Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Προσοχή παιδιά αυτή καμία σχέση με την φωτό αν ενώσεις και τα 2 βυζια μαζί θα βγαλεις ένα όπως στην φωτό, στο τηλ σου λέει 50€ να σου κάνει μπάνιο πίπα χωρίς και γαμιση πας εκεί σου βάζει καποτο σου λέει αλλη φορά χωρίς σου λέει διάφορες μαλακιες και στον παίζει για να τελειωσεις χωρίς γαμιση εγώ την πίεσαν παρά πολύ να την γαμησω προσπαθούσε να με αποφύγει τελικά την στον έχωσα για 5' απο τα 1-10 πέρνει χατιρικα 1

φιλε προσωπικα μονο που ετσι αγγελια εν θα επιενα, εν ξαφνιαζομαι το τι εγινε αλα ευτιχος μας ενιμεροσες

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Μια φορά με έστησε αφού πήγα εκεί που μου είπε και δεν ξανά απάντησε το κινητό της, σήμερα είπα να ξανά προσπαθήσω επι 2,ώρες ή δεν απαντούσε ή μου έκλεινε την γραμμή υπάρχει κάνεις σας που την γαμησε; ή μάλλον είναι μουφα η υπόθεση

φυλε επια εγω πρην μινες, εν νακον πελη.. βασικα εσι φοβιες πλεον.

επιενα μονο για πιπα εγω γενικα σε τουτην, καμνιτο χορις με 50 ευρω.

επισις εν μου απαντα τα τηλεφωνα καθολου πλεον, η οποτε αθημηθι..

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Μόνο και μόνο για τη κουβέντα - ellenida-kainourgia-sten-pole, πρόκειται να καταλαβαίνεις, ότι δεν είναι Ελληνίδα άλλα Κύπρια. Η Ελληνίδα γράφει - ellinida-kainourgia-stin-poli, πρώτων και δευτέρων πάντως εμένα μου το δείχνει στα ελληνικά και στη αγγλική και στη ελληνική έκδοση. Ήθελα να πάω, λατρεύω τα μεγάλα στήθη, τότε ευχαριστώ πολύ. Και δεν είναι verified, δεν τη κοφτεί τίποτε, μόνο λεφτά. Φάνηκε μου ύποπτη η αγγελία.  Μόνο μία φωτογραφεία χωρίς κεφάλι με μέτρια ποιότητα, φοβάται να μην την αναγνωρίζει κάποιος. Ο τόπος εδώ είναι μικρός και όλοι γνωρίζουν μεταξύ τους.  Γενική εικόνα για την αγγελία – ερασιτεχνική. Μάλλον το κάνει μόνο part-time. Εν τω μεταξύ έχεις και πεδίο Αναφορά αγγελίας.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Μια φορά με έστησε αφού πήγα εκεί που μου είπε και δεν ξανά απάντησε το κινητό της, σήμερα είπα να ξανά προσπαθήσω επι 2,ώρες ή δεν απαντούσε ή μου έκλεινε την γραμμή υπάρχει κάνεις σας που την γαμησε; ή μάλλον είναι μουφα η υπόθεση
Τι έχει αυτή με τη Κουβα, σας παραλαώ????

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Μόνο και μόνο για τη κουβέντα - ellenida-kainourgia-sten-pole, πρόκειται να καταλαβαίνεις, ότι δεν είναι Ελληνίδα άλλα Κύπρια. Η Ελληνίδα γράφει - ellinida-kainourgia-stin-poli, πρώτων και δευτέρων πάντως εμένα μου το δείχνει στα ελληνικά και στη αγγλική και στη ελληνική έκδοση. Ήθελα να πάω, λατρεύω τα μεγάλα στήθη, τότε ευχαριστώ πολύ. Και δεν είναι verified, δεν τη κοφτεί τίποτε, μόνο λεφτά. Φάνηκε μου ύποπτη η αγγελία.  Μόνο μία φωτογραφεία χωρίς κεφάλι με μέτρια ποιότητα, φοβάται να μην την αναγνωρίζει κάποιος. Ο τόπος εδώ είναι μικρός και όλοι γνωρίζουν μεταξύ τους.  Γενική εικόνα για την αγγελία – ερασιτεχνική. Μάλλον το κάνει μόνο part-time. Εν τω μεταξύ έχεις και πεδίο Αναφορά αγγελίας.
είναι ελλινηδα και όχι κυπρεα απο την προφορά καταλαβαίνεις τι είναι αλλά αλλου είναι το πρόβλημα

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
φυλε επια εγω πρην μινες, εν νακον πελη.. βασικα εσι φοβιες πλεον.

επιενα μονο για πιπα εγω γενικα σε τουτην, καμνιτο χορις με 50 ευρω.

επισις εν μου απαντα τα τηλεφωνα καθολου πλεον, η οποτε αθημηθι..
αν δεν έχει όρεξη να μην ξανά βάλει αγγελία δεν ήμαστε περιπεξιμο τους, το άσχημο είναι να κόψεις απο Υψωνα να παεις Γερμασόγεια να παρκαρεις έξω απο το McDonald να το ξέρει απο που θα πας και να μην σου απαντά μετά η μαλακισμενη

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Βρισκεται κοντα στα mcdonals τουριστικης
Παλια εκανε μονο προγραματα σεξ τωρα κανει και μασαζ. στο μασαζ νομιζει οτι ειναι πολυ καλη αλλα τιποτα το ιδιαιτερο
στα προγραμματα σεξ τα κανει ολα συμπεριλαμβανομενου στοματικου χωρις προφυλαχτικο , deep throat, καταπωση σπερματος και πρωκτικο

Μαζι μου ηταν συνεννοησιμη παρολο που οντως ειναι βιδατη. απ οτι καταλαβα αν δεν της αρεσει καποιος δεν του απαντα τα τηλεφωνα.

απο εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Βρισκεται κοντα στα mcdonals τουριστικης
Παλια εκανε μονο προγραματα σεξ τωρα κανει και μασαζ. στο μασαζ νομιζει οτι ειναι πολυ καλη αλλα τιποτα το ιδιαιτερο
στα προγραμματα σεξ τα κανει ολα συμπεριλαμβανομενου στοματικου χωρις προφυλαχτικο , deep throat, καταπωση σπερματος και πρωκτικο

Μαζι μου ηταν συνεννοησιμη παρολο που οντως ειναι βιδατη. απ οτι καταλαβα αν δεν της αρεσει καποιος δεν του απαντα τα τηλεφωνα.

απο εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο
έχω ακούσει ότι κάνει και ακαποτο αληθεύει; αν ναι είναι επικίνδυνη

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
οι βιετναμέζες πίσω που βιβλιοθύκη αλλάξαν χώρο ή επαρετήσαν; ή εν λάθος η ώρες μου;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Καλές ειδήσεις ποτέ δεν περισσεύουν
Τότε μια παρά πολύ καλή είδηση
Ότι συμφωνεί είναι νόμος. Φιλική συμπεριφορά, κατά προτίμηση τακτικούς πελάτες που ξέρει τι θέλουν, οποίους έχει διαβάζει σαν το αλφαβητάριο. Διαβάζει το μυαλό σου γρηγορότερα από το Google (Βάζεις πρώτο γράμμα και συμπληρώνει όλη λέξη). Στο τελευταίο έτος πήγα πολλές φόρες και πάντα ικανοποιημένος πλήρως. Παρά πολύ καλή και εμφανίσιμη, πίπα άκαποτη, μεγάλα και όμορφα βυζιά σιλικόνη (DD), δέχεται και κωλο χωρίς πρόβλημα με έξτρα, φανταστική συμμετοχή, της αρέσει η δουλειά αυτή και βλέπεις ότι χαίρεται όταν είσαι ευχαριστημένος με το σέρβις. Γαμησι τούρμπο. 30 λεπτά 50 και μία ώρα 100 μαζί με το κώλο.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Μάλιστα, το ξέρω. Σου λεω, καλυτερη απο μερικές αλλες.

οκ επειδη κάποιο μπορεί να μην το ξέρουν... επίσης εγώ την ρώτησας αν δίνει και κόλο και πάντα μου λέει όχι, ίσως να φοβάτε μην καταλάβω ότι είναι τραβεστί, η κοπέλα δεν είναι ξεκάθαρη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Καλές ειδήσεις ποτέ δεν περισσεύουν
Τότε μια παρά πολύ καλή είδηση
Ότι συμφωνεί είναι νόμος. Φιλική συμπεριφορά, κατά προτίμηση τακτικούς πελάτες που ξέρει τι θέλουν, οποίους έχει διαβάζει σαν το αλφαβητάριο. Διαβάζει το μυαλό σου γρηγορότερα από το Google (Βάζεις πρώτο γράμμα και συμπληρώνει όλη λέξη). Στο τελευταίο έτος πήγα πολλές φόρες και πάντα ικανοποιημένος πλήρως. Παρά πολύ καλή και εμφανίσιμη, πίπα άκαποτη, μεγάλα και όμορφα βυζιά σιλικόνη (DD), δέχεται και κωλο χωρίς πρόβλημα με έξτρα, φανταστική συμμετοχή, της αρέσει η δουλειά αυτή και βλέπεις ότι χαίρεται όταν είσαι ευχαριστημένος με το σέρβις. Γαμησι τούρμπο. 30 λεπτά 50 και μία ώρα 100 μαζί με το κώλο.
Αν το ξέρεις ότι είναι τραβεστί και δεν το αναφέρεις είναι σημαντική πληροφορία.
Ξέρεις δεν γουστάρουν όλοι να πηγαίνουν με τραβελια.

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
αυτη η κοπελλα που λετε ειναι τραβεστι, εννοειται οτι εκοψε και το βιλλο της;

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
οκ επειδη κάποιο μπορεί να μην το ξέρουν... επίσης εγώ την ρώτησας αν δίνει και κόλο και πάντα μου λέει όχι, ίσως να φοβάτε μην καταλάβω ότι είναι τραβεστί, η κοπέλα δεν είναι ξεκάθαρη

Απλα ενημερωτικά οι 8 στις 10 Ελληνίδες/Κυπραίες των αγγελιών εν τραβέλια. Κάποια tips εκτός τούτο με τον κώλο για να καταλάβεις και να μεν την πατήσεις ενη φωνή, το μήλο του Αδαμ, ώμοι, μέγεθος ποδιού. Σε συνδυασμό με σιλικόνη νομίζω εν αρκετά για να καταλάβεις.

Τούτη π.χ ακούστηκε μου πολλά ύποπτη στο τηλέφωνο. Χαμηλή φωνή, κάτι άκυρα "μωρό". Αν επήε κανένας αετομάτης και να επρόσεξε κάτι παράξενο ας ενημερώσει.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
επιασατιν τηλ λαλη οτι εν τουτη στη φωτο, 30 λεπτα 50 ευρω πιπα χορις λει. λογικα ενα τιν δοκιμασο στις επομενεςσ μερες, οπιος επιεν ας μας πι κομεντς

τουτη ακουετε πολα καβλιαρα και μιλφαρα, 40 ευρω πιπα σεξ, με πιπα χορις πλαστικο θελη 50, οπιος εδοκιμας ας μας πι εντιποσις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom