Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
618
Πόντοι
86
Από το τηλ περιγράφει ένα σούπερ πρόγραμμα με deep throat καταπωση σπέρματος κλπ γενικά χωρίς αναστολές

Αν πας ενημέρωσε και μένα σε παρακαλώ
για πια μιλάς φίλε; θέλω να πάω

Εγγρ.
19 Ιουλ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά, υπάρχει καμία που κάνει ώντος ερωτικό μασάζ? Δεν με πειραζει αν δεν γαμιέται, είμαι οκέι με πέξιμο, χούφτομα κλπ.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
618
Πόντοι
86
έφαγε κόκκινη κάρτα.Πήρα τηλ χθες στις 10 το πρωϊ απάντησε μιλήσαμε μου είπε για 50€ κάνει τα πάντα να πάω στο McDonald Γερμασόγειας και να την πάρω ξανά τηλ της είχα πει ότι ήμουν κέντρο πόλης και ήθελα κανένα τέταρτο να πάω ήταν Σάββατο που δεν έχει κίνηση στον δρόμο, σε ένα τέταρτο ήμουν εκεί την πήρα τηλ δεν απαντούσε υποψιάστηκα ότι θα ήταν με πελάτη περιμένα κάθε 20' την επερνα τηλ η ώρα πήγε 11 έφυγα πήγα αλλού και γαμησα κατά της 12 την πήρα ξανά παλι δεν απάντησε τελικά έφυγα τελειώς καταφτης την πήρα απόγευμα απάντησε την ρώτησα γιατί με έστησε και μου είπε ότι την πήρε ο ύπνος αν υπάρχει κάνεις που την γαμησε να μου πει εντυπώσεις για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ξανά προσπαθήσω αλλιώς κόκκινη κάρτα και πάμε παρακάτω

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
έφαγε κόκκινη κάρτα.Πήρα τηλ χθες στις 10 το πρωϊ απάντησε μιλήσαμε μου είπε για 50€ κάνει τα πάντα να πάω στο McDonald Γερμασόγειας και να την πάρω ξανά τηλ της είχα πει ότι ήμουν κέντρο πόλης και ήθελα κανένα τέταρτο να πάω ήταν Σάββατο που δεν έχει κίνηση στον δρόμο, σε ένα τέταρτο ήμουν εκεί την πήρα τηλ δεν απαντούσε υποψιάστηκα ότι θα ήταν με πελάτη περιμένα κάθε 20' την επερνα τηλ η ώρα πήγε 11 έφυγα πήγα αλλού και γαμησα κατά της 12 την πήρα ξανά παλι δεν απάντησε τελικά έφυγα τελειώς καταφτης την πήρα απόγευμα απάντησε την ρώτησα γιατί με έστησε και μου είπε ότι την πήρε ο ύπνος αν υπάρχει κάνεις που την γαμησε να μου πει εντυπώσεις για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ξανά προσπαθήσω αλλιώς κόκκινη κάρτα και πάμε παρακάτω

ποιάν εγαμησες αλλού όμως, φενετε να μεν εχεις παράπονο αλλά δεν μας είπες πληροφορίες, εγώ πήρα τηλέφωνο την μιλφ που είπε ο τύπος πιο πάνω ότι δοκίμασε 2-3 φορές, ήταν λίγο απότομη και είπα να μην ξανασχοληθω με κοπέλες που ειναι επιθετικές από την αρχή, όποιος και αν είναι ο λόγος

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει φημολογειται ομως οτι κανει δυνατο προγραμμα χωρις καμια αναστολη
αν αποφασισεις να ξαναπας να αναφερεις οτι σε εστεισε ειδη μια φορα και θελεις να ξερεις σιγουρα οτι θα ειναι εκει στην ωρα της

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
618
Πόντοι
86
ποιάν εγαμησες αλλού όμως, φενετε να μεν εχεις παράπονο αλλά δεν μας είπες πληροφορίες, εγώ πήρα τηλέφωνο την μιλφ που είπε ο τύπος πιο πάνω ότι δοκίμασε 2-3 φορές, ήταν λίγο απότομη και είπα να μην ξανασχοληθω με κοπέλες που ειναι επιθετικές από την αρχή, όποιος και αν είναι ο λόγος
τι πληροφορίες να σου πω ρε φιλέ; αφού δεν την γαμησα, πήγα σε μια ρουμανα που ξέρω από παλιά

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
618
Πόντοι
86
εννοούσα να μας έλεγες για αυτή που τελικά γάμησες, τέλος πάντων
για αυτήν εδώ ξανά πει επερνε 30€ και τα έκανε όλα αλλά καλοεμαθε από κάποιους που για να γαμησουν ανοίγουν το πορτοφόλι τους χωρίς να σκέφτονται και βγάζουν ότι έχει μέσα για άλλους χρεώνει 80€ και για Κόλο 120€ τόσο απλα όσο για αυτήν που λέγαμε έβαλα το τηλ της στο google και μου έβγαλε αλλη αγγελία που έχει είναι πολονη 27 ετών έχει και φωτό

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Το λοιπόν....

1)

Πήγα σε αυτή. Εμφανισιακά ΟΚ, με πιασιματα ψιλό νταρτανα, μιλάει καλά ελληνικα, ευγενική, μέτρια πίπα, γλύφει αρχιδια, φοράει σκούφο κάθεται πάνω σου και γαμιεται καλά, αισθησιακά θα έλεγα. Δεν αφήνει πολλά πολλά κρατάει απόσταση  με τον τρόπο της. Δεν δέχεται φιλιά γλυψιματα κτλ Αν δεν ήταν ευγενική θα έλεγα ξεπετα αλλά προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με τον τρόπο της. Δεν θα ξαναπηγαινα αλλά ούτε το μετανιωσα.

2)
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ρουμανο τσιγγάνα μακραν η πιο αγενεστατη που είδα στη ζωή μου. ΜΑΚΡΥΑ! Μου άρεσαν οι Φώτος της είπα να πάω αφού είχα και καυλες, ευγενική στο τηλ και μέχρι να πληρώσεις, μετά ΤΕΛΟΣ. Προσπαθούσε να με τελειωσει χωρίς υπερβολή σε 2 λεπτά, εννοείται δεν αφήνει να ακουμπησεις ούτε καν βυζι. Τραγική απαράδεκτη ΜΑΥΡΟ δαγκωτό!

3)

Μικροκαμομενη όμορφη και γλυκιά. Τρόπους εξαιρετικούς, κανει μετριο μασαζ και παρα πολυ καλο hand job στο τελος με αρκετο λαδακι. Μιση ωρα €30. Αφηνει να την χουφτωσεις αλλά τουλάχιστον εμένα που είμαι δεν προσφέρει άλλες υπηρεσίες πράμα που δεν με χάλασε. Αξίζει και θα την ξανα τιμήσω. Ειναι από Πολωνια συνενοησε στα Αγγλικά.

4)

Αυτή εδώ μπήκα μέσα κάθησα καναπέ δίπλα της αλλά έφυγα (είπα ψέματα και καλα ότι ήθελα κάποια ξανθιά και έκανα λαθος). Ο λόγος ειναι πως παρόλο που είναι εμφανισημη δεν με καυλωσε που την είδα έστω και αν είχα καυλες. Η Αλήθεια έχει καλό σώμα και σε κάποιους ίσως αρέσει και πρόσωπο εμένα δεν με εφτιαξε και έφυγα.

5)

Ελληνίδα από τα λίγα μπαζα που κυκλοφορούν. Με το που άνοιξε την πόρτα έτρεξα όσο πιο γρήγορα να φύγω. 1/10 επειδή δεν μπορώ να βάλω 0.

6)
Όμορφη και ευγενική. Δεν αφήνει πολλά πολλά αλλά προσπαθεί να σε αφήσει χαρούμενο. Δεν Θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά ίσως να την ξανά έβλεπα παρόλο που είμαι λάτρεις των ποδιών και δεν τα είχε περιποιημένα.

7)

Αρκετά φιλότιμη και αξίζει τα λεφτά. Προσωπικά με χάλασε λίγο το καλουπι του σώματος της. Ξανθιά κοντη με πλάτες και μπούτια θυμίζει λίγο αρσιβαριστα.

Αυτά μάγκες από εμένα....

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει για τις παρακάτω θα το εκτιμήσω αν παλι ξέρει κάποιος και δεν μιλάει στα @@ μας, θα πάμε και θα το μοιραστουμε ξανά εμεις κανένα πρόβλημα :)

1.
2.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Το λοιπόν....

1)

Πήγα σε αυτή. Εμφανισιακά ΟΚ, με πιασιματα ψιλό νταρτανα, μιλάει καλά ελληνικα, ευγενική, μέτρια πίπα, γλύφει αρχιδια, φοράει σκούφο κάθεται πάνω σου και γαμιεται καλά, αισθησιακά θα έλεγα. Δεν αφήνει πολλά πολλά κρατάει απόσταση  με τον τρόπο της. Δεν δέχεται φιλιά γλυψιματα κτλ Αν δεν ήταν ευγενική θα έλεγα ξεπετα αλλά προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με τον τρόπο της. Δεν θα ξαναπηγαινα αλλά ούτε το μετανιωσα.

2)
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ρουμανο τσιγγάνα μακραν η πιο αγενεστατη που είδα στη ζωή μου. ΜΑΚΡΥΑ! Μου άρεσαν οι Φώτος της είπα να πάω αφού είχα και καυλες, ευγενική στο τηλ και μέχρι να πληρώσεις, μετά ΤΕΛΟΣ. Προσπαθούσε να με τελειωσει χωρίς υπερβολή σε 2 λεπτά, εννοείται δεν αφήνει να ακουμπησεις ούτε καν βυζι. Τραγική απαράδεκτη ΜΑΥΡΟ δαγκωτό!

3)

Μικροκαμομενη όμορφη και γλυκιά. Τρόπους εξαιρετικούς, κανει μετριο μασαζ και παρα πολυ καλο hand job στο τελος με αρκετο λαδακι. Μιση ωρα €30. Αφηνει να την χουφτωσεις αλλά τουλάχιστον εμένα που είμαι δεν προσφέρει άλλες υπηρεσίες πράμα που δεν με χάλασε. Αξίζει και θα την ξανα τιμήσω. Ειναι από Πολωνια συνενοησε στα Αγγλικά.

4)

Αυτή εδώ μπήκα μέσα κάθησα καναπέ δίπλα της αλλά έφυγα (είπα ψέματα και καλα ότι ήθελα κάποια ξανθιά και έκανα λαθος). Ο λόγος ειναι πως παρόλο που είναι εμφανισημη δεν με καυλωσε που την είδα έστω και αν είχα καυλες. Η Αλήθεια έχει καλό σώμα και σε κάποιους ίσως αρέσει και πρόσωπο εμένα δεν με εφτιαξε και έφυγα.

5)

Ελληνίδα από τα λίγα μπαζα που κυκλοφορούν. Με το που άνοιξε την πόρτα έτρεξα όσο πιο γρήγορα να φύγω. 1/10 επειδή δεν μπορώ να βάλω 0.

6)
Όμορφη και ευγενική. Δεν αφήνει πολλά πολλά αλλά προσπαθεί να σε αφήσει χαρούμενο. Δεν Θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά ίσως να την ξανά έβλεπα παρόλο που είμαι λάτρεις των ποδιών και δεν τα είχε περιποιημένα.

7)

Αρκετά φιλότιμη και αξίζει τα λεφτά. Προσωπικά με χάλασε λίγο το καλουπι του σώματος της. Ξανθιά κοντη με πλάτες και μπούτια θυμίζει λίγο αρσιβαριστα.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει για τις παρακάτω θα το εκτιμήσω αν παλι ξέρει κάποιος και δεν μιλάει στα @@ μας, θα πάμε και θα το μοιραστουμε ξανά εμεις κανένα πρόβλημα :)

1.
2.

ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω και respect στο φιλο antonioannou για την ενημερωση
αν ειμασταν ολοι ετσι η κατασταση θα ηταν καλυτεροι για ολους

φιλε antonioannou μια διαφωνια για την πιο κατω

όταν συνεννοηθεις απο πριν δινει και φιλια στο στομα κανει και ακαποτο τα καταπινει κανει τα παντα. καθε υπηρεσια φυσικα προσθετει στην τιμη. δεν πηγα προσωπικα αλλα ξερω καποιον που πηγε και τα πηρε ολα. Αν δεν στα προτεινει τότε σημαινει ότι ειτε δεν σε ήξερε και διστασε είτε οτι αλλαξε προγραμμα επειδη ο φιλος που πηγε και με ενημερωσε πηγε πριν αρκετο καιρο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Το λοιπόν....

1)

Πήγα σε αυτή. Εμφανισιακά ΟΚ, με πιασιματα ψιλό νταρτανα, μιλάει καλά ελληνικα, ευγενική, μέτρια πίπα, γλύφει αρχιδια, φοράει σκούφο κάθεται πάνω σου και γαμιεται καλά, αισθησιακά θα έλεγα. Δεν αφήνει πολλά πολλά κρατάει απόσταση  με τον τρόπο της. Δεν δέχεται φιλιά γλυψιματα κτλ Αν δεν ήταν ευγενική θα έλεγα ξεπετα αλλά προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με τον τρόπο της. Δεν θα ξαναπηγαινα αλλά ούτε το μετανιωσα.

2)

3)

4)

5)

6)

7)

1.
2.

Το 2 από τις δοκιμασμένες έχει αναφερθεί άπειρες φορές εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν αξίζει. Απορώ πώς ακόμα την πατάει κόσμος από εδώ μέσα.
Το 4 είναι κουκλί, απορώ τι δεν σου άρεσε.

Από αυτά που θες να δοκιμάσεις, το 1 πήρα τηλέφωνο για να δω τι παίζει πριν 10 μέρες. Ρουμάνα είναι και στο τηλέφωνο φάνηκε η υπεύθυνη λίγο περίεργη και έτσι έριξα Χ, καθώς γενικά προτιμώ Ρωσίδες αφού οι ρουμάνες ψάχνουν να σε ξεπεταξουν γενικά.

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1

Ωραία ήταν το 4 απλα δεν μου έβγαλε αυτό που περίμενα. Πήγα σήμερα στην Ρουμανα (Ρουμανα είναι μου το ειπε. Κουκλάρα πολυ ωραιο σώμα καθαρή και καθόλου ξεπετα. Απλα θέλει €50 για 15 λεπτά που θεωρώ πολλά οπότε κάναμε καλύτερη συμφωνία και τα βρήκαμε. Είναι καυλα η κοπέλα!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
βρε φιλοι κυπριοι τι τακτικη ειναι αυτη 15 λεπτα 50 ευρω δεν πραλαβαινεις ουτε το σωβρακο να κατεβασεις και εφυγε!!!!

για καντε λιγο εμπαρκο μπας και βαλουν μυαλο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom