχωσα για 5' απο τα 1-10 πέρνει χατιρικα 1

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Μια φορά με έστησε αφού πήγα εκεί που μου είπε και δεν ξανά απάντησε το κινητό της, σήμερα είπα να ξανά προσπαθήσω επι 2,ώρες ή δεν απαντούσε ή μου έκλεινε την γραμμή υπάρχει κάνεις σας που την γαμησε; ή μάλλον είναι μουφα η υπόθεση

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Τελικά μόνο οι τραβεστί εννοούν αυτά που λένε για όσους γαμανε τρανς

Stories

Νέο!

Stories