Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Ο νόμος εχει να καμει με σωματεμπορία και αν την βαζουν αλλοι με τη βια να δουλευει.
Αν ειναι ανεξαρτητη που δουλεύει για το λεφι της απο μονη της, εσυ εισαι ΟΚ. Απλα ειναι θεμα να βρεις και να εισαι σίγουρος.
Απο την αλλη, παεις με ηχογραφηση, την ρωτάς αν δουλευει μονη της η για αλλον. 99% θα σου πει μονη της. Αν μπει αστυνομία, εχεις απόδειξη οτι σε εξαπατησε.
Αυτοειναι καλη ιδεα, αλλα απο ποτε αναγνωριζουν στα Κυπριακα δικαστήρια ηχογράφηση σαν τεκμήριο?

Hilux93

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρεται. Καμία σχιστοματα που κάνει στωμτικο χωρίς; και κάνα μασαζακι και χαππι εντ στωμτικο πάλι χωρίς;;;
Ευχαριστώ..

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Την είδε κάποιος αν ειναι όντως έτσι;
Αν ειναι αυτή παω απο Λευκωσία.
Πολη μουναρα, γαμησι τουρμπο. Σιλικονατη, καλό εργο, ενω πλαστικος χειρουργος ήταν καλητεχνης.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
ωρεος ευχαριστω, πιγες εσυ ? καπια εξτρα σχολια?
Φιλε, ειναι Ρωσίδα, δεν ειναι νεα, αλλα ειναι πολυ καλη. Προσεκτικη, ολα με καποτα, το κανει με το γούστο, της αρέσει αυτό και ξερει να σε οικανοποιηση. Ξερεις Ρωσίδες το αγαπούν το σεξ. Και μάλιστα ικανοποίηση και το εαυτό της. Αξίζει. Μισή ώρα μια φορά, δεν θελει δυο φορές στην ώρα. Το στήθος είναι φανταστικό!!!

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Φιλε, ειναι Ρωσίδα, δεν ειναι νεα, αλλα ειναι πολυ καλη. Προσεκτικη, ολα με καποτα, το κανει με το γούστο, της αρέσει αυτό και ξερει να σε οικανοποιηση. Ξερεις Ρωσίδες το αγαπούν το σεξ. Και μάλιστα ικανοποίηση και το εαυτό της. Αξίζει. Μισή ώρα μια φορά, δεν θελει δυο φορές στην ώρα. Το στήθος είναι φανταστικό!!!

οκ, στο τηλεφωνω μου ειπε οτι η πιπα ειναι χορις καποτα, μαλακιες μου ελεγε?

αυτες σχετιζονται με την αλη ? νομιζω μενουν στα ιδια απαρτμεντς

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Για μιση ώρα, μια φορά. Εάν είναι για 20 λεπτα να σς ενημερωση, μη φοβασαι, και παλη μια φορά
Η πλειοψηφία είναι 15-20 λεπτά.
30 λεπτά σπάνια. Μόνο ρουμάνες, milf ή τίποτα μπάζα ελληνίδες δέχονται για τόση ώρα.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
οκ, στο τηλεφωνω μου ειπε οτι η πιπα ειναι χορις καποτα, μαλακιες μου ελεγε?

αυτες σχετιζονται με την αλη ? νομιζω μενουν στα ιδια απαρτμεντς
Η πρωτη Valeriya , οριμη γυναικα εν πρωτης οψεως, δεν ξερω και δευτερη δεν είναι Alexandra για μενα, είναι πολυ ευτραφής. Αλλα και δυο απο τα ονοματα είναι ροσιδες.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

την πηρα τηλ μου φανικε πολυ αποτομη οποτε δεν προχορισα στο να βρεθω μαζι τις προσοπικα.

κομεντς για αυτην οπιος δοκιμασε

στη λιστα μου ειναι να δοκιμασε τις παρακατω, κυριος την 1η

μενουν στο ιδιο μπλοκ απαρτμεντς οποτε πιθανον να ειναι και φιλες

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Πρίν από λίγους μήνες δοκίμασα αυτή,από Ρουμανία, Ελληνικά ούτε κατά λάθος, πιτσιρίκα, φαίνετε πολύ μικρή,ια μία ώρα 100€, δύο φορές, ήταν σχετικά καλή, αγγλικά για δουλειά καλά, παίζει καλό θέατρο, στη πίπα έκανε κάτι φωνές σαν στη τσόντα, σχετικά καλή υπόθεση, αλλα μικρο στήθος.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Μάλιστα,και ξαναήρθε γνωστή Ελληνοτσεχα 26Χρόνη Τζενη. Όποιος θα είναι τυχερός και θα καταφέρει να πραγματοποίηση ραντεβού,εάν εχει τη καλοσύνη να μας γράψει πληροφορίες.
Μερικοί και μάλιστα και εγώ προσπαθούσα άνευ αποτέλεσμα.
Πάντως λεω Ελληνική ομορφιά και Τσεχική όρεξη για σεξ, φονικός συνδυασμός!!!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Μάλιστα,και ξαναήρθε γνωστή Ελληνοτσεχα 26Χρόνη Τζενη. Όποιος θα είναι τυχερός και θα καταφέρει να πραγματοποίηση ραντεβού,εάν εχει τη καλοσύνη να μας γράψει πληροφορίες.
Μερικοί και μάλιστα και εγώ προσπαθούσα άνευ αποτέλεσμα.
Πάντως λεω Ελληνική ομορφιά και Τσεχική όρεξη για σεξ, φονικός συνδυασμός!!!!

Βρέ γαμοτο, πήγα για ύπνο και επέστρεψα ξανά. Έψαχνα για τη κοπέλα και βρήκα σε αλλά σιτε. Άλλα μια κριτική δεν βρήκα.
Λογαριασμός από 24.3.2016, αριθμός τηλέφωνου ίδιος και όλες 3 κριτικές πρόσφατες (8.10.2019, 11.10.2019, 5.10.2019). Πραγματικά αυτές μέρες ήταν Λεμεσό. Υπήρξε αλλά άλλη μια κριτική η οποία σβήστηκε.
Τα στοιχεία είναι τα ίδια με το σιτε πάνω, μάλλον θα είναι συνδεμένα τα σιτε
Για την σοβαρότητα της κυρίας επισυνάπτουμε και μια άλλη κριτική
Διαβάζοντας πολλαπλές θετικές κριτικές, περνώντας υπόψη εμπειρίες στη ζωή μου που έκανα, αξιολογώντας χρόνια στη Τσεχία και στην Ελλάδα, βλέποντας τα προσφερόμενα ( 26 χρόνη Ελληνο τσεχα) – λέω >> Αυτό θα είναι φονικός συνδυασμός, Τσεχική όρεξη για σεξ και Ελληνική ομορφιά <<.
Τότε αποφάσισα και πήρα τηλέφωνο για πρώτη φορά 8.10. ώρα  19:57 άνευ απάντηση και μετά ώρα 20:16. Κλείσαμε ραντεβού για μετά της 22:00. Παίρνω τότε ώρα 22:16 με αποτέλεσμα μηδέν, ξανά ώρα 22:30 κρατημένο και μετά χωρίς απάντηση 22:35. Λέω και υπάρχουν και άλλες ημέρες.
Την άλλη Τρίτη 15.10. ώρα 19:20 τίποτε, ξανά 20:01 και ξανά τίποτε. Έκπληξη!  Θαύμα ! Ώρα 20:03 κτυπάει το τηλέφωνο μου για μια φορά και κλείνει. Παίρνω πίσω και μιλάμε, το πρόγραμμα γεμάτο, λέω οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε κλείσε μου ραντεβού οποιαδήποτε ώρα την άλλη Τρίτη. Μάλιστα, έκλεισε μου ώρα 15:00 με την προϋπόθεση, ότι νωρίτερα να πάρω τηλέφωνο για διεύθυνση. Και ζητάει να στέλνω μήνυμα για να μην το ξεχάσει.
Και πάμε 22.10. ώρα 14:33 - τίποτε, 14:41 - τίποτε, 14:50 – τίποτε και τελικό 15:00 με αποτέλεσμα – τίποτε.
Τέλος – έζησα στη Τσεχία αρκετά χρόνια και σε όλο το καιρό δεν συνάντησα ένα άνθρωπο να μην μου πει την αλήθεια. Εύκολο είναι - Δεν θέλω. Όταν κλείνουν  ραντεβού είναι κάτι πάνω από το Νόμο. Είναι ο λόγος τους που έδωσαν και άκουσα – Λόγο μου, λόγο βασιλιά.  Νο, πας περίπτωση, άλλη εμπειρία και ακόμη και γλύτωσα λεφτά.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
την πηρα τηλ μου φανικε πολυ αποτομη οποτε δεν προχορισα στο να βρεθω μαζι τις προσοπικα.

κομεντς για αυτην οπιος δοκιμασε

στη λιστα μου ειναι να δοκιμασε τις παρακατω, κυριος την 1η

μενουν στο ιδιο μπλοκ απαρτμεντς οποτε πιθανον να ειναι και φιλες

Επήα 2 φορές στην συγκεκριμένη μες το ΣΚ. Πολλά δύσκολη η επικοινωνία αφού τα Αγγλικά της εν όπως τα Κορεάτικα μου. Πάντως με εκείνα που μου έκαμε άξιζε και το τελευταίο σεντ. Πρόθυμη σε όλα, ευδιάθετη, καθαρή. Μιλούμε για μια γυναικάρα 2 μέτρα στα 45 προς 50 με σώμα 25άρας, στητό βυζί και κωλάρα. Ήταν η πρώτη φορά που επήα στην ίδια 2 φορές μεσα σε 3 ημέρες.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

Επήα 2 φορές στην συγκεκριμένη μες το ΣΚ. Πολλά δύσκολη η επικοινωνία αφού τα Αγγλικά της εν όπως τα Κορεάτικα μου. Πάντως με εκείνα που μου έκαμε άξιζε και το τελευταίο σεντ. Πρόθυμη σε όλα, ευδιάθετη, καθαρή. Μιλούμε για μια γυναικάρα 2 μέτρα στα 45 προς 50 με σώμα 25άρας, στητό βυζί και κωλάρα. Ήταν η πρώτη φορά που επήα στην ίδια 2 φορές μεσα σε 3 ημέρες.

Φίλε κάνει στοματικό ακαποτο; Φιλάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom