Λοιπόν επίσκεψη στη κοπέλα, τσιγγανορουμάνα, φωτογραφίες αληθινές και πρόσφατες, πρόσωπο αρκετά μέτριο.
15 λεπτά 50 30 λεπτα 80, 1 ωρα 100, στοματικό χωρίς προφύλαξη φιλιά δεν δίνει.
Εγώ πήγα για μια ώρα λοιπόν, άρχισε το στοματικό χωρίς προφύλαξη, καλό αλλά βιαστικό, την έβαλα στα 4 και στα γρήγορα τέλιωσε η πρώτη φορά. Μου είπε να περιμένουμε λίγο να χαλαρώσω και να πάμε με τη δεύτερη φορά. Δεν με χάλασε, στα 5-10 λεπτά νοιόθω έτοιμος και τις λέω να ξεκινήσουμε. Αρκετά υγρό και βαθύ στοματικό, επαξγγελματικό θα έλεγα, μέχρι εδώ έδιχνε αρκετά εξυπηρετική. Στο δεκάλεπτο μου λέει να ξεκινήσουμε και με ρωτάει τι στάση θέλω και με συνοπτικές διαδικασίες με καβαλλάει. Δεν ήταν και άσχημα αλλά στα 5 λεπτά σταματα και μου λέει στα αγγλικά "συγνόμη δεν είναι ότι δεν ειμαι καλά αλλά..." τέλος πάντον λέω και εγώ προχοράμε, την πέρνω λίγο ιεραποστολικό και την σκοντάω λίγο να γυρίσει στα 4 ξανά, γυρνάει και μου λέει πάλι με όσα αγγλικά ήξερε " συγνόμη αλλά άλλη φορά να μου λες να γυρίσω" με ένα ύφος λες και της σκότωσα τη μάνα. Πάμε παρακάτω λέω ξανά αρχίζω να τη σφυροκοπώ στα 4 λίγο έντονα αφού δεν έδιχνε να την πειράζει, στα 5-10 λεπτά ξανά γυρνάει και μου λέει ότι δεν σημένει ότι επειδή έδωσα 100 ευρώ μπορώ θα την γαμάω για να την σπάσω " you gave 100 euro and you think you can fuck me to break me" κάτι τέτοιο, σταματάει λοιπόν και μου λέει θα με τελειώσει με στοματικό, κάπου εκεί ξενέρωσα και καλά αντεξα, και έφυγα. Υπήρχε προοπτική αλλά με ξενέρωσε , βλέπετε και κρίνετε..